Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Yazar Paylaş 13 Eylül 2020 Yurdaer Elay yazdı: Panjurun bittiği yerden kesersen daha iyi olur sanki Akücü hala hayatta mı? Abi internette bunların vdeoları var, bir günde örersin.. CD artık demode, maske tak. Kafa sallayan köpeğin yerini de trafik ışıklarında veya 1 milyoncularda satılan minyonlar almış. yaylı kafa atan emojiler de var takipteyim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Çağlar Abi bu kış farındaki büyük merceği nasıl temin edebiliriz, bir de fiesta mk6 mercekli far uerine uyar mı bu, fiestanın kısaları mercekli h7 pek memnun değilim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Focus 2 buçuga bile uymuyor Fiesta imkansız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Yazar Paylaş 13 Eylül 2020 Mustafa Yanar yazdı: Çağlar Abi bu kış farındaki büyük merceği nasıl temin edebiliriz, bir de fiesta mk6 mercekli far uerine uyar mı bu, fiestanın kısaları mercekli h7 pek memnun değilim. orjinal halojen merceği o . pek verimli olmuyor xenonda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: orjinal halojen merceği o . pek verimli olmuyor xenonda Abi fiesta xenon değil h7 mercekli far, Galaxy de aydınlatma sorunu yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Yazar Paylaş 13 Eylül 2020 Mustafa Yanar yazdı: Çağlar Abi bu kış farındaki büyük merceği nasıl temin edebiliriz, bir de fiesta mk6 mercekli far uerine uyar mı bu, fiestanın kısaları mercekli h7 pek memnun değilim. focustaki mercek olarak dediydim, halojen merceği. çıkması bulunmaz da, bulunsa da uğraşmaya değmez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: focustaki mercek olarak dediydim, halojen merceği. çıkması bulunmaz da, bulunsa da uğraşmaya değmez Tamam abi teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Maşallah abi. Araçta yapılanlarda çok güzel. Eline emeğine sağlık. 1 takım mercekli orjinal far bulsakta alsak keşke uyguna. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Herkes sakin olsun beğenmediğiniz modifiyelerini söyleyin hafta içi hallederim ben 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2020 Yazar Paylaş 5 Ekim 2020 Başka konuda vesile oldu, bu aracın satın alınması biraz değişiktir. Tatlı bir hatıra: 2014 mayıs ta Çorlu ya kuzu çevirme etkinliğine gidiyorduk, Madem o tarafa gidiyoruz neden bir de araba almalayım dedik İstanbul çıkışı öncesi ilanlara bakarken Tekirdağ da bu focus S i gördüm, ilk sahibinden... Kuzu ile olan işimizi bitirince Tekirdağ a indik, sahibi de arkadaşları ile mangalda tavuk kanat yapmakta,.. 1 saat gibi sohbetimizi ettik, tok misafir zor ağırlanır ona rağmen susuzluğumuzu giderdi Tekirdağ ahalisi. Mayıs ayında başlayan satın alım süreci, şirkete ait ruhsat dolayısı ile Ağustos ta tamamlandı. Sgk engeli var idi. Satın alım esnasında arabayı inceleme, boya ölçme, lifte alma veya ekspertize sokama harici herşeyi yaptık, bol sohbet ettik buzlu çaylar sular içtik. O geldi aklıma.... pişman değilim, yine olsa aynısını yaparım 8 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 "Aldıklarımdan pişman değilim aklim hala almadıklarımda" diyorsun 3 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2020 Yazar Paylaş 5 Ekim 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: "Aldıklarımdan pişman değilim aklim hala almadıklarımda" diyorsun Bi beyaz //M5 ; harici aklıma düşen olmadı Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Abi araban cok güzelmiş uzun nice yillara 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Mert Yeldan yazdı: Abi flac indiriyorum müziği. Flac demek sıkıştırılmamış kayıpsız format demek. Ortalama 5 dakikalık bir şarkı 50-60 MB civarı. CD yi ise MP3 olarak değil soundtrack olarak indirdiğim flactan çekiyorum. Orjinal çoğu CD’den daha kaliteli oluyor. bu formatta her sarki yok.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 bu formatta her sarki yok..1) Ne aradığına bağlı 2) nerde aradığına bağlı 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Mert Yeldan yazdı: 1) Ne aradığına bağlı 2) nerde aradığına bağlı Müslüm var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2020 Yazar Paylaş 5 Ekim 2020 cengizsiz arşiv olmaz olsun batsın bu dünya Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Müslüm var mı? 3-4 albümü vardı görmüştüm de bakmam lazım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: Bi beyaz //M5 ; harici aklıma düşen olmadı V10 mu Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: Başka konuda vesile oldu, bu aracın satın alınması biraz değişiktir. Tatlı bir hatıra: 2014 mayıs ta Çorlu ya kuzu çevirme etkinliğine gidiyorduk, Madem o tarafa gidiyoruz neden bir de araba almalayım dedik İstanbul çıkışı öncesi ilanlara bakarken Tekirdağ da bu focus S i gördüm, ilk sahibinden... Kuzu ile olan işimizi bitirince Tekirdağ a indik, sahibi de arkadaşları ile mangalda tavuk kanat yapmakta,.. 1 saat gibi sohbetimizi ettik, tok misafir zor ağırlanır ona rağmen susuzluğumuzu giderdi Tekirdağ ahalisi. Mayıs ayında başlayan satın alım süreci, şirkete ait ruhsat dolayısı ile Ağustos ta tamamlandı. Sgk engeli var idi. Satın alım esnasında arabayı inceleme, boya ölçme, lifte alma veya ekspertize sokama harici herşeyi yaptık, bol sohbet ettik buzlu çaylar sular içtik. O geldi aklıma.... pişman değilim, yine olsa aynısını yaparım O günü de çok iyi hatırlıyorum. Dönüşte siz kayboldunuz Fati başkanla 2 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: vututut Smg, vites ayarken tekme tokat vursa bana keşke 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2020 Yazar Paylaş 16 Ekim 2020 Günlerden tüvtürk idi, farlarda halojen narva Co+ lar ile kaldık. Far ölçümünde İçerde 3 kişi birleşip bakmıştı dedim birşeyler olacak... Sonra Beyaz şimşek tornado tsunami etkili led ampülleri takarak muayeneden farda kusursuz geçtik. Sonradan taktığım cooper stayla gündüz ledlerine hafiff kusur bile yazılmadı, parktaki beyaz ledler de hafif kusurmuş . Vesile ile narva CO. ya mail attım, standart dışı ampülü neden üretiyorsunuz diye? cevap bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Abi tüvden kalmana vesile olan narva Co+ ampülleri imha[emoji3060] üzere kabul edebilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts