Onur Yeşil 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Maşallah maşallah. Bi canlı canlı göremedik şu makineyi yav. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. Yapılanlar çok güzel olmuş... Teşekkürler Anıl Bey Maşallah,Allah nazarlardan kazalardan belalardan esirgesin Hocam teşekkür ediyorum, sağolun. Sağlaam Eyvallah kardeşim Teşekkürler Sani Bey Maşallah maşallah. Bi canlı canlı göremedik şu makineyi yav. Eyvallah kardeşim. Artık sen benim düğünümde görecen herhalde arabayı Bilmukabele kardeşim sunrofflu mavişi çok merak ediyorum haberin ola 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Tebrikler gelişimi güzel sürüyor aracınızın bence daha bitmemiş konuyu takipteyim. Kazasız sürüşler.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Efsane jantlar çok yakışmış. Çok beğendim güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 '' Evet işte bu '' dedirtecek dokunuşlar olmuş, kaşlarda düzelirse her şey harika, kazasız belasız gönlünce kullan kardeşim. 41 X 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Maşallah Teşekkürler. Tebrikler gelişimi güzel sürüyor aracınızın bence daha bitmemiş konuyu takipteyim. Kazasız sürüşler.. Sağolun teşekkürler önerilerinizide bekliyorum. Güzel araç, şık modif. Teşekkür ederim Kerem Abi Efsane jantlar çok yakışmış. Çok beğendim güle güle kullanın. Teşekkürler Sami '' Evet işte bu '' dedirtecek dokunuşlar olmuş, kaşlarda düzelirse her şey harika, kazasız belasız gönlünce kullan kardeşim. 41 X Teşekkür ederim Serhan abi, kaşları bu sefer zımparalayıp tekrar boyayacağım kat kat atacağım boyayı Bu arada ne oldu bizim havaalanının durumu Herif Teşekkürler Oktay abi, hemde tam HERİF 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Teşekkür ederim Serhan abi, kaşları bu sefer zımparalayıp tekrar boyayacağım kat kat atacağım boyayı Bu arada ne oldu bizim havaalanının durumu Unuttum onu ya kusura bakma kardeş ama hemen sordum ve inşaatın devam ettiğini söylediler bilgin olsun 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Maşallah çok yakışıklı olmuş .... 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Unuttum onu ya kusura bakma kardeş ama hemen sordum ve inşaatın devam ettiğini söylediler bilgin olsun Estağfirullah abi teşekkürler, başka bir meselede şu içimde kalmıştı aslında paylaşmak istedim şimdi, ben şantiyeler için Bursa'dan Mersin'e Adana'ya gelicem sizleri görmeden geri dönücem. Kendimi affetmiyorum bu yüzden . Bir daha ki gelişimde sizleri görmeden dönüş yok (Allah'ın izniyle) Maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin.. Teşekkür ederim Serkan Bey. Maşallah çok yakışıklı olmuş .... Namı Herif olunca; yakışıklı kelimesi cuk oturdu. Teşekkür ederim Kemal Bey Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Estağfirullah abi teşekkürler, başka bir meselede şu içimde kalmıştı aslında paylaşmak istedim şimdi, ben şantiyeler için Bursa'dan Mersin'e Adana'ya gelicem sizleri görmeden geri dönücem. Kendimi affetmiyorum bu yüzden . Bir daha ki gelişimde sizleri görmeden dönüş yok (Allah'ın izniyle) Sen bizi görme biz seni görmeye geliriz olmaz mı Hayırlısı olsun kardeşim, müsait olduğun her zaman buralardayız hayırlısıyla 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 9 Eylül 2014 Yazar Paylaş 9 Eylül 2014 Yapılanlar -Mazot Filtresi değiştirildi. (UFI) -EGR temizlendi. -Sis Farlarının üzerindeki kapaklar tekrardan boyandı. Yapılacaklar -Ford Yetkili Servislerindeki Kampanyayı değerlendirmek istiyorum. (Hava filtresi+Yağ filtresi+Motor Yağı+İşçilik+Karter Tapa) Motor yağı zamanıda gelmişti vesile ile aradan çıkacak. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 (düzenlendi) Bu jantlar çok güzel, karakteri değişmiş herifin. Güle güle kullanın. 9 Eylül 2014 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Muhammed arabanın maşallahı var,güzel günlerde kullan kardeşim... Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 10 Eylül 2014 Yazar Paylaş 10 Eylül 2014 Bu jantlar çok güzel, karakteri değişmiş herifin. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Ayhan Bey Muhammed arabanın maşallahı var,güzel günlerde kullan kardeşim... Sağol Hakan abi Speycer işine taktım kafayı. Biraz çıkarmak istiyorum jantları dışarıya. Ama teknik açıdan kafama yatmadı bi sağatluk çukacak http://youtu.be/b_jQWa7LvBI Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Sağol Hakan abi Speycer işine taktım kafayı. Biraz çıkarmak istiyorum jantları dışarıya. Ama teknik açıdan kafama yatmadı bi sağatluk çukacak http://youtu.be/b_jQWa7LvBI Ya boşver elleme. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Ford Yetkili serviste; Motor Yağı, Yağ Fltresi, Hava Filtresi değiştirildi. Bayramdan sonra kampanalar boyanacak rengini siyah düşünüyorum. Kaliperlere hangi renk yakışır? Sarı boyamayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Olucaksa araba rengi olmalı bence kardeşim [emoji6] Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 Olucaksa araba rengi olmalı bence kardeşim [emoji6] Kardeşim bayramın mübarek olsun Biraz araştırdım forumda sarının kaliperlere yakıştığını söylüyorlar. Aslında gri olabilir hatta güzelde durur,sarıda spor bir hava katar. Kimsede yapmamış ki sarıyı,griyi görsek resimlerde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts