M.Fatih Yüce 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Onlarin deniyecegi seyleri asagi yukari denedim, allahtan mercedes derileri mevcut sanayide en kotu orta iki gri parcayi diktiririm [emoji16] Aldığın fiyatın 10 kaat altında ver alayım değişen parça oldumu bu aracı zor satarsın artık Ben vaktinde deriden çok uğraşmıştım ama buna benzer bir lekeyi çıkartamamıştım. Zaman ile lekedeki izler uçarak oldukça azalmıştı. Biraz bekle acele etme deriyi değiştirmek için. Birde deri kıyafet satan yerlere danış kıyafetlerde problem çok oluyor belki bir bildikleri vardır. 4 liralık aspirin maspirin falan deneme arabaya yazık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Değişen var, pertimsi derim o zaman gardaş 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 Susuz boğaza takılıyor be hocam, bir yudum su ver bari Hem tavan sacıda nerden çıktı bagajın 4 vidasını söküp yeni kapağı taktık, tampon zaten dert değil, hem güldün tabii Tırtöver, bak savaşı başlatıcaksın şimdi Mert kaç, gelir bu adam Sana sel baskınında yarim bardak su yok, tavan saci degisti dedin ya telefonda, ha anladim satarsan soylemiycen forum ici orcinal tavan he. Mert saklandi bile. Daha da çıkmadıysa, yeni döşeme yaptırıver Maalesef çikmadi leke, boysticam derici de. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 Aldığın fiyatın 10 kaat altında ver alayım değişen parça oldumu bu aracı zor satarsın artık Ben vaktinde deriden çok uğraşmıştım ama buna benzer bir lekeyi çıkartamamıştım. Zaman ile lekedeki izler uçarak oldukça azalmıştı. Biraz bekle acele etme deriyi değiştirmek için. Birde deri kıyafet satan yerlere danış kıyafetlerde problem çok oluyor belki bir bildikleri vardır. 4 liralık aspirin maspirin falan deneme arabaya yazık Fatih Abi, cikmadi leke, ama deri degisimine gerek yokmus, boyaniyormus lekeli yer ve 3-4 sene sorunsuz dayaniyormus boya, o yuzden degisen yok orjinal 80.000 lira getiren evine goturur Aspirin de yalan oldu, loctite de meguiars deri temizleme sutude, izopropil de Deri sevmiyorum, cok kotu kullanissiz ama bu tarz arabada kumas da namumkun, komik hatta. Cekicez bu dertleri maalesef gulun dikeni... Abi ürünü ne ile nasıl uyguluyorsun. Vinet ya da asprini köpük olarak uygulayıp diş fırçası ile uygula. Diş fırçası burada kilit nokta. Oval hareketlerle uygular mısın diş fırçasını. Mert urunu dairesel olarak microfiber ile uyguladim, firca hirpalar sanirim. Zaten boyaticam maslak sanayide 10 numara yerler var Bunu duzelten benimkini sifir yapar http://sahibinden.com/171480583 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 Su bazlı deri boyası alınır ve bir güzel uygulanır. Tabi o renk tonunda bulunur mu orası ayrı. Fırçayı yumuşak olanında al abi ve onunla uygula. Ben detsilingturkeyde kim yaptıysa hep diş fırçası ile yaptı. Mikrofiber kullanan görmedim bu zamana kadar. Mercedes in renk tonu illa vardir, zaten alman maliymis boyalar. Bu deri tonu da klasik bir ton dunya kadar mercedes de var. Tabi az da olsa ton farki olur yan koltugun gri yeri ile. Ben bilmem ki, daldim fiber bezle Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 Bu nasıl iş yahu, sebebi neymiş ogrenebildinmi, ter mi sumu alttaki sungerin marifetimi acaba....? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 Boyattır gıtsin, olmadı deriyi değiştirirsin daha olmadı arabayı. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 diş fırçası yumuşak yapısı ile deriyi bozmadan ürünü yaymakta etkili olabilir. temizlik ürününü fazla yoğun kullanmak derinin rengini soldurabilir, bir ihtimal mükerrebi çözecek bir ürünü(zift sökücüler, gazyağı vb) hafiften uygulayıp onu da hemen peşinden temizleyiciler ile temizlemek lazım. bu denli yayılmış bir lekeye denk gelmemiştim. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Garanti vermiyorum ama birde diş fırçası ile dene abi boyatmadan önce Denedim Mert, problem büyük, laci şort'un tekstil boyası + tuzlu deniz suyu birleşince üstüne de 2-3 saat oturunca o koltukta çıkmaz bir leke doğuyor Bu nasıl iş yahu, sebebi neymiş ogrenebildinmi, ter mi sumu alttaki sungerin marifetimi acaba....? Lacivert şort'un ıslanınca akan tekstil boyası + tuzlu deniz suyu birleşince üstüne de 2-3 saat oturunca o koltukta çıkmaz bir leke doğuyor. Maslak sanayi de işi bilen ve bu tarz olayları görmüş bir koltuk döşemecisi söyledi. Problem değilmiş, boyanacak o deri Temizlemekle hayatta çıkmaz dedi, deri yıpranır, şimdilik sadece boyanacakken bir de tamir gerekir hiç ellemeyelim dedi. 4-5 sene garantili boya yapıyor, 6-7 sene çıkmaz boya dedi, bakalım görücez bir ara yaptırıcam. 3-4 saatlik bir işlem. Boyattır gıtsin, olmadı deriyi değiştirirsin daha olmadı arabayı. Aynen Ayhan kardeş, boyattırıcam, araba iyi memnunum deriyi değiştirtirim en fazla arabamı vermem ellere diş fırçası yumuşak yapısı ile deriyi bozmadan ürünü yaymakta etkili olabilir. temizlik ürününü fazla yoğun kullanmak derinin rengini soldurabilir, bir ihtimal mükerrebi çözecek bir ürünü(zift sökücüler, gazyağı vb) hafiften uygulayıp onu da hemen peşinden temizleyiciler ile temizlemek lazım. bu denli yayılmış bir lekeye denk gelmemiştim. Köksal Bey, maalesef çok inatçı ve sinmiş, Bostancı Sanayinde hayati usta var, herkesin tavsiyesi, mercedes bmw lüks araba deri döşemecisi o bile sürdü bişeyler ama olmaz boyanacak, deri değişmeye gerek yok çünki deri sağlam renk bozulmuş %99 renk ton yakalarız problem olmaz dedi. Yayılma nedeni maalesef kalitesiz şort'un deniz suyuyla ıslanıp o şekilde uzun süre kullanılması ile deriye boya sinmesi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun, altta merso az üstte kalitesiz şort elde über hatice Van, bu nasıl kombinasyon yahu, lekede olur herşey olur kardeş iki über +kalitesiz şort=malum sonuçSana acil quicksilver şort alalım, boyası çıkan sortta neymiş kardeşim Not: avatara bak. sana bir doz şundan öneriyorum, sayko Elöver Hayko seni paklar 18 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Çok gecmis olsun neyse ki boya ile duzelebilecek bir durummus 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun, altta merso az üstte kalitesiz şort elde über hatice Van, bu nasıl kombinasyon yahu, lekede olur herşey olur kardeş iki über +kalitesiz şort=malum sonuç Sana acil quicksilver şort alalım, boyası çıkan sortta neymiş kardeşim Not: avatara bak. sana bir doz şundan öneriyorum, sayko Elöver Hayko seni paklar Hehe, mercedes ve htc alinca şort alacak para kalmadi desem [emoji16] Adidas sort ama demek kaliteyi bozmuslar veya cakma almisiz... Not: Hayko beni gorse salavat getirir ayrica benim yanimda dunya yakisiklisi Çok gecmis olsun neyse ki boya ile duzelebilecek bir durummusTesekkur ederim, insallah duzelecek bu persembe 4 Kasım 2014 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Zuhahaha... 18 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Şorta dandik deme hiç, merso dandikmiş 1 Yorum bağlantısı
Ayşegül Çakmak 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Elinize sağlık güzel yazı olmuş. Az sakalrımda paso lekeli koltuğum var. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Boyandı mi koltuk.Fiyatlar ne alemde biliyormusun.Birde kapıyı tuttuğumuz kollar var içeride hani onlari da hiyarlar mi acaba güzel şekilde.Benimkiler hep tırnak izi olmuş Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2014 Koltuk henuz boyanmadi, 2 yerden fiyat aldim, her iki usta da referans isimler doseme alaninda, bostanci da ki 150 Tl boyama 200 Tl deri degisimi dedi, boyamayi saglik verdi. Maslak da ki yer kesinlikle boyama dedi 225 Tl fiyat verdi. Ama ikisi d deri boyama trim boyama hakkinda bilgi almadim. Bir daha ki gidiste sorar burdan paylasirim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Sevinirim sorarsan.Ama pek ucuz değilmiş deri boyama eğer ki sadece o küçük alan boyanacaksa.Komple boyansa desene kaplama parası gibi olacak Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2014 Sevinirim sorarsan.Ama pek ucuz değilmiş deri boyama eğer ki sadece o küçük alan boyanacaksa.Komple boyansa desene kaplama parası gibi olacak Resim cekip yollarsan daha iyi olur gosteririm de. Deri boyama icin koltuk arabadan sokuluyor, minder koltukdan, deri de minder den sokulup boyaniyor. 2 farkli deri rengi oldugu icin acik gri ve koyu gri islem tek tek yapiliyor, sonra toplaniyor minder ve koltuk. Deri degisimi ile ayni emek ve islem, fark deri parasi 50 lira. Boyama isi o kadar yer icin 1 gun e yakin surecekmis. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Yarın resim atarım o zaman.İşlem baya varmış.Benimde sürücü koltuğunda değişmesi gereken bir bölge var yırtık var.İşin garip tarafı burda sordum adam 200.tl ye degisirim dedi istanbul dan gelecekmiş derisi.Açıkçası guvenmedigim için yaptırmadım.Bir ara geldiğim zaman hem o kısmı değiştirip hemde kolları boyatırım diye düşündüm Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bin öyle gitsin, bune kardeşim koltuk sök 1 gün bekle para bayıl, ohoooooo, sen şortu değiştinmi ondan haber ver 27 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 27 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2014 Yarın resim atarım o zaman.İşlem baya varmış.Benimde sürücü koltuğunda değişmesi gereken bir bölge var yırtık var.İşin garip tarafı burda sordum adam 200.tl ye degisirim dedi istanbul dan gelecekmiş derisi.Açıkçası guvenmedigim için yaptırmadım.Bir ara geldiğim zaman hem o kısmı değiştirip hemde kolları boyatırım diye düşündüm Cift renk deri oldugu icin islem uzun yoksa boyayacak tek renk devam. Tamiri maalesef ahali derinin. Bin öyle gitsin, bune kardeşim koltuk sök 1 gün bekle para bayıl, ohoooooo, sen şortu değiştinmi ondan haber ver Yok be Ali kardes, icime sinmiyor koca leke her biniste goruyorum. Islem uzun, yoksa simdiye yaptirmistim, para bayilicaz bi de. Attim tabi pis sortu, dava acicam didasa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 adi dass aç davayı, duman et, mersomu bitirdiniz, de alamanyaya kadar şikayet et, hemde adi das da alaman, tam olur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts