Ayhan Onaran 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Engin'in arayış zamanını görünce bu aracın satışında bekleyeceğini pek sanmıyorum. Ha 1 ay beklese ne olur, hiçbir şey olmaz. Araba satarak para kazanacağı bir mesleği yok nasılsa Sen gibi abisi olduktan sonra sırtı yere mi gelir be yaa 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Güzel tercih Abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 3- sadece sürücü kapı camının otomatik olması!.. (mazda, honda, toyata vs de olduğu gibi...) [emoji3]Bunu farketmiş, sinir olmuştum. Ayıp ya. Engin, farklı olmak güzeldir. Araba arıyor olsam ve bu arabayı görsem ben de alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Piyasada 2. Eli olmayan, zayıf olan araba , cok satılan arabadan iyidir Bakınız mazda Bakınız mondeo Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Maşallah çok şık araç hep trafikte nadir gördüğümde ilgimi çeker, japonlarin japon gözlü çekik spor agresif far ve stop grubu hoşuma gidiyor. Guzel günlerde kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 (düzenlendi) Beyazı çok az yakıştırdığım modellerden bir tanesi bu araç, harika görünüyor Güle güle kullanın 24 Temmuz 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 hayırlı olsun, güle güle kullan, Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Bende istiyorum. Maşallah hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Hayırlı olsun abi.. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2014 Sonunda aldım. Hayırlı olsun. Kazasız belasız Mehmet Abi Mazda bölümü isteriz. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Hayırlı olsun. Kazasız belasız Mehmet Abi Mazda bölümü isteriz. Gülen yüzlüler bölümü yaparız size Araban resmen gülüyo ya la 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2014 Gülen yüzlüler bölümü yaparız size Araban resmen gülüyo ya la Halinden mutlu o yüzden 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Halinden mutlu o yüzden Yok la Mazda ne güzel kerpitti gülüşü o 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Hayırlı uğurlu olsun, güzel araba güzel kasa. Kazasız belasız... 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 İlk İzlenimlerim; 1250 km yol yapmışım, %70 uzun yol, genellikle klima açık, uzun yol ortalama hız, 100-110 km ortalama yakıt tüketimi 8 Lt. 4 ileri otomatik, özellikle rampada kendini belli ediyor, hemen vites küçültmeye gidiyor araç, onun dışında sıkıntı yok. Arka koltuk mesafesi biraz dar, çocuk koltuğu bağlayınca oğlanın ayakları ön koltuğa değiyor Bagaj harika, bu kadar geniş beklemiyordum. Kör nokta uyarı sistemi başarılı, Antalya içinde bir kere solumdaki aracı görmemişim uyarmasıyla kurtardım. ( 60 km hızdan sonra devreye giriyor, her iki aynada uyarı işareti var, eğer uyarı yanarken sinyal verirseniz sesli olarak da uyarıyor) Daha önce de belirttiğim gibi, camlar ve sunroof kumandadan kapanmıyor, sürücü camı hariç tek dokunuşla kapatma yok. Multimedia sisteminin sesi gitti, aracı servisten almanın faydası, servis orjinal teybini takıp multimedia cihazı garantiye gönderdi. Aracın ses sistemi çok güzel. Sanki bagajda subwoofer var gibi Şimdilik memnunum, yine aklıma gelen oldukça paylaşmaya devam ederim 5 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 İlk İzlenimlerim; 1250 km yol yapmışım, %70 uzun yol, genellikle klima açık, uzun yol ortalama hız, 100-110 km ortalama yakıt tüketimi 8 Lt. 4 ileri otomatik, özellikle rampada kendini belli ediyor, hemen vites küçültmeye gidiyor araç, onun dışında sıkıntı yok. Arka koltuk mesafesi biraz dar, çocuk koltuğu bağlayınca oğlanın ayakları ön koltuğa değiyor Bagaj harika, bu kadar geniş beklemiyordum. Kör nokta uyarı sistemi başarılı, Antalya içinde bir kere solumdaki aracı görmemişim uyarmasıyla kurtardım. ( 60 km hızdan sonra devreye giriyor, her iki aynada uyarı işareti var, eğer uyarı yanarken sinyal verirseniz sesli olarak da uyarıyor) Daha önce de belirttiğim gibi, camlar ve sunroof kumandadan kapanmıyor, sürücü camı hariç tek dokunuşla kapatma yok. Multimedia sisteminin sesi gitti, aracı servisten almanın faydası, servis orjinal teybini takıp multimedia cihazı garantiye gönderdi. Aracın ses sistemi çok güzel. Sanki bagajda subwoofer var gibi Şimdilik memnunum, yine aklıma gelen oldukça paylaşmaya devam ederim Kör nokta uyarı beğendim. Ses sitemi beğendim. Yakıt tüketimi beğendim. Bagaj hacmi beğendim. Arka diz mesafesi benim için önemli olmadığından beğendim. Alırsam düz vites alırım, sen vites küçültmesinini beğenmesen de beğendim. Cam ve sunroof olayını beğenmedim ama illaki bir eksiklik olacaksa bir araçta Esp eksik olmasındansa bunların eksik olmasını yeğlerim. Senin araçtan memnun olmana ise harükulade sevindim bu nedenle ÇOOOOOOK beğendim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Konuyu yeni gördüm, hayırlı olsun, kazasız, belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 "Daha önce de belirttiğim gibi, camlar ve sunroof kumandadan kapanmıyor", Bir kaç forumda okudum programlanınca kaldırılıyor diye,emin değilim ama yinede. sürücü camı hariç tek dokunuşla kapatma yok. Sunroof tek dokunuşla açılıyor ama kapanmıyor. Yakıt konusunda şimdilik yazdığın gibi daha 8 görmedim ama 6.5 lt altına da düşüremedim 60 bin km bakımı yaptırdım. 500 tl tuttu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts