Çağlar Adakoğlu 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Arkadaşlar 2006 Peugeot 307 comfort aracım var.Üzerinde orjinal cd çalar mevcut.Sadece track cd çalıyor.Orjinal cdleri problemsiz okuyor. Arşivimdeki mp3 leri FreeRipMp3 Converter isimli programla wav formatına çeviriyorum.Ayarları 8x 16bit ve stereo şeklinde ile yavaş şekilde yazdırıyorum.Araç cd yi çalıyor ancak biraz slow modda çalıyor.Yani şarkıcı biraz alkol almış gibi söylüyor Çok değil ama farkediliyor.O da insanın müzik zevkini bozuyor.Yaklaşık 12 tane boş cd harcadım.Değişik formatlarda ve hızlarda deneyerek yaptım.Ya çalıyor ya da yavaş modda çalıyor. Windows Media player,Nero.Ashampoo Burning gibi programlar ile denedim. Konuyla ilgili bilgisi tavsiyesi olan var mıdır ? Nerede eksik yapıyorum. Saygılar. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 yazdığınız cd de değil bence teypte sorun ona baktırın veya eliniz yatkınsa söküp temizlemeyi deneyin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Eğer şu anda kullandığınız CD ucuz tipte Princo vs. gibi bir marka ise Verbatim, Sony gibi markalarla deneyerek daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Başka bir yerde denediğiniz de normal çalıyor mu cd ler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 24 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2014 yazdığınız cd de değil bence teypte sorun ona baktırın veya eliniz yatkınsa söküp temizlemeyi deneyin Ben aslında tam aksini düşünüyorum.Cd çalarda bir sorun yok.Çünkü orjnal cdleri okuyor ve geçişleri çok seri.Kendi yaptığım cdleride okuyor ancak kopyalama esnasında ayar konusunda sanırım bir hata yapıyorum. Başka bir yerde denediğiniz de normal çalıyor mu cd ler.. Ayhan bey pc de normal çalıyor.Tabi pc programları herşeyi okuduğu için yanıltıyor.Başka bir track çalan araçta deneme fırsatım olmadı. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Ben aslında tam aksini düşünüyorum.Cd çalarda bir sorun yok.Çünkü orjnal cdleri okuyor ve geçişleri çok seri.Kendi yaptığım cdleride okuyor ancak kopyalama esnasında ayar konusunda sanırım bir hata yapıyorum. Ayhan bey pc de normal çalıyor.Tabi pc programları herşeyi okuduğu için yanıltıyor.Başka bir track çalan araçta deneme fırsatım olmadı. Bence pc de değilde başka bir media oynatıcı da deneyin. O zaman ortaya çıkar sıkıntı nerede.. Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 cd kalitesi önemli ve ayrıca en düşük hızda çekmelisiniz. örneğin media markt da 10 lu boş cd 9 lira iken AUDIO yazan tek boş cd 3 lira. görünürde bi fark yok ama ikisinide aynı programda aynı şarkıları aynı hızda çekin normalleri çalıştırmıyor. bu yüzden tercihiniz özellikle müzik için üretilmiş olan AUDIO cd ler olsun. iyi günler Yorum bağlantısı
Alper Keskin 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 mp3 parçalarını convert etmeyin.Windows media player listesine direk atıp cdyi aynı programdan doldurun.Zaten Media player gerekli bitrate ayarlarını yapacaktır.Bitratelerle oynamanız ve kullandığınız converter bu sorunu oluşturuyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts