İçeriğe Yönlendir

Jantlarımızda Geldi Montajlandı Bir Kaç Foto

Huseyin CAN

Recommended Posts

Huseyin CAN

en mantıklısı oem abı onuda ebaydan getırtmek lagzım ama ne kadar saglıklı olur bılmem

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Fotograflar yurtdisindan. ornek sanirim.

bu sekilde canli canli gri bir fusion gordum. krom korumalar vs. falanda vardi. sordugumda Arzum oto (3.sanayida fiber isi yapan, ama 2.sanayideki Birtan'da yardimci olur)

da yaptirdim demisti.

Gidip sormadimda yaparlarmi bilmem, ben adamin yalancisiyim :)

onur hangi parçalardan bahsediyorsun tam çözemedim yurt dışındaki fusionlarda bulunan çamurluk dodiklerinden mi yoksa yan basamak ln ondan mı yok yani birtanda o dodikler ve diğer parça kısmı olupta bana söylemediyse çökücem de mekana :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

onur hangi parçalardan bahsediyorsun tam çözemedim yurt dışındaki fusionlarda bulunan çamurluk dodiklerinden mi yoksa yan basamak ln ondan mı yok yani birtanda o dodikler ve diğer parça kısmı olupta bana söylemediyse çökücem de mekana :D

Benim dedigim donem daha birtanin 2sanayideki dukkani acmadan onceki 3sanayi fiber isi yaptiklari donem. camurluk agzindaki plastik parcalara benzer seyleri bir fusiona yapmislardi. araba fotograftakinin aynisi gri renkte ve krom barlari vardi extra olarak.
Yorum bağlantısı
Huseyin CAN

dodik mis evet ama bu bizimkine benzemıyor malesef bizimkiler komple takım tampon altı karlık komple bodykit tarzı bunlar yaramaz sadece çcamurluklar için :)

Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz

flans ister jantlar güzel renk secimi Bana göre ketüm. önerim jant rengini değiştir 2 cm lik flans uzun civata bul lastik arabadan az daha dışarda dursun

Yorum bağlantısı
Huseyin CAN

flans ister jantlar güzel renk secimi Bana göre ketüm. önerim jant rengini değiştir 2 cm lik flans uzun civata bul lastik arabadan az daha dışarda dursun

apaçimi olalım güzel kardeşim flanş falan istemez millet jantları çamurluk içine sokmaya çalışır sen çıkarma taraftarısın galiba :)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Bahri SANCAKTARl

forma nasıl resim ekliyebilirm tşk...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...