Huseyin CAN 27 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2014 en mantıklısı oem abı onuda ebaydan getırtmek lagzım ama ne kadar saglıklı olur bılmem Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Güle güle kullan kardeşim...gayet güzel olmuş... yakışmış... Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Fotograflar yurtdisindan. ornek sanirim. bu sekilde canli canli gri bir fusion gordum. krom korumalar vs. falanda vardi. sordugumda Arzum oto (3.sanayida fiber isi yapan, ama 2.sanayideki Birtan'da yardimci olur) da yaptirdim demisti. Gidip sormadimda yaparlarmi bilmem, ben adamin yalancisiyim onur hangi parçalardan bahsediyorsun tam çözemedim yurt dışındaki fusionlarda bulunan çamurluk dodiklerinden mi yoksa yan basamak ln ondan mı yok yani birtanda o dodikler ve diğer parça kısmı olupta bana söylemediyse çökücem de mekana Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 onur hangi parçalardan bahsediyorsun tam çözemedim yurt dışındaki fusionlarda bulunan çamurluk dodiklerinden mi yoksa yan basamak ln ondan mı yok yani birtanda o dodikler ve diğer parça kısmı olupta bana söylemediyse çökücem de mekana Benim dedigim donem daha birtanin 2sanayideki dukkani acmadan onceki 3sanayi fiber isi yaptiklari donem. camurluk agzindaki plastik parcalara benzer seyleri bir fusiona yapmislardi. araba fotograftakinin aynisi gri renkte ve krom barlari vardi extra olarak. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 onur abi satışı varmı acaba yurt dışında yada ford bayilerinde danışayımmı bi Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 http://www.yed.com.tr/asp/product/3791/Camurluk-Dodik-45mmx600cm-Siyah "dodik" diye geçiyormuş ismi Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 31 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2014 dodik mis evet ama bu bizimkine benzemıyor malesef bizimkiler komple takım tampon altı karlık komple bodykit tarzı bunlar yaramaz sadece çcamurluklar için Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 flans ister jantlar güzel renk secimi Bana göre ketüm. önerim jant rengini değiştir 2 cm lik flans uzun civata bul lastik arabadan az daha dışarda dursun Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 31 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2014 flans ister jantlar güzel renk secimi Bana göre ketüm. önerim jant rengini değiştir 2 cm lik flans uzun civata bul lastik arabadan az daha dışarda dursun apaçimi olalım güzel kardeşim flanş falan istemez millet jantları çamurluk içine sokmaya çalışır sen çıkarma taraftarısın galiba Yorum bağlantısı
Bahri SANCAKTARl 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 forma nasıl resim ekliyebilirm tşk... Yorum bağlantısı
Recommended Posts