Muhammed İkbal Dübek 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Selamün Aleyküm Arabam bölümünde de konum olsun istedim. -Orijinal hali, - Plakalarla başladık. -Ardından ön sis farları monte edildi. Ön kısımda kaplamalar yapıldı. (Arkadaki Fio'da şirket aracım) -Klima düğmeleri değiştirildi. - Aracı en iyi gösteren unsur Jant'tır dedik. Focus 17'' Spor (OEM) BORBET jantı ve Kumho performans lastiği ile satın aldık. - Jant göbekleri ve bazı kollarındaki çizikler su zımparası ile düzenlenip jant spreyi ile boyadım. Sonuç: Beklenilenden daha fazlası -Sis farları üstündeki kapaklar elden geçti. 7 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 - Cam filmi uygulandı. - Amatör pasta cila uygulamam (TurtleWax pasta cila, Sonax Hızlı Cila, Sonax Güçlü Cila, ERSAĞ tavan koltuk temizleyici) - Uygulama sonrası - An itibariyle km'miz. 15 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Maşallah. Her şey güzel olmuş fakat far kaşları olmamış 1 Yorum bağlantısı
Can Ergül 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Herşey çok güzel olmuş, hazır boyayı elinize almışken arka çıtayı da boyasaydınız Mustafa far kaşı nerde bakıyom bakıyom göremiyom 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 Maşallah. Her şey güzel olmuş fakat far kaşları olmamış Teşekkürler. Sislerin üstündeki kapaktan bahsediyorsun bende kötü boyadığımın farkındayım, zımpara atıp güzelce üstesinden gelirim Herşey çok güzel olmuş, hazır boyayı elinize almışken arka çıtayı da boyasaydınız Mustafa far kaşı nerde bakıyom bakıyom göremiyom Teşekkürler. Çok düşündüm ama 2.5 tamponunu düşünüyorum difüzör hesabı 1 Yorum bağlantısı
Can Ergül 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Teşekkürler. Sislerin üstündeki kapaktan bahsediyorsun bende kötü boyadığımın farkındayım, zımpara atıp güzelce üstesinden gelirim Teşekkürler. Çok düşündüm ama 2.5 tamponunu düşünüyorum difüzör hesabı Hee yani hikaye burda bitmeyecek, marşpiyeldi st tampondu gidecek gibi görünüyo Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, takip edeceğim Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 Hee yani hikaye burda bitmeyecek, marşpiyeldi st tampondu gidecek gibi görünüyo Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, takip edeceğim Allah razı olsun kardeşim, derler ya virüs misali 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Maşallah gri ve sedan focusun sirket görünümden spor görünüme tatlı geçişi olmuş Virüs fena yayılmış takipteyim konuyu fena olacak belli Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Ustaeller'de aracı canlı canlı görmek nasip olmuştu.jantlar Arabaya apayrı hava katmış.sade güzelliği var.kazasız cezasız ağız tadıyla kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Murat Kuzey 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Maaşallah. Güle güle kullanın. Çok güzel olmuş araba. 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 MaşAllah Allah kaza bela vermesin.. Şık ve Çekici 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Maşallah gri ve sedan focusun sirket görünümden spor görünüme tatlı geçişi olmuş Virüs fena yayılmış takipteyim konuyu fena olacak belli Eyvallah Ozan sağol, orijinal hali ortada, mecburdum bunları yapmaya Evrimini tamamlamış.. Teşekkür ederim; malesef Henry Ford'un eksikleri bitmiyor. Ufak tefek işleri var. Ayak aydınlatması,bagaj aydınlatması vs. Çok şık duruyor. Teşekkür ederim. Çok şekil olmuş jantlar çok yakışmış Teşekkür ederim. Ustaeller'de aracı canlı canlı görmek nasip olmuştu.jantlar Arabaya apayrı hava katmış.sade güzelliği var.kazasız cezasız ağız tadıyla kullan kardeşim Eyvallah kardeşim, Jant olmasa, aracada ne yaparsan yap kendini göstermiyor. Kardeşim senin jantlarda iyi tercih Mavişin fotoğraflarını merakla bekliyorum. Kazasız belasız kullanın Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Maaşallah. Güle güle kullanın. Çok güzel olmuş araba. Sağolun Murat Bey maşallah Teşekkür ederim MaşAllah Allah kaza bela vermesin.. Şık ve Çekici Eyvallah kardeşim Maşallah. Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 İkbal bey ,forum başlığ otomatik düzeltiyor. O yüzden hepsi büyük harf olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Çok çok çok güzel olmuş... maşallah... jant lastik maliyeti nedir. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Maşallah çok güzel olmuş Teşekkürler Naim Bey Çok çok çok güzel olmuş... maşallah... jant lastik maliyeti nedir. Sağolasın Ayhan abi Masallah... Allah razı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. Yapılanlar çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Maşallah,Allah nazarlardan kazalardan belalardan esirgesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts