Huseyin CAN 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 projem ıcerısınde cıtalar var belkıde komple sokup kapı kollarını beyaz yapabılırım yan kapı cıtaları gereksız doluluk gıbı gelıyor bana Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 ön coil arka 5 cm canavar olur hem 3.5 takımlar da bize kalır coilli görmüştüm bizim orda öyle güzel duruyoduki fusion babama da göstermiştim hatta böyle yapim mi seninkini de diye ya git oğlum işine demişti Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 jant ları aslında grı renk te yapabılırız denemek lagzım plastı dıp sokucem soyulmalar basladı ınceden. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 onur abi önden ve yandan ön 5 cm arka 3,5 cm yaylı fotoları. 1 Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 ön coil arka 5 cm canavar olur hem 3.5 takımlar da bize kalır coilli görmüştüm bizim orda öyle güzel duruyoduki fusion babama da göstermiştim hatta böyle yapim mi seninkini de diye ya git oğlum işine demişti eray bulsam uygun yapan bi yer direk önlere yaptırtacam kardeşim benim ama yok adam gibi yapan uygun olcak ama bide Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 bence ceza yemek ıstemıyor abı Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Şu çamurluktaki plastik çıkıntılarla birlikte suv görüntüsü çok güzel görünüyor.Alçaklık bu arabaya yakışmıyor Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 21 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2014 mehmet kardesım bul o parcadan senın ıcın yukseltecegım aracı 1 Yorum bağlantısı
Adem Delibay 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Güle güle kullanın çok yakışmış ebatları nedir Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 mehmet kardesım bul o parcadan senın ıcın yukseltecegım aracı Urbanite serisinde var ama montajı nasıl olur bilemem =) Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 21 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2014 205 40 17 ebat tesekkur ederım bılıyorum urbanıtede oldugunu turkıyede urbanıte olarak tampon rrenklerı ıle govde yarı bele kadar sıyah olanlar var ama bu aractan turkıyeye hıc gelmedı maglum parcasıda yok sımdı heveslendırdın yıne benı nasıl cıkcaz bu ısın ıcınden plastı dıp ıde soktum bu arada jant lar suanda pıano black sekılde daha hos ve belırgın oldular Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 on camlar 1 arka camlar 2 fılm cekılecek ıyımı ayberk Yorum bağlantısı
Ayberk Değirmenci 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Benim hepsi 2 ama biraz zaman oldu çektireli rengi de açıldı her tarafına 3 numara dark black çektirmeyi düşünüyorum aşırı derecede bağırıyor film film diye bi an önce çektir bence Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 pazartesıden sonra bakıcam bakalım onler 1 arkalar 2 Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Kardeşim, sana daha öncede söylemiştim, Fiesta yayları bu aracı yeteri kadar düşürmez. Her aracın kendine özgü bir alt yapısı var. Bir aracın yaylarla istenilen seviyeye düşmesi için, birebir o araç için üretilen bir yay takılması lazım. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 25 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2014 ınanc abı yaylar ıyı sorunu cozduk basılmamasının sebebı omartısor boyu uzun olması ve armut takozu omartısorun ıcın de olan takoz un fıestadan bıraz buyukk olması fıesta takozu koyduguum zaman aynı basıklıgı saglıyacam hem omartısorun ucunu azcık tornalayım kı patlama rıskı azalsın Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 ınanc abı yaylar ıyı sorunu cozduk basılmamasının sebebı omartısor boyu uzun olması ve armut takozu omartısorun ıcın de olan takoz un fıestadan bıraz buyukk olması fıesta takozu koyduguum zaman aynı basıklıgı saglıyacam hem omartısorun ucunu azcık tornalayım kı patlama rıskı azalsın Yaylarda zaten sorun olmaz, sorun araçların alt yapılarının farklı olmasından kaynaklanıyor Bazı arkadaşlar ısrarla yaylar aynı olduğundan düşüreceğinde ısrarcı oldular o yüzden söylüyorum Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Yaylar aynidir israrla soyluyorum evet ha tek olabilecek fark fusionun "orjinal" yaylarinin esnemesi belki biraz daha azdir okadar. vogtland, k&w vb. kaliteli markalarin yay ve coiloverlarinin uzerinde benzinli dizel motor hacmingibi farkliliklar mevcuttur bu dogrudur. ancak; arac marka model belirtirken Ford Fiesta/Fusion yazmaktadir. Ben bu fiesta/fusion yazan yayi aldim kullandim. onler cok dusmedigi icin baska bir markanin 5cm ni aldim. Huseyinin aracla kiyasla fazlasiyla dusurmustu aracimi. Benim aracimdan cikan yayi izmirde dizel 1.6 fusionu olan bir arkadasa sattim ve onun aracida cok hizali ve guzel dusmustu. Bu arada Farkli oldugunu iddia ediyorsunuz, arka tarafi dusurmesine ne diyorsunuz? dediginiz gibi farkli olsa arka tarafta onle ayni sekilde havada olmasi gerekmezmi? On arka farkliligi tamamen motor hacmi uyumsuzlugundan ve duzgun bir saglayici bulunamamasindan. fiesta ve fusion alt takimi aynidir, amortusorude aynidir, salincakta vb. aklina gelen cogu sey. 10yildir kullaniyorum arabayi. Ek olarak olcumleri yanlis yerlerden yapiyoruz. camurluk agzi ve jantin yere en yakin olan yerini bir orjinal yayla birde spor yayla olcup karsilastirmak lazim. Farki ancak oyle gorursunuz. fiestalarda farkli gorunmesinin sebebi, tampon, camurluk ve marspiel yapisindan kaynaklidir. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 onur abı ıste gunlerdır senden bu acıklamayı beklıyordum asllında basıklık acısından fıesta sevıyelerınde araba fark kasa yapısından ınmemıs gıbı gozukmesı su anda ın taraf ve arka taraf jant en alt baslangıc noktasından camurluk baslangıcına kadar olan kısmı 51 cm orjınalınde 56 57 cm cıvarı gelıyordu Yorum bağlantısı
Adem Delibay 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Şu çamurluktaki plastik çıkıntılarla birlikte suv görüntüsü çok güzel görünüyor.Alçaklık bu arabaya yakışmıyor Mehemt kardeşim o parçaları ndreden tedarik ettiniz. Montajı nasıl yapılıyor. Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Mehemt kardeşim o parçaları ndreden tedarik ettiniz. Montajı nasıl yapılıyor.Fotograflar yurtdisindan. ornek sanirim.bu sekilde canli canli gri bir fusion gordum. krom korumalar vs. falanda vardi. sordugumda Arzum oto (3.sanayida fiber isi yapan, ama 2.sanayideki Birtan'da yardimci olur) da yaptirdim demisti. Gidip sormadimda yaparlarmi bilmem, ben adamin yalancisiyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts