Adem Kazıl 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 el freni yeri farklı olurmu bakmak lazım Yorum bağlantısı
Kamil Dede 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 benımde aklımda ankara ostimde çıkmacılarda 700-800 arası satılıyor ama ben içime sinmedı almayı dusunmuyorum bu konuda sıkıntı yasayan bi çok kişi var adam gibi koltuga monte yapan bi yer bulsak da yaptırsak olmaz mı Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Bende arıyorum, resimleri göremedim ama titanium kolçakları trendlere uymuyor. Bulursam bende paylaşırım. Universal kolçak yerine orijinal olacak bir şey arıyorum bende. Sizde de iki koltuk arası arka tarafta usb bağlantı noktası var mı? Yorum bağlantısı
Ercan Türkmen 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Bende arıyorum, resimleri göremedim ama titanium kolçakları trendlere uymuyor. Bulursam bende paylaşırım. Universal kolçak yerine orijinal olacak bir şey arıyorum bende. Sizde de iki koltuk arası arka tarafta usb bağlantı noktası var mı? USB Bağlantısı var benımde aklımda ankara ostimde çıkmacılarda 700-800 arası satılıyor ama ben içime sinmedı almayı dusunmuyorum bu konuda sıkıntı yasayan bi çok kişi var adam gibi koltuga monte yapan bi yer bulsak da yaptırsak olmaz mı Kolçak rahat oluyo fakat uyumsuz olursa veya Çakma durursa hiçbir anlamı yok Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 USB Bağlantısı var Kolçak rahat oluyo fakat uyumsuz olursa veya Çakma durursa hiçbir anlamı yok Usb cikintisi olmayan focus 3 ler icin aliexpresste uyumlu kolcaklar var ama bizimki gibi usb girisi olanlara uyumlulari halen gelmedi.. Takipteyim.. Yorum bağlantısı
Yahya Akman 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Ankara şaşmaz cancan otoda kolçak mevcut arkadaşlar. Usb girişi için kolçağa yer yapmışlar sorunsuz kullanılabiliyor. tek sıkıntısı usb söküp takmak için kolçağı yerinden çıkarmak gerekiyor ki oda 5 sn'lik bir iş. vidalama kesinlikle yok. malzeme kalitesi ne kötü ne iyi. oynama gıcırdama ses yapma bende yapmadı. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Ankara şaşmaz cancan otoda kolçak mevcut arkadaşlar. Usb girişi için kolçağa yer yapmışlar sorunsuz kullanılabiliyor. tek sıkıntısı usb söküp takmak için kolçağı yerinden çıkarmak gerekiyor ki oda 5 sn'lik bir iş. vidalama kesinlikle yok. malzeme kalitesi ne kötü ne iyi. oynama gıcırdama ses yapma bende yapmadı. Ne kadar fiyatı ? Yorum bağlantısı
Bekir Bilge 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Evet fiyat konusunda da bilgi rica edelim . Yorum bağlantısı
Tayfur KARA 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Ne kadar fiyatı ? Aynı ürün bende var, 140 ile 150 arası değişiyor fiyatları. Ancak bir süre sonra gıcırdama yapıyor açıkıçası pek önermiyorum. Benim tercih etme sebebim de sadece vidalama vs. olmadığı içindir. Tak çıkar bi ürün. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Aynı ürün bende var, 140 ile 150 arası değişiyor fiyatları. Ancak bir süre sonra gıcırdama yapıyor açıkıçası pek önermiyorum. Benim tercih etme sebebim de sadece vidalama vs. olmadığı içindir. Tak çıkar bi ürün. teşekkürler Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Uygundur ben taktım eksik parçalarıda servisten aldım. fotoları bugün yarın atıcam. fakat el freni değişmesi gerekiyor. ayrıyeten 6 adet parça servisten temin edilmesi gerekiyor. 700 tl civarını buluyor ben 600 konsol + 450 parçalar olmak üzere 1050 tl ye hallettim. değdimi derseniz kesinlikle değdi. ) 1 Yorum bağlantısı
Tayfur KARA 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 (düzenlendi) Uygundur ben taktım eksik parçalarıda servisten aldım. fotoları bugün yarın atıcam. fakat el freni değişmesi gerekiyor. ayrıyeten 6 adet parça servisten temin edilmesi gerekiyor. 700 tl civarını buluyor ben 600 konsol + 450 parçalar olmak üzere 1050 tl ye hallettim. değdimi derseniz kesinlikle değdi. ) Fotoğrafları büyük bi heyecanla bekliyorum ^^ 6 Ocak 2016 tarihinde Tayfur KARA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Demirel 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 bu kolçak işini çözen abiler bizede detaylı bilgi verirlerse çok memnun olurum. aramadığım aksesuarcı kalmadı Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Kolçak olayı çözülsün, daha sis farları var çözmemiz gereken Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Arkadaşlar titanyum kolçak uyumlu fakat trend araçlardaki el freni çn konsolun altına giden sağ ve doldaki plastik parçalar vitesin sağ tarafındaki büyük parlak parça gibi 5 tane parçayı servisten almanız gerekiyor. dışarıdaki parçacılarda bu parçalar bulunmuyor. fakat set olarak bulabilirseniz el freni ve tüm plastik parçaları 1000 tl gibi bulan arkadaşlar var. set olarak. sonradan servisten alayım derseniz kolçağı çıkma aldığınızı düşünürsek 1300 tl civarını buluyor el freni dahil. Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 (düzenlendi) Bu da resimleri 18 Şubat 2016 tarihinde Savaş Kocaacar tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Savaş Kocaacar 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Araç Trend x tir arkadaşlar. ısıtmalı alt aydınlatmalı otomatik katlanır ayna, Orta konsol, deri direksiyon simidi, orjinal parktronik, androidli 8 " multimedia, klima düğmeleri, aklıma gelmeyen bikaç bişey daha extra tarafımdan yapılmıştır. 3 Yorum bağlantısı
Semih Güney 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Araç Trend x tir arkadaşlar. deri direksiyon simidi, orjinal parktronik, Merhabalar,benim aracımda TrendX.Ugulamalarınızda merak ettiğim 2 uygulama var, deri direksiyon değişimini nasıl yaptınız ? - Parktronik derken kendine kendine park etme özelliğini mi eklendiniz araca? Öyleyse gerçekten helal olsun Yorum bağlantısı
Mesut Demirel 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Araç Trend x tir arkadaşlar. ısıtmalı alt aydınlatmalı otomatik katlanır ayna, Orta konsol, deri direksiyon simidi, orjinal parktronik, androidli 8 " multimedia, klima düğmeleri, aklıma gelmeyen bikaç bişey daha extra tarafımdan yapılmıştır. benim merak ettiğim klima düğmeleri Yorum bağlantısı
Semih Güney 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 benim merak ettiğim klima düğmeleri O iş kolay, aliexpress-ebay gibi yurtdışı sitelerden veya gittigidiyor gibi yurt içi sitelerden Focus klima düğmesi sipariş ediyorsunuz. Geldiğinde bir pense-bez-siyah bant alıp aracın başına geçiyorsunuz. Pensenin ucunu beze sarıp penseyle eski klima düğmelerini tutup çekiyorsunuz. Yenilerinin kenarındaki şeffaf kısımları siyah bantla kapatabilirsiniz (tercih meselesi,sonradan ışık aradan sızıp gözünüzü rahatsız etmesin) Daha sonra ittirerek yerine oturtuyorsunuz,bu kadar. 2 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Yenilerinin kenarındaki şeffaf kısımları siyah bantla kapatabilirsiniz (tercih meselesi,sonradan ışık aradan sızıp gözünüzü rahatsız etmesin) Ya ben bunu nasıl düşünememişim, akşam yapayım bende. Rahatsız ediyordu ve değiştireyim eskilerini takayım diyordum.. Çok teşekkür ettim güzel bilgi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts