Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Kaşınma Dün akşam biraz fazla duman almışım kusura bakmayın 😁 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Şimdi usulca konudan uzaklaş. 18650 satılık pil konusuna git 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Bana dinamit lokumu büyüklüğünde lazım. Var mı 🥸 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2022 Yazar Paylaş 11 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Satlık mı gerçek otomobil dünyasına hoşgeldin, bakılık... aynısından 1 adet daha arıyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: gerçek otomobil dünyasına hoşgeldin, bakılık... aynısından 1 adet daha arıyorum Yeskileeeerrr alınır. Yeeessssskiiiciiiii 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2022 Yazar Paylaş 11 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeskileeeerrr alınır. Yeeessssskiiiciiiii sis farın yoksa yaklaşma yolu göremezsin 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Focus S kapalı garajlarda paslanıyor gibi 🤔 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Dizel ya ondandır Öyle mi olur böyle mi derken adamlar hakikaten dizeli bitiriyorlar. Babamda 110luk tdci focus var, mondeonun yakıtı duyunca kızıyor Benzinle binsem heralde focus kadar yakar tl bazında. Ama fiyatlar nereye gidecek bilmiyoruz. Bir ara da lpg ile benzin neredeyse aynı fiyata gelmişti. Hatta gidip lpg kitlerini söktürenler falan vardı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mercedes 2030 yılında tüm otomobillerde tamamen elektrikli üretime geçmeyi planlıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2022 Yazar Paylaş 13 Eylül 2022 Koray Demir yazdı: Focus S kapalı garajlarda paslanıyor gibi 🤔 tüm yaz kumsalda idi bol yağmurlarda yıkandı, bir petrolcünün kireçli suyuna maruz kaldı, nano fayans kaplama faydalı oldu şimdi öğrenci servisi çekiyor, okula ilk biz gidebiliyoruz Murat Sahın yazdı: Öyle mi olur böyle mi derken adamlar hakikaten dizeli bitiriyorlar. kömürle havuz suyu ısıtırken diesel bitmez Emre Şimşek yazdı: Dizel ya ondandır bol ranDumanlu 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Murat Sahın yazdı: Öyle mi olur böyle mi derken adamlar hakikaten dizeli bitiriyorlar. Yük gemileri olduğu müddetçe dizel bitmez fiyat politiktir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: kömürle havuz suyu ısıtırken diesel bitmez Metin Uzunoğlu yazdı: Yük gemileri olduğu müddetçe dizel bitmez fiyat politiktir. Yakıt türü olarak bitmez belki ama binek otomobilde çok köşeye sıkıştı bence. Yurt dışındaki arkadaşlarla da görüşüyorum, tam aynı olmasa da benzer görünüyor fiyatlar açısından durum. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 focus u geçen benim otoparkta görnüşler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Yazar Paylaş 14 Eylül 2022 Fatih Keskin yazdı: focus u geçen benim otoparkta görnüşler çay var mı? Murat Sahın yazdı: Yurt dışındaki arkadaşlarla da görüşüyorum, tam aynı olmasa da benzer görünüyor fiyatlar açısından durum. pazarlamacılar benzini pompalamak zorunda el-mecbur, ama seneye LAda ithal ederse şaşrımam frnasızlar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Eninde ya da sonunda benim olacak . 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Yük gemileri olduğu müddetçe dizel bitmez fiyat politiktir. Yük gemileri fuel oil yakmıyor mu ? Bence dizel ticari araçlar yüzünden bitmez, birde mecbur üretilen bir malzeme hatta bir varil petrolde benzinden fazla çıkıyor. Birileri tüketecek mecbur.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Yazar Paylaş 14 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Eninde ya da sonunda benim olacak . ruhsatu kayıp Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Serkan Toker yazdı: Yük gemileri fuel oil yakmıyor mu ? Bence dizel ticari araçlar yüzünden bitmez, birde mecbur üretilen bir malzeme hatta bir varil petrolde benzinden fazla çıkıyor. Birileri tüketecek mecbur.. Fuel oil de yakıyorlar ama çevre için motorin yakmaları gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Bu focusu rampa kalkışında yerim diye düşünüyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Serkan Toker yazdı: Yük gemileri fuel oil yakmıyor mu ? Bence dizel ticari araçlar yüzünden bitmez, birde mecbur üretilen bir malzeme hatta bir varil petrolde benzinden fazla çıkıyor. Birileri tüketecek mecbur.. tam emin değilim ama tonajlarına göre değişiyor. Büyük roro gemileri veya şilepler fuel oil yakabilir ama şehir hatları veya küçük gemiler mazot yakıyor. en çok mazot kaçakçılığı da bu gemilerden yapılıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu focusu rampa kalkışında yerim diye düşünüyorum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Yazar Paylaş 14 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu focusu rampa kalkışında yerim diye düşünüyorum olabilir, sen bi başla ben bi çay içip gelirim yanına 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu focusu rampa kalkışında yerim diye düşünüyorum Mevcut pili çıkarıp 800v pil ile olabilir 🔥 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts