Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Hem ayrıca o nasıl bir renk? tango 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: tango Gugıla yazdım, acayip şeyler çıktı karşıma 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: katkı yapayım ellenmedik mıncıklanmamış değişmedik parçası da yok , kokpitten paçalığa kadar türlü türlü şeyler öğğkkk, mekanikte bir şanzımanı fabrikasyon o kadar 9 değişenli kapısı noksan kara tren... bayılırım. takas lazımsa depoda sıfır yedek tamponu, tamire, macuna alerjiden mütevellit el kadar hasarlı kaputu, sıfır amortisörü vs bulunan kapıları tam fransız var. selam&dua w/stok 300 bin km hdi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Umut Taşlı yazdı: 9 değişenli kapısı noksan kara tren... bayılırım. takas lazımsa depoda sıfır yedek tamponu, tamire, macuna alerjiden mütevellit el kadar hasarlı kaputu, sıfır amortisörü vs bulunan kapıları tam fransız var. selam&dua w/stok 300 bin km hdi Keş para saydım gözünün önünde, çiçek, çikolata sanırsın kız istiyoruz ı ıhhhh nafile. Benim kimseye verecek arabam yok dedi. En çok da camı kapatıp, mağrur bakışlarıyla gazlayıp duman yutturarak çekip gitmesi dokunmuştu. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Bu arabalara usta bulunabiliyor mu ya? Parcasi zaten yoktur, onu sormuyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 4 gürgen tahtan varsa tamiri kolay, led taktın beyni mıncıklamaya da gerek yok dpf zaten yok klima gazı da ucuz 16 hoparlör taktın hayır demez Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: gürgen tahtan Gül ağacından keman siparişi verdim. Çalacak mıyım hayır. Ama belki gözünde iyi izlenim bırakırsam Tango benim olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Gül ağacından iyidir hojdur, tv sehpası yaptırmıştım dayanıklı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: iyidir hojdur, tv sehpası yaptırmıştım dayanıklı O zaman hayırlı mı olsun ne olsun??? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: O zaman hayırlı mı olsun ne olsun??? sehapaya mı çok tandır kullanıyorum sağol Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Yine vermedi Adama bak yahu. Bu iş böyle olmayacak. Has Japon varya hani, onu kaçırır rehin alırım. İlla ki zor yollara mı başvuralım? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Has Japon varya hani, onu kaçırır rehin alırım makbule geçer, anektarlar tezgahda noter de benden hediye Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mart 2023 Paylaş 23 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: makbule geçer, anektarlar tezgahda noter de benden hediye Bazen yanlış baltaya, taş vurabiliyorum . Neyse şunun şurasında yaza ne kaldı. İlla ki Maslak' a gelinecek . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2023 Yazar Paylaş 23 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: yaza ne kaldı. bot kumsal şipitak terlik vakti ne işim olur sanayide tamir edilecek 2 bome füzem de var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 çıkmaz sokakta 2 arabalık manevra boşluğu olan yerde kaçıncı defadır çarpıyorlar saymadım, hazır sanayiye girmişken disk balata enjektörler tubo ve hortumları buji klima kompresörü trgier devirdaim kayış felan felan da yenileyelim dedik, çıkışta da bir fayans kaplama ile biled far montajı var, yazlık lastiklere de geçmiş olduk, UHD tarife. 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Yazlıklar 3 kanallı. Harcarlar bunu virajda Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Turbonun yenisinimi aldın çağlar abi Ne kadar olmuş fiyat Parça listesine bakınca çağlar abi sıfırlamis arabayı satmayacak demekki🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlıklar 3 kanallı. Harcarlar bunu virajda piller yanmaz ise dikiz aynamdan bakarım viraj dedin iyi hatırlattın amortisörleri de yazlık ayarı yaptık Ali Gök yazdı: Turbonun yenisinimi aldın çağlar abi Ne kadar olmuş fiyat Parça listesine bakınca çağlar abi sıfırlamis arabayı satmayacak demekki🤣 parçalar balkonda idi zaman zaman alınmış şudur budur malzemeler 40-50 civarıdır şimdilerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Nası bi-led bu led yok bişi kesinlikle rafta duruyor kutu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: piller yanmaz ise dikiz aynamdan bakarım viraj dedin iyi hatırlattın amortisörleri de yazlık ayarı yaptık parçalar balkonda idi zaman zaman alınmış şudur budur malzemeler 40-50 civarıdır şimdilerde 2 pil parası. Abovvv Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 pil parası. Abovvv aypon pili mi? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: çıkmaz sokakta 2 arabalık manevra boşluğu olan yerde kaçıncı defadır çarpıyorlar saymadım, hazır sanayiye girmişken disk balata enjektörler tubo ve hortumları buji klima kompresörü trgier devirdaim kayış felan felan da yenileyelim dedik, çıkışta da bir fayans kaplama ile biled far montajı var, yazlık lastiklere de geçmiş olduk, UHD tarife. Jant lastik dahil 50 Galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts