Servet Aydın 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Baba buji yok 8 anektar aldım deniz aşırı geliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: 8 anektar aldım deniz aşırı geliyorum İçinde kaldı demi Elleyemedin o motoru Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Baba buji yok 8 anektar aldım deniz aşırı geliyorum yokuz biz gittik yokuzzzzzz 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Çağlar Bayur yazdı: yokuz biz gittik yokuzzzzzz özletiyon abi,arada sudan çıkıp kurulansan? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Fikri Keleş yazdı: özletiyon abi,arada sudan çıkıp kurulansan? esmiyoo esmiyoo havlusuz kupkuru oluyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 İçinde kaldı demi [emoji4] Elleyemedin o motoru Valla içime oturdu yokuz biz gittik yokuzzzzzzYooo gayette oradasın. Şezlong rengi ne kaa güzel öyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2020 OEM Ford aksesuar dan ışıklı vites topuzu montajını yaptım, buna nikelajlı çerçeve montajı da eşlik etti. Elektriği çakmaklığa gelen hattan aldım. Eskisi: Yeni hali: 13 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: OEM Ford aksesuar dan ışıklı vites topuzu montajını yaptım, buna nikelajlı çerçeve montajı da eşlik etti. Elektriği çakmaklığa gelen hattan aldım. 😍 Abi nereden buldun bu güzelliği. Yıllar önce almadığıma pişman olduğum bir parça, 700 TL falan demişlerdi niyetlendigimde... Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Çağlar abi güzel olmuş emeklerine sağlık. Arabaya yandan bakınca lastikler az içeride gibi gözüküyor ufaktan spacer olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 😍 Abi nereden buldun bu güzelliği. Yıllar önce almadığıma pişman olduğum bir parça, 700 TL falan demişlerdi niyetlendigimde... balkondan diyeceğim.. almıştım bir ara bekliyordu kutuda Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi güzel olmuş emeklerine sağlık. Arabaya yandan bakınca lastikler az içeride gibi gözüküyor ufaktan spacer olabilir mi? orjinal ET değeri bu ekilde. cmax in 17 jantalrını takınca dışarı doğru biraz daha taşıyor. spacer takmam lporya geometrisini çok bozuyor Ebrar Tüfek yazdı: Abi senin celica duruyormu ? duruyor, paket yapayım mı Fikri Keleş yazdı: Araba durdukca güzelleşiyor.. kılyo 150 bin TL... daha da uzunca süre duracak yani 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Dursun zaten,ben bunu ruyamda görmüştüm3 5 senw evvel..senden satin almışım.ruya iste...acılmışsam 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Kablo bağlantısı benim yönetim ile yaptın di mi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: balkondan diyeceğim Keşke ugrasmasaydinda satsaydin, orjinali daha güzelmiş 😁 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: daha da uzunca süre duracak yani abi durmayacak gibi olursa çekiciye 07900 antalya/gazipaşa, taşlı hafriyat demen yeterli Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: duruyor, paket yapayım mı Fotoğrafı var ise gecemiz gündüzümüz şenlensin, hayalleriyle yatıp kalkalım diye şey ettim Paket yapma konusuna bir koli dolusu bafra pidesi, rize çayı, giresun fındığı, anzer balı, yaban mersini reçelini paket yapayım, sende karşılığında celicayı paket yap Çay, Bal, Yaban Mersini memleketten, fındık komşudan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Paket yapma konusuna bir koli dolusu bafra pidesi, rize çayı, giresun fındığı, anzer balı, yaban mersini reçelini paket yapayım, kargo adresi neydi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: kargo adresi neydi Bu sene kooperatife de üye olduk, kargo adresi samsun 4. Noter 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2020 ses sistemi geliştirme en sevdiğim, bi ton para /işçilik harcarsın 2 gün uğraşırsın ama iş bitince göz önünde hiçbir şey olmaz.... ses keyfi hariç. focus 2 kapı hoparlörleri 16.5 cm. çoğu araç gibi. ancak piyasadan marka alıp küt diye takılmıyor, monte edildiği yerin şekli bir garip(çoğu marka gibi) standart bir kasnak veya mdf ile yapılırsa da olmuyor, baslar kayboluyor. focusun kapı içi komple fabrikasyon yalıtımlı olması büyük avantaj. bu avantajın baslarda kaybolmaması için yapılması gereken 1. uygun focus hoparlör kasnağı almak 2 . hoparlör montajı sonra kapı döşemesine kadar bir süngerden vb. set yapmak eski hoparlör çıkartılmış yerine focus kasnağı takılmış hali: elimde olduğu için pratik çözüm radyatör borusu yalıtım malzemesi ile kapı döşemesi hizasına kadar yapılmış çerçeve kullandığım hoparlör çift yollu kicker ES65 . 9 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Benimde bu konuda birseyler yapmam lazim. Haftasonu bir firsat yaratayim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Ben beğenmedim ses kalitesini, güçlü evet ama kaliteli değil. Ses kalitesi ve akustiği yönünden Golf 6 üstüne tanımıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2020 Mert Yeldan yazdı: Ben beğenmedim ses kalitesini, güçlü evet ama kaliteli değil. Ses kalitesi ve akustiği yönünden Golf 6 üstüne tanımıyorum o zaman hoparlörler patlak, ses konusunda focus çok iyidir. orjinal hoparlörleri peynir 5x50 watt ile rahatça başa çıkıyordu. bir de eski nesil sony teypte dsp ayarları yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 o zaman hoparlörler patlak, ses konusunda focus çok iyidir. orjinal hoparlörleri peynir 5x50 watt ile rahatça başa çıkıyordu. bir de eski nesil sony teypte dsp ayarları yapıldı mı?Orjinal hoparlör var ve patlak değil. DSP ayarı da yapılı. Çaldığım müziği flac şeklinde indirip 320 kbps kendim convert ediyorum. Ses güçlü bunu kabul ediyorum. Ama kalitesiz güçlü. Tahta gibi midler kulak tırmalayan tizler. Golf 6 sonrası 7 yi de beğenmedim 5 i de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts