İçeriğe Yönlendir

Focus III - Kol Dayama

Recep Ali Bodur

Recommended Posts

• 1 yıl sonra...
Fırat Karakoç

Elinize sağlık, peki komple konsol nasıl sökülüyor bende konsolu değiştirmek istiyorum aracım trend x ama titanium kol dayama orjinal olsun istedim. Ancak nasıl sökülür herhangi bi video vs bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

Elinize sağlık, vites kolu kısaltıldı mı bana mı öyle görünüyor? 🤔

Yorum bağlantısı
Furkan Akyol

Valla ben hepsiburadada fln her yerde satılandan aldim. Montajsiz oda göze girenden. (isteyen focus 3 kolçak yazsin aramada çıkıyor). Çokta guzel oldu. Gicirdama filan yok. Yukseklik ayari var. Arkadaki bölmeyi kapatıyor ama kendi gözü var kocaman hatta daha kullanışlı.Herkese tavsiye ederim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ellerinize sağlık. Güzel tasarım. 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Buğra Günay

Daha önce türkiyede bulamadığım focus için almıştım.tam uyumlu olarak sağlam kaliteli bir kolçak gelmiştı.ücretsiz kargo olarak 130 tl ye.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Ufuk Memiş

Herkese merhabalar, 2011 focus collection araçlarda biliyorsunuz kol dayama ünitesi yok. O kısım bomboş. Bende en sonunda beğendiğim parçayı çinden buldum ve satın aldım. Bayramdan önce geldi ve kullanıyorum. Sizlerle paylaşmak istedimki belki hoşunuza gider. Bu arada yasaktır diye link atmıyorum. Fiyatı şu şekilde. Parçayı 195tl ye aldım. 23tl de gümrük ücreti verdim. Bukadar. Sipariş verdiğimdede 20gün de elime ulaştı. Uçakla geldi. Ama gemiylede gelebilirdi. Şans işi:) 415570c7e69f6d7a6be4e30d6bf352e6.jpgc75fc52004750a6ab8f24ec0ff5b938a.jpgab37d7b0ff631241cdbb9eebcdcf50db.jpg1c54637e455b356dfb65933028c855d4.jpg5ff410c849dcae22485118a8af838dd9.jpg0cd09a46c253b63673e60d76911a5840.jpgd7f4839a0477aef7522f0d3f7e8f8690.jpgdddd30175be458423e785a85f2dd2ec6.jpg

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Güle güle  kullanın. Çok güzel olmuş. Delme vidalama olmadan takılan araca özel kolcaklardan sanırım.

Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş
Beğendim, elinize sağlık, çok işe yarar.
Rica ederim, gerçekten kullanışlı ve plastik aksamlarıda gayet sert üretilmiş. Tek olumsuz yanı üst döşemesi deri görünümlü malzemesi kalitesiz yapmışlar. Şuanda kullanıyorum eskidiği zaman döşemeciye götürücem kaliteli bi malzeme ile kaplatmayı planlıyorum. Hatta hakiki deri ile bile yapabilirim. Onuda yaptığımda sizlerle paylaşacağım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş
Çok güzelmiş. Üst kısımda kızak var mı? İleri doğru kayıyor mu?
Evet abi kızaklı öne doğru ileri gidip geliyor.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Evet abi kızaklı öne doğru ileri gidip geliyor.

Harikaymış. Bu çok güzel bir detay.
Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş

Ses yapmıyor. Oturduğu yerlere adamlar tam sıkışması için tek taraflı yapışkanlı keçeler göndermiş. Bunları yapıştırdım sonra yerine yerleştirdim. Oynama yapmıyor hatta yerinden sökmek bile zorlaştı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...