İçeriğe Yönlendir

Focus III - Kol Dayama

Recep Ali Bodur

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Hem fiyat hem çözüm harika :bravo:

7 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Trend kullanıcısı geldi :)

Çok güzelmiş beğendim.

Sana 500 abi, sen cebeşten geldin :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Hem fiyat hem çözüm harika :bravo:

Sana 500 abi, sen cebeşten geldin :D

3 tane istiyorum, para var huzur var. Trend diye beğenmediğin arabaya benzinle biniliyor, haberin olsun ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Şimdi, Önder Özcan yazdı:

3 tane istiyorum, para var huzur var. Trend diye beğenmediğin arabaya benzinle biniliyor, haberin olsun ;)

En ucuzu işte abi trend+benzinli :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kamil Dede

kolçağı nasıl temin edebiliriz neredeyse kolçak yüzünden arabayı satmak geliyor içimden 

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Bakın size Trent aslında nasıl  güzelleşiyor hemen göstereyim :)  Modifiye ye  bakın birazdan :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Orta konsolu  ben yurt dışından tanıdıklar vasıtası ile getittirdim, şöyle ki bayram için  Türkiyeye gelecek olan kişiler ile temas kurdum..  Benim tanıdığım insanlar değiller, yani bu iş için arada  bir kaç kişi yardımcı oldular..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sarıçam
Bakın size Trent aslında nasıl  güzelleşiyor hemen göstereyim [emoji4]  Modifiye ye  bakın birazdan [emoji4]

Kısalara led xenon mu taktınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
24 dakika önce, Murat Sarıçam yazdı:

Kısalara led xenon mu taktınız?

Murat bey hoş geldiniz forumumuza.

Anlam karmaşasını önleyelim: Led ve Xenon iki farklı şeydir. "Apple Android mi kullanıyorsun" gibi bi soru oluyor :flowers:

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Ya ben araba konusunda kendimi tutamıyorum, harca allah harca, birde hemen hevesim geçiyor, başka araçlara bakmaya başlıyorum. Şimdi gözüm gönlüm Volvo V40 da  ne dersiniz. Bu arada farların çiftine 120 tl vermiştim ama inanın ne nedir hatırlamıyorum. Sağdece çok güzel bir beyazı var. Başka bir özelliği yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sarıçam

@SaniGerşon led xenon derken fotoğraftakinden bahsediyorum [emoji4]de6350305d7ccd5796fd6aabce8637e2.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Sarıçam
Bunlar led tir ustunde de yazdigi gibi. Xenon farkli bi aydinlatma turudur [emoji6]

Sonuç olarak yukarıdaki araçta kısa far yerine takılan nedir? [emoji4]

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Bizde de var Bomboş
Güzel eklentiler yapmışşınız kolçak çok gerekli kolum düşüyor:)5eafa94b6d3d15a41646e3c87fb0ea0b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Fatih Saput
(düzenlendi)

2015 model trend-x aracıma uzun süre ön kolçak aradım ama istediğim gibi birşey bulamadım ve sonunda kendim yaptım. Yapılış resimlerini sizinle paylaşarak yapmak isteyenlere yardımcı olmak istedim. Bu forumdaki açtığım ilk konum olduğu için eksiklerim olabilir şimdiden kusura bakmayın. Malzeme olarak akıllı tahta kutularının köşelerinden çıkan köpükleri kullandım. Hem kesilip şekil alabiliyor hem de çok sağlam. Köpükleri ölçüp kestikten sonra birbirine yapıştırdım. Daha sonra içine poliüretan köpük sıktım ve kuruduktan sonra dışarı taşan yerleri kestim.En son işlem olarak da döşemeciye gidip kumaş kaplattım. Bence çok hoş oldu. Araca binenler orjinal gibi duruyor diyorlar. Maliyeti ise 20-25 lira gibi birşey oldu. Ayrıca çok sağlam. 4 yaşındaki oğlum üzerinde geziyor :):)

dGNqP4.jpg

5QnRgR.jpg

AkXYL0.jpg

0Bp218.jpg

4MVRPL.jpg

OLzd0Z.jpg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 13
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel olmuş, güle güle kullanın. Umarım üzerine yük bindikçe eğilmez.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gayet güzel olmus. El freni tarafi biraz daha dar yapilip frene ulasmak kolay olabilirdi.
Ellerinize saglik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Orijinal gibi olmuş.
Sani'ninde söylediği gibi elfreni kısmı azdaha dar olsa daha kullanışlı olurdu.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Saput
(düzenlendi)
On 23.07.2017 at 21:30, Sani Gerşon yazdı:

Gayet güzel olmus. El freni tarafi biraz daha dar yapilip frene ulasmak kolay olabilirdi.
Ellerinize saglik.

evet biraz daha ince işçilikle daha güzel yapabilirdim. teşekkür ederim

tarihinde fatih saput tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...