Oğuzhan Han 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 İyi aksamlar, benim 2009 focus icin ve 2001 volvo s60 2.0 icin kaliteli,ses yapmayacak silecek markasi ve alinabilecek marka tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 (düzenlendi) silbak aldım ben..Türk malı çok kaliteli,bende ses yapıyor diye değiştirdim araştırdım.Yorumlara bakarak aldım gayet güzel...1 senedir kullanıyorum http://www.hepsiburada.com/liste/silbak-ford-focus-2-10-2004-04-2011-muz-silecek-takimi-90s123-/productDetails.aspx?productId=otm90s123&categoryId=60003680 4 Ağustos 2014 tarihinde Selahattin Topçu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Hocam volvo icinde iyimidir.,iki gun sonra curumuz insallah Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Hocam volvo icinde iyimidir.,iki gun sonra curumuz insallah her markaya özel var..Çok yumusak ve sessiz...ben kötü yanını göremedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Silbak marka iyidir biraz pahalıdır. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Silecekler idare edecek gibiyse kışa girerken almak daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 5 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2014 Hocam kışa girerken almanın sadece az kullanma açısından mı avantajı var? Yoksa başka sebebide var mı Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Hocam kışa girerken almanın sadece az kullanma açısından mı avantajı var? Yoksa başka sebebide var mı Yaz ayları boyunca yağmur sonrası sıcak hava silecek lastiklerini çatlatıp sertleştirir o yüzden kış başında taktırmak çok daha iyi olur. Ancak sileceklerinizin ömrü dolduysa tabiki de biran evvel değiştirmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 5 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2014 Hocam hem iz bırakıyor hemde ses yapıyor çalıştırdığımda. Birde bu su fışkırtan yerlerinin ayarını nasıl yapabilirim. Suyu camın en üst kısmına fışkırtıyorda. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Hocam hem iz bırakıyor hemde ses yapıyor çalıştırdığımda. Birde bu su fışkırtan yerlerinin ayarını nasıl yapabilirim. Suyu camın en üst kısmına fışkırtıyorda. bir toplu iğneyi uçlara sokarak yön verebilirsin delikler oynar, ben öyle yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 9 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2014 Silbak marka siparis ettim.. gorusleriniz icin tesekkur ederimm Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 merhaba, aracım 2009 model focus hb.sileckler aldığımdan beri değişmedi hiç,kapalı garajda durduğu içi pek yıpranmadı yagmur,güneş görmedi desem yeridir.fakat artık silerken özellikle ön camda bir buğu tabakası bırakıyor 2-3 sn kadar yağmurlu havalarda. çok araştırdım,sitelerde bosch marka muz tipi olanlar var,Silbak ve Vette marka var daha uygun fiyata.acaba kaliteli olarak iz bırakmadan camdaki suyu sessizce alabilecek,silecek öneriniz varmıdır? 2007 fiesta içinde ön silecek ihtiyacım var. saygılar.. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Konunuz birleştirilmiştir. ,çok teşekkürler,pardon konuyu görememişim. saygılar.. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 birde merak aettiğim bir konu daha var, muz tipi silecekler yerine normal düz tip silecekler daha çok tavsiye edilmiş bazı kişiler tarafından. sizcede normal düz tipte olanlar dahamı iyi siliyor? Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 bu silecek ile 2009 focusun sileceğine bağlantı yapılabilirmi acaba?focusun silecek kolu videodaki gibi çünkü http://www.youtube.com/watch?v=1rvO7D7Kqlc Yorum bağlantısı
Yavuz Duran 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 İyi aksamlar, benim 2009 focus icin ve 2001 volvo s60 2.0 icin kaliteli,ses yapmayacak silecek markasi ve alinabilecek marka tavsiyelerinizi bekliyorum. arkadasim bosch marka silecegi 28 euro aldim ve bir ay dayanmadi ve almanyada yasiyorum, Türkiye`den izin vakti 20 tl silecek aldim 4 sene kullandim, silecegin ses yapmasi cam suyu kullanmayip normal su kullanmaktan kaynaklaniyor da olabilir, burada silecek saticisi ile sohbetimizde adam silecekleri eger temiz tutar ve yani islak mendil ile silersen, kisinda eger arac disarida ise Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Fordun orjinal muz tipi silecekleri bosch üretimi. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Kışa girerken konuyu gundeme getıreyim dedim :-) Geçen sene aldıgım bosch ve sılbak marka sılecek supurgelerınınt lastıklerını ,71cm olarak aldıgım modacar marka lastıgı ksupurgeye gore olcu alarak kestım fakat degısımı çok ugrastırdı,önleri bırakıp,arka sılecegımı yenılemıs oldum en azından. Kaliteli olarak supurgesiz,sadece lastık satan hangi site vardır?elimdeki miktar azaldı,yedegıne ıhtıyacım var. Bosch yada wurth marka olarak sadece lastık satıyormuş fakat ben bulamadım. Saygılar Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Kışa girerken konuyu gundeme getıreyim dedim :-) Geçen sene aldıgım bosch ve sılbak marka sılecek supurgelerınınt lastıklerını ,71cm olarak aldıgım modacar marka lastıgı ksupurgeye gore olcu alarak kestım fakat degısımı çok ugrastırdı,önleri bırakıp,arka sılecegımı yenılemıs oldum en azından. Kaliteli olarak supurgesiz,sadece lastık satan hangi site vardır?elimdeki miktar azaldı,yedegıne ıhtıyacım var. Bosch yada wurth marka olarak sadece lastık satıyormuş fakat ben bulamadım. Saygılar Mercedes yedek parça satan yerlere swf marka silecek lastiği sorunuz. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Silbak marka iyidir biraz pahalıdır.Ne pahali abi 7.5 tl ☺ ben bosch aldim daha kaliteli silbak belli bi surr sonra ses yapiyo Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Bir ay once Valeo aldim simdiden ses yapmaya basladi. Benim icin en iyi silecek SWF'dir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Ne pahali abi 7.5 tl ☺ ben bosch aldim daha kaliteli silbak belli bi surr sonra ses yapiyo Sadece lastiğini mi sordun acaba 7.5 tl.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Sadece lastiğini mi sordun acaba 7.5 tl..Yooo komple aldi eski tip ama muz tipj degil abi muz tipi bes para etmez silbakin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts