Önder Özcan 13 Haziran 2023 Paylaş 13 Haziran 2023 Tamer Topaç yazdı: Forumda kırmızı Benz mi satılık. No! Köksal Bey gerek benim ricam ile aküyü şarj edebilmek için gerek canı isterse virajlamak için seyahate çıkar da. O konuya vurgu yaptık 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Dumandan ötürü aynaları işlevini yapamayan Focuslarınız değerinde alınır ☠️ 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat duman atamıyoruz mağduruz kahrolsun yeni enjektörler 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: duman atamıyoruz mağduruz kahrolsun yeni enjektörler O da sorun mu? Hallederiz... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos 10 sene olmuş bu haftalarda gidip almışsız.... şimdiye kadar yolda bırakmadı sağolsun ( gösterge lehim çatlağıındda risk almamak için yürütmemiştim) onun dışında genşleştirme adına motor bloğu hariç birçok parçasını da sıfırladık, keyifle binmeye devam, nice 2034 lere... 20 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Çağlar abi 350 ile başlayalım. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Ersen Tapan yazdı: MTV mi ? töbe 350 mtv ödesem kalbime iner, mtv si daha düşük 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Yorum yapmayacağım. Aracı görünce direkt aklıma geldin, şşmfi iç çekecek dedim, yazmışsın bile. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos vesile ile focusS in doğum gününü trafik poliçesi ile hatırlatan emmiye teşekkürler, bir dur be adam.... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: vesile ile focusS in doğum gününü trafik poliçesi ile hatırlatan emmiye teşekkürler, bir dur be adam.... Ya hatırlatmasaydım !! Sen unutmuştun, ne güzel işte, sizin adınıza işlerinizi takip eden bi acenteniz var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: işlerinizi takip eden duygulandım yağ 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Aracı görünce direkt aklıma geldin, şşmfi iç çekecek dedim, yazmışsın bile. Osman Abi yazıyor seninki geldi gel diye. İşi gücü bırakıp basıp gidiyorum. O kadar kişiyi de tembihledim ama birinden haber alıyor, kaçıp gidiyor. Başka araçlarla da gitsem nafile. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Ya hatırlatmasaydım !! Sen unutmuştun, ne güzel işte, sizin adınıza işlerinizi takip eden bi acenteniz var Zam geliyor siper alın . Hatırlatma bedeli olarak yansır . 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Osman Abi yazıyor seninki geldi gel diye. İşi gücü bırakıp basıp gidiyorum. O kadar kişiyi de tembihledim ama birinden haber alıyor, kaçıp gidiyor. Başka araçlarla da gitsem nafile. Şase nodan (emmide var) yedek anahtar yaptırsana satmazsa satmasın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Şase nodan (emmide var) yedek anahtar yaptırsana satmazsa satmasın. kayıp yok ruhsat bulamadık, araba da bi yerdeiydi unutuutm 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos la 2 haftadır benim otoparkta duran araca ne kadar benziyor. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Şase nodan (emmide var) yedek anahtar yaptırsana satmazsa satmasın. ''Aaaaaabi çökelim ensesine alıp gelelim'' diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 10 sene olmuş bu haftalarda gidip almışsız.... şimdiye kadar yolda bırakmadı sağolsun ( gösterge lehim çatlağıındda risk almamak için yürütmemiştim) onun dışında genşleştirme adına motor bloğu hariç birçok parçasını da sıfırladık, keyifle binmeye devam, nice 2034 lere... Lahmacun karşılığı test sürüşü imkanı var mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Lahmacun karşılığı test sürüşü imkanı var mı? ayranı koltuğa dökmesek Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ayranı koltuğa dökmesek Arabada yemeyeceğiz yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Arabada yemeyeceğiz yahu arabasız lahmacun mu olurmuş yahu Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: arabasız lahmacun mu olurmuş yahu Arabalı olan vapur değil miydi? 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts