İçeriğe Yönlendir

54 Kk 848 / Herif

Muhammed İkbal Dübek

Recommended Posts

Hüseyin Uzun

Kardeşim bayramın mübarek olsun :) Biraz araştırdım forumda sarının kaliperlere yakıştığını söylüyorlar. Aslında gri olabilir hatta güzelde durur,sarıda spor bir hava katar. Kimsede yapmamış ki sarıyı,griyi görsek resimlerde. :)

sağol kardeşim seninde bayramın mübarek olsun :)

Beyaz arabaya her renk gider aslında renk gelsin diyosan sarıda iyi gider :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Maşallah çok güzel duruyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Valla heyecanla ve zevkle takip ettim abi, ellerine ve emeğine sağlık. Kazasız belasız kullanın inşallah.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Maşallah çok güzel duruyor :)

Eyvallah kardeşim  :)

Valla heyecanla ve zevkle takip ettim abi, ellerine ve emeğine sağlık. Kazasız belasız kullanın inşallah.. :)

Sağolasın gardaşım, :) benim gözümde Trabzon arabaları kadar olmasa da uğraşıyoruz, bilirsin oranın piyasayı   ;)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

K.T.Ü.

kYb2nv.jpg

Nbpyrk.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Eyvallah kardeşim :)

Sağolasın gardaşım, :) benim gözümde Trabzon arabaları kadar olmasa da uğraşıyoruz, bilirsin oranın piyasayı ;)

Valla abi son zamanlarda dışarıdan gelen bazı araçlarla piyasayı biraz lekelemeye çalışsalarda maşallahı var araçların. Senin herifinde aşağı kalır yanı yok burdakilerden :)
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Valla abi son zamanlarda dışarıdan gelen bazı araçlarla piyasayı biraz lekelemeye çalışsalarda maşallahı var araçların. Senin herifinde aşağı kalır yanı yok burdakilerden :)

Trabzon'da okudum, 4 sene Kalkınma' daydım. Fakültedeki arkadaşlarımda araba,modifiye vs düşkünü olduğu için 4 senem arabalarla geçti, Trabzon piyasasında çok sağlam arabalar var. Modifiyeyi de abartmadan yapıyorlar. Buda benim hoşuma gidiyor. Arabaları boğmuyorlar. Arabadan da anlıyorlar. Temizlikte bir numaralar. İddia ediyorum Türkiye'nin en temiz ve bakımlı arabaları Trabzon'dan çıkar. Ne bileyim işte daha çok + ları varda.. 

(Dünya Ticaret Merkezi)

Baksana şuraya, :) Her yaştan, her türden arabalar..

1622725_731704310183655_522368870_n.jpg?

154905_511497085537713_437359543_n.jpg?o

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Trabzon'da okudum, 4 sene Kalkınma' daydım. Fakültedeki arkadaşlarımda araba,modifiye vs düşkünü olduğu için 4 senem arabalarla geçti, Trabzon piyasasında çok sağlam arabalar var. Modifiyeyi de abartmadan yapıyorlar. Buda benim hoşuma gidiyor. Arabaları boğmuyorlar. Arabadan da anlıyorlar. Temizlikte bir numaralar. İddia ediyorum Türkiye'nin en temiz ve bakımlı arabaları Trabzon'dan çıkar. Ne bileyim işte daha çok + ları varda..

(Dünya Ticaret Merkezi)

Baksana şuraya, :) Her yaştan, her türden arabalar..

1622725_731704310183655_522368870_n.jpg?

154905_511497085537713_437359543_n.jpg?o

Ne diyim abi herşeyi özetledin, ama seni yine görüp tanışmak isterim buralarda, yada nasip olursa sizin oralarda :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın
(düzenlendi)

En basitinden; birkaç dokunuşla T6 ve geçirilen evrim.. ;)

6298e3b7fb5f4751663e8bc087d8f506.jpg

6c6804725164bbf388a636512e379697.jpg

4307da7412c8be552f3e7ac05fa920d2.jpg

fb9f9bf619bf28daed7b0b025d09d07c.jpg

4ccc97549474e318ee269f8f5a538f20.jpg

eac3abacce750cd3ed1b9cca1d7141de.jpg

Konunu kirletiyorum biraz abi ama, söylenenleri onaylamak adına herşey :) Bu da benim Canavarla ufak kardeşi Cliopatra :)

43a83a6a3b4abfef992846038ce1da78.jpg

7a6858719c160f63f6f440dd45f5ee9f.jpg

Senin Herifle de yanyana olmak dileğiyle, saygılar :)

tarihinde Buğrahan Büyükaydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

İnşallah kardeşim  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Kardeşim benim sisler geldi. Yanında park ampulleri, cam suyu hediye.Yapılması gereken tek şey arabanın temizliği  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Kardeşim benim sisler geldi. Yanında park ampulleri, cam suyu hediye.Yapılması gereken tek şey arabanın temizliği :biggrin:

sislerin montajını yap da bakalım nasıl bişi :)
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

sislerin montajını yap da bakalım nasıl bişi :)

Dandik olduğunu şimdiden söyleyebilirim kardeşim, akşam üzeri montajını yapıcam fotoğrafı çekerim.

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

-Sis çerçeveleri zımparalanıp boyandı.

Z19olk.jpg

-Çalışma var  :moil:(üşengeçlik tavan yaptı kaç hafta oldu saymadım, hala pis)  

Soldaki yeni gelen(super white nam-ı diğer boyalı ampüller :biggrin: , sağdaki standart pilipis  :) )

aBzr6d.jpg

-Gece

7863lv.jpg

tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Kardeşim hayırlı olsun .fotoğraftan pek anlamadım canlı görmem lazım [emoji1][emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Canlısı da aynı kardeşim :D ha ama uzaktan duruşu farklı Allah için.. 

Bugün arabayıda yıkadım ama içine girişmedim daha.

Kardeşim hayırlı olsun .fotoğraftan pek anlamadım canlı görmem lazım [emoji1][emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Aydınlatması nasıl ? Çok göz alıyor mu bu ?

Aydınlatma yok ki göz alsın  :D şaka akşam olunca kendini belli ediyor.Bugün sadece sislerle gezdim, ahım şahım değil ama idare eder. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Kardeşim Bizim arabalara klip çekicem hazır ol  :biggrin: Barış Bozyakalı gibi. Yalnız mekan neresi olur bilemem. Yeşil alan, kapalı garaj-otopark, sade olan yerler neresi ise? 

Örnek video

http://youtu.be/T-tbyTYJKKo?list=UUdQxGTBekc6hQncySOw2rzg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Klip var dediler geldik :)

Hoşgeldin abi, çaylar 3 oldu  :D   Bu klip çok tutacak  :biggrin: Yudupta izlenme rekorları kırar diye düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hoşgeldin abi, çaylar 3 oldu :D Bu klip çok tutacak :biggrin: Yudupta izlenme rekorları kırar diye düşünüyorum.

Konulu olsun ama :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Maşallah, tekerine taş değmesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Maşallah, tekerine taş değmesin :)

Teşekkürler Cihat Bey  :)

Konulu olsun ama :)

Olmaz mı abi ahçı,uşak,bahçıvan,şoför hepsi  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...