Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Çağlar Bayur yazdı: sarımsı değil, bir led beyazı da değil ancak beyaz renkli, 7 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Bu da bozuk. Geçen görmüşler, 3-5 kişi uğraşıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: 3-5 kişi uğraşıyorlarmış dövdüm ben onları 8 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Adnan Çakır yazdı: Satılmak için hazırlanıyor 😎 Henüz bana bişey demediler 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Çağlar Bayur yazdı: dövdüm ben onları Çağlar abi siz dovmezsiniz bilge adamsınız. Hatta focusunu satan Bilge bile olabilirsiniz. Döven abimiz başka o habire patlıcan atıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi siz dovmezsiniz bilge adamsınız. Hatta focusunu satan Bilge bile olabilirsiniz. Döven abimiz başka o habire patlıcan atıyor. yaptığımı yapma dediğimi yap demiş tibetli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yaptığımı yapma dediğimi yap demiş tibetli Tamam işte abi siz satacaksiniz biz alacağız tersi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Tamam işte abi siz satacaksiniz biz alacağız tersi oluyor. teknik adamım satıştan hiç anlamam Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Çağlar Bayur yazdı: teknik adamım satıştan hiç anlamam El konulacak. İlla ki bir baskına yenik düşeceksiniz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Çağlar Bayur yazdı: teknik adamım satıştan hiç anlamam Evet abi onu canlı gördük. Bkz. Sedici 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Ali Gülmez yazdı: 350 verelim tüv bile 1800 istiyor, teknik tetkikten başarısız olarak geçtik, aslında önce kaldık sonra sis farının çalıştığını kameralara gösterince geçiverdik, yepyeni sileceklerimiz yıpranmış meğerse onu hafif kusur olar sineye çektik 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık valla leş... en son yıkattığım da, bota benzin almaya gitmiştim.. şort ve terlik vardı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: valla leş... en son yıkattığım da, bota benzin almaya gitmiştim.. şort ve terlik vardı Kaderi Cedici olacak diye korkuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Mert Yeldan yazdı: İçine tavuk koyup kümes yapmışsın diyolaa yumurta kaç tl haberin var mı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Bak parayı eller almasın. Gel vazgeç şu inadından. Yoksa, geliyor gelmekte olan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık ruhsatı kayıp şasesi silinmiş motor no zaten çaıkılı komple boyaı jantına kadar torpido ızgarası değişmiş öğkkk Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar abi cmax ile takas edelim hem ptcsi de var. Kışın usumezsiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık zaten üşümüoz iki viraj sağ sol tamam sımsıcak Yorum bağlantısı
Recommended Posts