Hüseyin Uzun 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Kardeşim bayramın mübarek olsun Biraz araştırdım forumda sarının kaliperlere yakıştığını söylüyorlar. Aslında gri olabilir hatta güzelde durur,sarıda spor bir hava katar. Kimsede yapmamış ki sarıyı,griyi görsek resimlerde. sağol kardeşim seninde bayramın mübarek olsun Beyaz arabaya her renk gider aslında renk gelsin diyosan sarıda iyi gider Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Valla heyecanla ve zevkle takip ettim abi, ellerine ve emeğine sağlık. Kazasız belasız kullanın inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 5 Ekim 2014 Yazar Paylaş 5 Ekim 2014 Maşallah çok güzel duruyor Eyvallah kardeşim Valla heyecanla ve zevkle takip ettim abi, ellerine ve emeğine sağlık. Kazasız belasız kullanın inşallah.. Sağolasın gardaşım, benim gözümde Trabzon arabaları kadar olmasa da uğraşıyoruz, bilirsin oranın piyasayı 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Eyvallah kardeşim Sağolasın gardaşım, benim gözümde Trabzon arabaları kadar olmasa da uğraşıyoruz, bilirsin oranın piyasayı Valla abi son zamanlarda dışarıdan gelen bazı araçlarla piyasayı biraz lekelemeye çalışsalarda maşallahı var araçların. Senin herifinde aşağı kalır yanı yok burdakilerden Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 5 Ekim 2014 Yazar Paylaş 5 Ekim 2014 Valla abi son zamanlarda dışarıdan gelen bazı araçlarla piyasayı biraz lekelemeye çalışsalarda maşallahı var araçların. Senin herifinde aşağı kalır yanı yok burdakilerden Trabzon'da okudum, 4 sene Kalkınma' daydım. Fakültedeki arkadaşlarımda araba,modifiye vs düşkünü olduğu için 4 senem arabalarla geçti, Trabzon piyasasında çok sağlam arabalar var. Modifiyeyi de abartmadan yapıyorlar. Buda benim hoşuma gidiyor. Arabaları boğmuyorlar. Arabadan da anlıyorlar. Temizlikte bir numaralar. İddia ediyorum Türkiye'nin en temiz ve bakımlı arabaları Trabzon'dan çıkar. Ne bileyim işte daha çok + ları varda.. (Dünya Ticaret Merkezi) Baksana şuraya, Her yaştan, her türden arabalar.. 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Trabzon'da okudum, 4 sene Kalkınma' daydım. Fakültedeki arkadaşlarımda araba,modifiye vs düşkünü olduğu için 4 senem arabalarla geçti, Trabzon piyasasında çok sağlam arabalar var. Modifiyeyi de abartmadan yapıyorlar. Buda benim hoşuma gidiyor. Arabaları boğmuyorlar. Arabadan da anlıyorlar. Temizlikte bir numaralar. İddia ediyorum Türkiye'nin en temiz ve bakımlı arabaları Trabzon'dan çıkar. Ne bileyim işte daha çok + ları varda.. (Dünya Ticaret Merkezi) Baksana şuraya, Her yaştan, her türden arabalar.. Ne diyim abi herşeyi özetledin, ama seni yine görüp tanışmak isterim buralarda, yada nasip olursa sizin oralarda 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 (düzenlendi) En basitinden; birkaç dokunuşla T6 ve geçirilen evrim.. Konunu kirletiyorum biraz abi ama, söylenenleri onaylamak adına herşey Bu da benim Canavarla ufak kardeşi Cliopatra Senin Herifle de yanyana olmak dileğiyle, saygılar 5 Ekim 2014 tarihinde Buğrahan Büyükaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 8 Ekim 2014 Yazar Paylaş 8 Ekim 2014 Kardeşim benim sisler geldi. Yanında park ampulleri, cam suyu hediye.Yapılması gereken tek şey arabanın temizliği Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Ekim 2014 Paylaş 8 Ekim 2014 Kardeşim benim sisler geldi. Yanında park ampulleri, cam suyu hediye.Yapılması gereken tek şey arabanın temizliği sislerin montajını yap da bakalım nasıl bişi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 8 Ekim 2014 Yazar Paylaş 8 Ekim 2014 sislerin montajını yap da bakalım nasıl bişi Dandik olduğunu şimdiden söyleyebilirim kardeşim, akşam üzeri montajını yapıcam fotoğrafı çekerim. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 (düzenlendi) -Sis çerçeveleri zımparalanıp boyandı. -Çalışma var (üşengeçlik tavan yaptı kaç hafta oldu saymadım, hala pis) Soldaki yeni gelen(super white nam-ı diğer boyalı ampüller , sağdaki standart pilipis ) -Gece 10 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Kardeşim hayırlı olsun .fotoğraftan pek anlamadım canlı görmem lazım [emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 Canlısı da aynı kardeşim ha ama uzaktan duruşu farklı Allah için.. Bugün arabayıda yıkadım ama içine girişmedim daha. Kardeşim hayırlı olsun .fotoğraftan pek anlamadım canlı görmem lazım [emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Aydınlatması nasıl ? Çok göz alıyor mu bu ? Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 Aydınlatması nasıl ? Çok göz alıyor mu bu ? Aydınlatma yok ki göz alsın şaka akşam olunca kendini belli ediyor.Bugün sadece sislerle gezdim, ahım şahım değil ama idare eder. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 (düzenlendi) Kardeşim Bizim arabalara klip çekicem hazır ol Barış Bozyakalı gibi. Yalnız mekan neresi olur bilemem. Yeşil alan, kapalı garaj-otopark, sade olan yerler neresi ise? Örnek video http://youtu.be/T-tbyTYJKKo?list=UUdQxGTBekc6hQncySOw2rzg 10 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 (düzenlendi) Klip var dediler geldik Hoşgeldin abi, çaylar 3 oldu Bu klip çok tutacak Yudupta izlenme rekorları kırar diye düşünüyorum. 10 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Hoşgeldin abi, çaylar 3 oldu Bu klip çok tutacak Yudupta izlenme rekorları kırar diye düşünüyorum.Konulu olsun ama 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah, tekerine taş değmesin Teşekkürler Cihat Bey Konulu olsun ama Olmaz mı abi ahçı,uşak,bahçıvan,şoför hepsi Yorum bağlantısı
Recommended Posts