İçeriğe Yönlendir

Flyaudio Navigasyon Cihazı

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Başlıkta da belirttiğim gibi bu cihaz hakkinda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Alınır mi, arabaya takılır da sorun çıkarır mi, ses kalitesi nasildir? Açıkcası 2. El bir cihaz var 600 liraya almali miyim?

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Hiç duymadım ama 2. el navigasyon için biraz pahalı değil mi? Çok daha uygun sıfır farklı ürünler mevcut piyasada.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hiç duymadım ama 2. el navigasyon için biraz pahalı değil mi? Çok daha uygun sıfır farklı ürünler mevcut piyasada.

Araca monte galiba görüntü ve ses sistemli.
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Çok önceleri bu marka hakkında olumlu düşünceler vardi. Diğer Çin mallarindan bir tık ötede olsa bile bu fiyatı eder düşüncesindeyim, tabi eski olumlu düşünceler varsa hala...
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

İlk insigniama taktırmıştım. O zamanlar bu tarz OEM ürünler bu kadar yaygın değildi. 1 yıl boyunca sorunsuz kullanmıştım. Arkadaşların da dediği gibi çin malları arasında bir kaç tık fark atabilen bir ürün. Satış sonrası teknik destek de fena değildi. Güncelleme için falan aradığımda epey yardımcı olmuşlardı. Bence 600 TL çok değil. Tabi eğer sorunsuzsa.

Yorum bağlantısı

2009 FOCUS MONDEO CORNET UYUMLU MULTİMEDYA FLYAUDİO

http://sahibinden.com/172736247

Ilan bu alınir mi? Kasasi falan diger cin çon mallarindan daha güzel sanki ?

İçerik olarak güzel bir ürün,fakat benim gibi sese önem veriyorsan sony'den vazgeçme...

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Ses de iyi diyorlar işte diğer muadil ürünlere göre :) o yüzden sorguladim biraz

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu markaların hepsini bi firma yapıyordur :D ismi değiştir sat gitsin sonucta belli cin malı :D

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Ses de iyi diyorlar işte diğer muadil ürünlere göre :) o yüzden sorguladim biraz

Mesut bey ses kötü değil ama bir sony tadını malesef vermez buna emin olabilirsiniz. Yalnız diğer muadil ürünlere göre çok daha iyi diyebilirim. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan. Eğer cihaz sorunsuzsa 600 TL bence çok uygun. Sıfırını bildiğim kadarı ile 1200-1600 TL civarında satıyorlar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Valla bilmiyorum zaten bu güne kadar böyle bir cihaz almadiysam çok evhamli olduğum için almadim ses olarak sony ile kiyas zaten olmaz geri görüş camera navi ve bazen çocuğun dikkatini vermek için dvd falan çalması çok iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa sony candir :) alsam mi almasam mi diye kararsiz kaldım... once benim teybi satmak lazim tabi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Valla bilmiyorum zaten bu güne kadar böyle bir cihaz almadiysam çok evhamli olduğum için almadim ses olarak sony ile kiyas zaten olmaz geri görüş camera navi ve bazen çocuğun dikkatini vermek için dvd falan çalması çok iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa sony candir :) alsam mi almasam mi diye kararsiz kaldım... once benim teybi satmak lazim tabi :)

Aynı ben :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İçerik aynıdır. Sadece ufak tefek yazılım farkları vardır..

Sıfırının, 750-850tl arasında olduğu şu dönemde, 2.el ektronik bir cihaza 600tl fazladır..

1200tl olduğu dönemler 3 yıl önceydi..

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

İçerik aynıdır. Sadece ufak tefek yazılım farkları vardır..

Sıfırının, 750-850tl arasında olduğu şu dönemde, 2.el ektronik bir cihaza 600tl fazladır..

1200tl olduğu dönemler 3 yıl önceydi..

Olay bitmiştir :) o ufak tefek yazilim farklari gerçekten çok ufak tefekse tabi :) Çin işi bu da yani ?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Olay bitmiştir :) o ufak tefek yazilim farklari gerçekten çok ufak tefekse tabi :) Çin işi bu da yani ?

Çok ufak tefek farklardır..

Yazılımsal fark, içerik tamamen aynıdır.

Yani No Name cihazlardan bununda bir farkı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...