Kerim Bilge 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Abi hayırlı uğurlu olsun. O değil de geçen Antalya'dan Manavgat'a gelirken bunun aynısından bir tane gördüm hatta kör nokta uyarı sistemi vardı. 1-2 hafta içinde hiç manavgat-alanya istikametine gittin mi? Sanki plaka da BFU'ydu diye hatırladım da Yorum bağlantısı
Engin Deniz 22 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2016 Abi hayırlı uğurlu olsun. O değil de geçen Antalya'dan Manavgat'a gelirken bunun aynısından bir tane gördüm hatta kör nokta uyarı sistemi vardı. 1-2 hafta içinde hiç manavgat-alanya istikametine gittin mi? Sanki plaka da BFU'ydu diye hatırladım da Araç bir aydır Antalya'da hanımda ama manavgat tarafına geçmemiştir, geçememiştir 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Uzun ledlerimiz Çinden geldi, bi deneme çekimi yaptım 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 h1 mi bu9005 HB3 Abi ampül tipi böyle geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Şahan 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) Bayıldım gerçekten Mazda 3 hep hayalim olmuştur güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin 3 Kasım 2016 tarihinde Ferhat Şahan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Maşallah KARTAL.Yapılan uygulamalar harika olmuş.Emeğine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Cuk oldu cuk Sayende adamım, bide buna cila atıversen bi ara Kebap ısmarlarız sana: p Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Sayende adamım, bide buna cila atıversen bi ara Kebap ısmarlarız sana: p Erenin sayesinde oldu,ben aracı oldum o kadar bak Cila dedinmi akan sular durur,hemen Gül kokulu Lokumları hazırla Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Erenin sayesinde oldu,ben aracı oldum o kadar bak Cila dedinmi akan sular durur,hemen Gül kokulu Lokumları hazırla Lokuma boğarım seni Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Lokuma boğarım seni Tahirde Gülsuyundan Çay demlesin Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Engin bey, direksiyon için hangi boyayı kullandınız? Ve işlemi direksiyonu sökmeden mi yaptınız? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Engin bey, direksiyon için hangi boyayı kullandınız? Ve işlemi direksiyonu sökmeden mi yaptınız? http://www.ayakkabimalzemesi.com/urun/derby-deri-mont-koltuk-direksiyon-boyasi-100ml-su-bazli/839Şu üründen aldım. Direksiyonu sökmeden iki kat şeklinde boyadım. 3 ay Antalya sıcağında durdu. Herhangi bir deforme yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Daha önce de bu ürün kullanıldı forumda. Katlar arası ve son kat sonrası bekleme süresi ne kadardı? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Daha önce de bu ürün kullanıldı forumda. Katlar arası ve son kat sonrası bekleme süresi ne kadardı? 10 Dakika kadar bekledim. Hemen kuruyor zaten. Tahirde Gülsuyundan Çay demlesin Tahir anca çay demler 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 abi direksiyon güzel olmuş güle güle kullan, bir ara benim direksiyona da el atar mıyız Yorum bağlantısı
Engin Deniz 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 abi direksiyon güzel olmuş güle güle kullan, bir ara benim direksiyona da el atar mıyız Boya duruyor, tüm ekibin direksiyonunu boyamaya yetecek kadar var Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Boya duruyor, tüm ekibin direksiyonunu boyamaya yetecek kadar var tamam o zaman abim 16 kasımda ıspartadayım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Tahir anca çay demler Arada bir Ankara'ya gönderiyorlardı onu, sen git adresi sonra verecez deyip. Epeydir gelmedi çay ocağına mı geçti. Yorum bağlantısı
Elman Yalnız 3 Ocak 2017 Paylaş 3 Ocak 2017 Çok güzel olmuş aracınız. Direksiyon boyası ve şeritleri ilk fırsatta uygulayacağım. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 30 Ocak 2017 Yazar Paylaş 30 Ocak 2017 Şunu da ekleyelim. İç ambians aydınlatması düşünüyordum uzun süre. Hatta tavan lambasında bir boşluk dikkatimizi çekmişti Tahirle. Gerçekten aydınlatma içinmiş, Mazda forumlarında bir arkadaş bulmuş. Bazı modellerde varmış ambians aydınlatması. Servise sormuşlar 80 tl civarı demişler ücretine. Tesisat hazır. Farlar yanınca otomatik yanıyor. Sadece soket ve led bağlanacak. Abim sağolsun, mantar lede 1k direnç bağlayıp hazırladı. 15 dakikada montajı yaptık. Buyurun fotoğraflar. 9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts