Muhammed İkbal Dübek 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah Sağolasın Serkan abi. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Kardeşim Bizim arabalara klip çekicem hazır ol Barış Bozyakalı gibi. Yalnız mekan neresi olur bilemem. Yeşil alan, kapalı garaj-otopark, sade olan yerler neresi ise? Örnek video http://youtu.be/T-tbyTYJKKo?list=UUdQxGTBekc6hQncySOw2rzg vallaha kardeşim süper olur.video baya hoşuma gitti ama prof ekipman lazım.Klip var dediler geldik abi YMN'a böyle bi güzellik yapman lazım 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 vallaha kardeşim süper olur.video baya hoşuma gitti ama prof ekipman lazım. abi YMN'a böyle bi güzellik yapman lazım Opet aygaz reklamında oynayacaktı bir ara, stock sedan aytozu gri'den yana kullandılar seçimini Birde dido reklamı için teklif geldi. 2 gün kiralık istediler. Banada o uymadı. Pistte çekilecekti reklam 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Opet aygaz reklamında oynayacaktı bir ara, stock sedan aytozu gri'den yana kullandılar seçimini Birde dido reklamı için teklif geldi. 2 gün kiralık istediler. Banada o uymadı. Pistte çekilecekti reklam aygaz reklamında dizel araba kullanıldı diye iyi reklam olurdu [emoji16][emoji16] kiralık olayını şöför olmak kaydıyla kabul edebilirdin aslında abi [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Yok şöförüde bir bayan olacaktı ondanda çekindim ya 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Yok şöförüde bir bayan olacaktı ondanda çekindim ya Abi ben ne olursa olsun kıyamazdım kiralatmaya hele ki YMN' ye hiç.. Kaç para teklif ettiler Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Abi ben ne olursa olsun kıyamazdım kiralatmaya hele ki YMN' ye hiç.. Kaç para teklif ettiler İnanki, duygusal boyutunu hiç konuşmadık 2 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) -Arka lastikler söküldü, kampanalar zımparalandı ve siyaha boyandı. En azından arkada homojen bir görüntü sağladı. -Parklarda beyaz ampullerle değiştirildi. 14 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 (düzenlendi) Hemde fena, İzmir Herife bol bol km yaptırıyor. İzmir'den selamlar .. İzmir yanıyor.. 20 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 (düzenlendi) Fotoğraf için Hüseyin kardeşime teşekkürler.. Son kalan üçlü 28 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 (düzenlendi) -Lastikerimizi değiştirdik. Tabi jantsız biraz çirkin olduk. Her zaman simply clean -C.tesi itibariyle güzel bir temizliğe giriştik. Bir güzel yıkandı killendi, pasta cila ve waxla işlemlerimizi sonuçladık. (TurtleWax) 30 Kasım 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Çok iyi görünüyor.Maşallah Bence birde Amerikan Park uygularsan güzel duracaktır,tabi zevkler ve renkler değişir.(Talip Eren'in hazırladığı modülleri tavsiye ederim ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.) 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 Çok iyi görünüyor.Maşallah Bence birde Amerikan Park uygularsan güzel duracaktır,tabi zevkler ve renkler değişir.(Talip Eren'in hazırladığı modülleri tavsiye ederim ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.) Teşekkür ederim. Evet Amerikan park yakışacaktır, Talip Bey'in hazırladığı modülleri biliyorum piyasadakilerden hayli kaliteli ürünler. İler ki zamanlarda uygulayacağım. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 Kardeşim uzaktan çekemedim ama en kısa zamanda paylaşıcam. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 maşallahı var Muhammed ama şu farlara el at artık siyah zemin ve bi-xenon nokta atışı olur 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 maşallahı var Muhammed ama şu farlara el at artık siyah zemin ve bi-xenon nokta atışı olur Olcak olcak o da olacak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Maşallah tertemiz olmuş, sağ farda sararma var sanki Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 Maşallah tertemiz olmuş, sağ farda sararma var sanki Evet Ozan artık zımpara ve Plastix yapma zamanım gelmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts