İçeriğe Yönlendir

Ka - Bi-Xenon Mercekli Far

Selçuk Karabulut

Recommended Posts

Misafir

f7246a085972423488442dbd252f0c5a.jpg

Bu da örnek fotosu olsun.

Tapatalk ios problemi nedeniyle dün foto atamamıştım. Bugün baştan yükleyinde telde foto yükleme olayı düzeldi.

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Bu da örnek fotosu olsun.

Tapatalk ios problemi nedeniyle dün foto atamamıştım. Bugün baştan yükleyinde telde foto yükleme olayı düzeldi.

Bu şekilde oturacaksa yuvalı filan güzel de olur. Burak hocam iki şoplayıver de sinyalleri tampona gözümüzle görüp karar verelim yakışıp yakışmadığına.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

Lo5k3j.jpg

gündüz farlarımızın ayarı yapıldı ve sabitlendi,merceklerde alttan maskeye montaj yapılarak ayarlandı.

m8AOE0.jpg

sinyal için kestiğimiz pleksi,üstüne aralıklı bir pleksi daha kesilecek ve kalan kısımlar bez germe yapılıp maskeye tümleşik hale getirilip mat siyah pleksiyle boyanacak.salıya tamponu takacaz inş  :dance3:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sinyal fikrin şimdi canlanmış.Gayet güzel tasarım oldu.Ledlerinide canlı kullanırsan sonuç fazlasıyla tatmin edici ve yapıya uymuş olacak. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

H7 yapısından dolayı zor takılacak durum pek yok.Sadece bazı farlarda ampul takılan kısım epye yer sıkıntılı onlarda mevburen kapak tamiri gerekecektir.

Buna benzer ledi geceucusu bir üye getirtti ve taktı yakında resimleri ekleyecek.Buralarda bulma imkanın neredeyse yok gibi bir durum.

89.iletiden başlıyor.

http://www.geceucusu.com/topic/5850-role-nedir-nasil-baglanir-roleyle-neler-yapilir/page__pid__64723__st__80#entry64723

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

Sinyal fikrin şimdi canlanmış.Gayet güzel tasarım oldu.Ledlerinide canlı kullanırsan sonuç fazlasıyla tatmin edici ve yapıya uymuş olacak. :good1:

abi osramın 12 volt tak çalıştır ledlerini kullanacam ve tabiki turuncu folyo pleksinin arkasına.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

Vy10mq.jpg4RvP40.jpgQgoarA.jpgNbRpvN.jpgZ1PZGA.jpgAYdLBX.jpg

sandığımdanda manyak oldu  :biggrin:  yarın boş kalan yerler maskeyle kapatılıp plasti dip atılacak,akşamada tamponu takar bitiririz inş.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

:bravo:  :bravo:  :bravo:  elinize sağlık bitmiş halini görmeyi iple çekiyoruz.

Naçizane bir tavsiye ya da öneri. Turuncu ışıklı şeffaf plexilerin altına ve üstüne mat siyah folyo kesin ışığı sadece önden gözüksün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

:bravo:  :bravo:  :bravo:  elinize sağlık bitmiş halini görmeyi iple çekiyoruz.

Naçizane bir tavsiye ya da öneri. Turuncu ışıklı şeffaf plexilerin altına ve üstüne mat siyah folyo kesin ışığı sadece önden gözüksün.

pleksi çubuk zaten sadece karşıdan yansıyor sıkıntı yok yani :)

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

sorun yok :)  en üstteki resimde sanki üst cepheleri de aydınlanmış gibi o yüzden dedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu zamana kadar çok bixenon montajı ve angel gündüz ledi gibi çalışmalar gördüm ama bunun yeri apayrı gözümde. Maşallah ellerinize ve fikirlerinize sağlık çok güzel olmuş. Bitsin kapansin artık tamamen de su şaheseri görelim :):nazar: x41

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Video bekliyoruz artık montaj dan sonra.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Hocam şu yaptıklarını gördükten sonra düğmeye bastığında ejderha gibi alev püsküren far da yapmanı bekliyorum :D beklentileri çok yükselttin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

farlar iyi de dikiz aynalar ne hocam

gece çekimlerini de bekliyoruz elinize sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

herkese çok çok teş ederim. vakit bulup video çekebilsem hemen atacam  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...