Erhan Akyar 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Merhaba arkadaşlar. Kısmetse yakın bir zamanda 2010-2011 model dizel titanium Ford Focus almayı planlıyorum. Ümraniye de bir araç buldum. Bugün veya yarın gidip aracı incelemek istiyorum. Forumda arama yaptığımda ekspertiz yaptırılabilecek bir yer hakkında pek bir sonuç göremedim. Ford Nuray dan da oldukça şikayet vardı. Araç kaskosuz olduğu için galeri aracı uzak bir yere götürmek istemiyor. Ümraniye yakınlarında istediğiniz yere götürebilirsiniz diyor. Ümraniye yakınlarında ekspertiz yaptırabileceğim servis, usta öneriniz var mıdır? Ayrıca bu kasa Focus kullanıcılarından ricam sizce aracın özellikle nerelerine dikkat etmem gerekir. Kronik bir sorun var mıdır? Ayrıca bundan sonraki süreçte de aracı götürebileceğim anadolu yakasında kadıköy-bostancı civarında servis, usta öneriniz var mıdır? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Bakımlarını Kartal oto sanayide Dayım'ın servisinde yaptırabilirsiniz, yardımcı oluruz.. Yorum bağlantısı
Erhan Akyar 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 İbrahim Bey merhaba. Servisin ismi ve dayınızın ismi nedir? Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 istanbul çekmeköyde ford Otokoç var odası ekspertiz yapıyormuş ama belge vs vermiyoruz diyolar. Ordan da yaptırabilirsin.yada bostancı sanayi sitesinde Otoespert var ben orda yaptırdım orayıda önerebilirim.Hayırlı olur inş. Yorum bağlantısı
Orhan Cankesen 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 ümraniye kadosan sanayide eniştemin kendi dükkanı var orda size yardımcı olabilirler. isterseniz reklam olmaması açısından mesaj atabilirim size Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 İbrahim Bey merhaba. Servisin ismi ve dayınızın ismi nedir? Mekanik Ford Kartal oto sanayide Petlas bayiini geçince yukarda solda Dayım'ın ismi Yakup. Yorum bağlantısı
Erhan Akyar 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 Tavsiye icin sagolun Mesut bey. Orhan bey size ozel mesaj attim Yorum bağlantısı
Ali Deniz 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Atasehirde Herford 150 tl ye detaylı ekspertiz yapıyor. Yorum bağlantısı
Özcan Karabeyin 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 Bostancı Sanayide oto gençler özel ford servisi var. bakım ve ekspertiz işlemlerini yaptırabilirsiniz, veya yine bostancı sanayide otorapor ekspertiz servisi var. Yorum bağlantısı
Ömer Vural 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Merhabalar arkadaşlar araç alma arifesindeyim ancak ford servislerine soruyorum expertiz yapmıyorlar güvenebiliceğimiz Anadolu yakasında expertiz yapabiliceğimiz yer varmı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Bilgi kutusu ifadesi yanlış anlaşılmış sanırım.. Bu konunun yeri bilgi kutusu değil, arkadaşlarım taşıyacaktır. Özel servislere bakmalısınız.. Herford ile bi görüşün.. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Otorapor Bostancı Adres: İçerenköy, Sanayi Erguvan Sk (Bostancı Oto Sanayi Sitesi) No:9 Telefon:(0216) 574 9573 Otorapor Ümraniye Tepeüstü Mah. Alemdağ Cad. No:542/A 0216 499 98 82 yada ; Ekar Oto Ekspertiz Örnek Mah. Libadiye Cad. Somuncubaba Sok. (G22 Sk.) No: 2/1-B Ataşehir İSTANBUL (Libadiye Cad. Üsküdar 13. Noter Girişi Karşısındayız.) Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Merhabalar arkadaşlar araç alma arifesindeyim ancak ford servislerine soruyorum expertiz yapmıyorlar güvenebiliceğimiz Anadolu yakasında expertiz yapabiliceğimiz yer varmı ? Merhabalar, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Avrupa yakasinda gaziantepli kardesler var ben yaptirmistim anadolu yakasinda da vardi ama ismini hatirlayamadim. Yetkili servis ikisi de Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 (düzenlendi) Otorapor fiyat listesine denk geldim, buraya giden oldumu hiç güvenilir mi? http://www.otorapor.com/fiyatlar.aspx 12 Kasım 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Otorapor fiyat listesine denk geldim, buraya giden oldumu hiç güvenilir mi? http://www.otorapor.com/fiyatlar.aspx Arkadaşlarıma araç alırken 4 kez ekspertiz yaptırdık, çok memnun kaldık gerçekten detaylı bakılıyor. Fiyat olarak yüksek gözükebilir ama gittiğinizde hakkını veriyorsunuz. İç tirimlere kadar raporlanıyor. Paket olarak silver paketini tavsiye ederim, ayrıca bilgisayara da bağlıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Arkadaşlarıma araç alırken 4 kez ekspertiz yaptırdık, çok memnun kaldık gerçekten detaylı bakılıyor. Fiyat olarak yüksek gözükebilir ama gittiğinizde hakkını veriyorsunuz. İç tirimlere kadar raporlanıyor. Paket olarak silver paketini tavsiye ederim, ayrıca bilgisayara da bağlıyorlar. Aklımda olsun o zaman burası ilerde lazım olur.Yaptırmışken gold paket yaptırmak lazım aslında iyice baktırmak gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts