İçeriğe Yönlendir

İstanbul Anadolu Yakası Servis Ve Ekspertiz Önerisi

Erhan Akyar

Recommended Posts

Erhan Akyar

Merhaba arkadaşlar. Kısmetse yakın bir zamanda 2010-2011 model dizel  titanium Ford Focus almayı planlıyorum. Ümraniye de bir araç buldum. Bugün veya yarın gidip aracı incelemek istiyorum. Forumda arama yaptığımda ekspertiz yaptırılabilecek bir yer hakkında pek bir sonuç göremedim. Ford Nuray dan da oldukça şikayet vardı. Araç kaskosuz olduğu için galeri aracı uzak bir yere götürmek istemiyor. Ümraniye yakınlarında istediğiniz yere götürebilirsiniz diyor. Ümraniye yakınlarında ekspertiz yaptırabileceğim servis, usta öneriniz var mıdır? Ayrıca bu kasa Focus kullanıcılarından ricam sizce aracın özellikle nerelerine dikkat etmem gerekir. Kronik bir sorun var mıdır? 

Ayrıca bundan sonraki süreçte de aracı götürebileceğim anadolu yakasında kadıköy-bostancı civarında servis, usta öneriniz var mıdır? 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bakımlarını Kartal oto sanayide Dayım'ın  servisinde yaptırabilirsiniz, yardımcı oluruz..

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

istanbul çekmeköyde ford Otokoç var odası ekspertiz yapıyormuş ama belge vs vermiyoruz diyolar. Ordan da yaptırabilirsin.yada bostancı sanayi sitesinde Otoespert var ben orda yaptırdım orayıda önerebilirim.Hayırlı olur inş.

Yorum bağlantısı
Orhan Cankesen

ümraniye kadosan sanayide eniştemin kendi dükkanı var orda size yardımcı olabilirler. isterseniz reklam olmaması açısından mesaj atabilirim size

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İbrahim Bey merhaba. Servisin ismi ve dayınızın ismi nedir?

Mekanik Ford Kartal oto sanayide Petlas bayiini geçince yukarda solda Dayım'ın ismi Yakup.

Yorum bağlantısı
Özcan Karabeyin

Bostancı Sanayide oto gençler özel ford servisi var. bakım ve ekspertiz işlemlerini yaptırabilirsiniz, veya yine bostancı sanayide otorapor ekspertiz servisi var.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ömer Vural

Merhabalar arkadaşlar araç alma arifesindeyim ancak ford servislerine soruyorum expertiz yapmıyorlar güvenebiliceğimiz Anadolu yakasında expertiz yapabiliceğimiz yer varmı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bilgi kutusu ifadesi yanlış anlaşılmış sanırım.. 

Bu konunun yeri bilgi kutusu değil, arkadaşlarım taşıyacaktır. 

Özel servislere bakmalısınız.. 

Herford ile bi görüşün.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek
  1. Otorapor Bostancı
    Adres: İçerenköy, Sanayi Erguvan Sk (Bostancı Oto Sanayi Sitesi) No:9
    Telefon:(0216) 574 9573

Otorapor Ümraniye

Tepeüstü Mah. Alemdağ Cad. No:542/A

0216 499 98 82

yada ;

Ekar Oto Ekspertiz

Örnek Mah. Libadiye Cad. Somuncubaba Sok. (G22 Sk.) No: 2/1-B Ataşehir İSTANBUL

(Libadiye Cad. Üsküdar 13. Noter Girişi Karşısındayız.)

Yorum bağlantısı

Merhabalar arkadaşlar araç alma arifesindeyim ancak ford servislerine soruyorum expertiz yapmıyorlar güvenebiliceğimiz Anadolu yakasında expertiz yapabiliceğimiz yer varmı ?

Merhabalar,

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin

Avrupa yakasinda gaziantepli kardesler var ben yaptirmistim anadolu yakasinda da vardi ama ismini hatirlayamadim. Yetkili servis ikisi de

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mustafa Serhat

Otorapor fiyat listesine denk geldim, buraya giden oldumu hiç güvenilir mi?

http://www.otorapor.com/fiyatlar.aspx

Arkadaşlarıma araç alırken 4 kez ekspertiz yaptırdık, çok memnun kaldık gerçekten detaylı bakılıyor.

Fiyat olarak yüksek gözükebilir ama gittiğinizde hakkını veriyorsunuz. İç tirimlere kadar raporlanıyor.

Paket olarak silver paketini tavsiye ederim, ayrıca bilgisayara da bağlıyorlar.

Yorum bağlantısı

Arkadaşlarıma araç alırken 4 kez ekspertiz yaptırdık, çok memnun kaldık gerçekten detaylı bakılıyor.

Fiyat olarak yüksek gözükebilir ama gittiğinizde hakkını veriyorsunuz. İç tirimlere kadar raporlanıyor.

Paket olarak silver paketini tavsiye ederim, ayrıca bilgisayara da bağlıyorlar.

Aklımda olsun o zaman burası ilerde lazım olur.Yaptırmışken gold paket yaptırmak lazım aslında iyice baktırmak gerek.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...