İçeriğe Yönlendir

Çekmece Bölücü

Murat Dere

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

:bravo: çok başarılı bir çalışma  :bravo:

Hazır satılanlardan sırf rengi uyuyor diye rastgele almıştım çekmeceye özel yapım olsa öyle şahane oturmazdı. Görenler orjinal çekmecenin öyle olduğunu sanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Delidir, ne yapsa yeridir. Bırakın bölsün, çarpsın, toplasın, çıkarsın. Kendi haline bırakırsak belki düzelir.  :D  :D  İşin şakası bir yana ellerine sağlık Hocam. Gerçekten çok güzel olmuş.  :bravo:  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam eline sağlık çok güzel olmuş. Projeyi çaldım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Delidir, ne yapsa yeridir. Bırakın bölsün, çarpsın, toplasın, çıkarsın. Kendi haline bırakırsak belki düzelir. :D:D İşin şakası bir yana ellerine sağlık Hocam. Gerçekten çok güzel olmuş. :bravo::bravo:

Sağ ol cınım. :)

Hocam eline sağlık çok güzel olmuş. Projeyi çaldım :D

Ne demek ya, al senin olsun karrşim. ;)

Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş Murat abi. Güle güle kullanın. :) Sonuç : Murat'lar hep mi yetenekli olur  :p    :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sağ ol cınım. :)

Ne demek ya, al senin olsun karrşim. ;)

İkeadan bakayım bir :D

Çok güzel olmuş Murat abi. Güle güle kullanın. :) Sonuç : Murat'lar hep mi yetenekli olur :p:crazy:

Hemen de pastadan pay aldın kendine :D
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İkeadan bakayım bir :D

Bak tabii. Bulursan bana da al hem. :punish:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bak tabii. Bulursan bana da al hem. :punish:

Ölçü gönder abi :)
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Öğretmen'im ellerine sağlık.Çalışma içinde fazlasıyla işkence  vesaire olmuş ama sonuç işe yaramış.Bu işkencecileri bu işlem için mi aldın yoksa varmıydı?

Yengem iyi günlerde kullansın.

Beyaz boya sonradan mı yoksa tahtanın orijinal hali mi?

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Öğretmen'im ellerine sağlık.Çalışma içinde fazlasıyla işkence  vesaire olmuş ama sonuç işe yaramış.Bu işkencecileri bu işlem için mi aldın yoksa varmıydı?

Yengem iyi günlerde kullansın.

Beyaz boya sonradan mı yoksa tahtanın orijinal hali mi?

İşkenceler daha önceden vardı tabii. Yaptığım tek şey bu değil ki. O zamanlar forum ya yoktu ya da foruma koymadımdı. Beyaz boya olayı ise konuda geçiyor ama dediğim gibi sonradan boyadım yağlı boyayla. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İlk birleşimdekileri beyaz görünce boya konusunda kararsız kaldım.Sonra üzerine boyama mı yaptın diye net cevap için sorayım istedim.Desen şimdiden yağlanmış bunlar. :p  :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İlk birleşimdekileri beyaz görünce boya konusunda kararsız kaldım.Sonra üzerine boyama mı yaptın diye net cevap için sorayım istedim.Desen şimdiden yağlanmış bunlar. :p  :D

Ha onlar mı? Onlar MDFden kaynaklanıyor; bir yanları beyaz kaplama idi. Ama zımpara makinesiyle aldım onları boyadan önce. ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Yorum serbesmi ?

yok abi aman ha raporu var 46 lık adam....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bemde isterim, ortasında fortum olacak ama

Çekmecenin ve fortumun ölçülerini alayım. Fortum kaş fites olacak? :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...