İçeriğe Yönlendir

2005 Seat İbiza1.4 Tdi S-Rider Alınır Mı?

Cavit Çırakoğlu

Recommended Posts

Alper Aksakal

Bu seçenekler arasında neden fiesta yok. Malum fiesta da cimriliği ile bilinir.

Tavsiyem 2006-2009 model arası ford fiesta 1.6 tdci ghia bulup almanız.

Bizzat ben bu modeli kullanıyorum çok memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aynı fiyata alabileceğiniz en donanımlı araç olur.. 3 silindirli 75ps canlı, sorunsuz bir motoru vardır..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

En az yakan araca s_rider versiyonda diğer markalarda olmayan donanım ile sahip olursunuz. Aracın tasarımını yapan kişi Alfa 156'nin tasarimcisidir. SEAT Audi ile ortak parçayı kullanmayı SEVEN bir marka. Eski telefonun ön göğüs Bölümü a3 ile aynıdır. SEAT Exeo, A4'un aynisidir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
(düzenlendi)

Bu seçenekler arasında neden fiesta yok. Malum fiesta da cimriliği ile bilinir.

Tavsiyem 2006-2009 model arası ford fiesta 1.6 tdci ghia bulup almanız.

Bizzat ben bu modeli kullanıyorum çok memnunum.

Maksimum 20 bin bütçeli. Fiesta hoşuma gitmiyor.

aracın yakışını fln bilmem ama çok tipsiz  :p

Tip konusunda çok da haksız  sayılmazsınız. Ama ben kullanmayacağım :biggrin:

Aynı fiyata alabileceğiniz en donanımlı araç olur.. 3 silindirli 75ps canlı, sorunsuz bir motoru vardır..

Fiyat performans arabası yani.

tarihinde Cavit Çırakoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Maksimum 20 bin bütçeli. Fiesta hoşuma gitmiyor.

Tip konusunda çok da haksız sayılmazsınız. Ama ben kullanmayacağım :biggrin:

Fiyat performans arabası yani.

Aynen öyle..

Bende Aileye 2. Araç olarak tercih ettim 1.4 100ps benzinli stylance donanımlısını. 1.5 yıldır kullanmaktayız çok memnunuz. Güzel yol tutuşu var ama biraz sert bir araba. Kronik kapı kolu kaplama soyulmaları var.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

En az yakan araca s_rider versiyonda diğer markalarda olmayan donanım ile sahip olursunuz. Aracın tasarımını yapan kişi Alfa 156'nin tasarimcisidir. SEAT Audi ile ortak parçayı kullanmayı SEVEN bir marka. Eski telefonun ön göğüs Bölümü a3 ile aynıdır. SEAT Exeo, A4'un aynisidir.

Saygılarımla.

Bayağı bir ilan inceledim. Bu aracın tamponları farklı geldi. Bu modellerde cupra v.b versiyon olabiliyor mu?

Yorum bağlantısı

Babamda Fiat İdea var. Gerçekten kalıbından büyük ve çok ekonomik bir araç. Bahsettiğiniz diğer araçlardan çok daha geniş bir iç hacme sahip. Başta tavan yüksekliği fazla, arka koltuklarında ileri geri hareket edebilme sebebi ile arka diz mesafesi arttırılabiliyor. 1,3 dizel çok çok ekonomik. 4 litreleri görüyor uzun yolda. 

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
(düzenlendi)

Babamda Fiat İdea var. Gerçekten kalıbından büyük ve çok ekonomik bir araç. Bahsettiğiniz diğer araçlardan çok daha geniş bir iç hacme sahip. Başta tavan yüksekliği fazla, arka koltuklarında ileri geri hareket edebilme sebebi ile arka diz mesafesi arttırılabiliyor. 1,3 dizel çok çok ekonomik. 4 litreleri görüyor uzun yolda. 

Nefsim idea al diyor. Üç farklı idea alma girişimim oldu. Biri 2. sahibiyim dedi 7. sahibi çıktı 2. si arabasından bi haber 3.sü  taksi çıkması çıktı. c3 baktım 2 parça boya diye  bi taraf komple diğer taraf çamurluk ben gidene kadar boyandı : :) Fena bir araba değildi.Telefonda arkadaşa 17.5 fiyat verdi satıcı.Yanına gittik 18 den aşağı olmaz dedi. Akabinde netteki fiyatlarına zam yaptı. :biggrin: Anlayacağınız komedi. Herhalde otomobil almanın en zor olduğu dönemdeyiz. Allah otomobil alacaklara kolaylık versin. :)

Birde hatasız dendiği zaman sürtmeden çizikten kaynaklı boya masraf olmaması gerekmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ayni model ayni donanim ve motora sahip arac bacanakta vardi. cok kullanmisligim vardir. Sert bir aractir ama fiyatina gore alinasi en iyi aractir. performansi fena degildir. az yakar ve donanim fakiri degildir. Ayrica cokta saglamdir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

abi sizde kaç araba var sorması ayıp olmazsa   :unsure2:  yada galericimisiniz  :crazy: diğer mesajlarındada hep farklı farklı arabalara referans oldun :D

Yorum bağlantısı

abi sizde kaç araba var sorması ayıp olmazsa   :unsure2:  yada galericimisiniz  :crazy: diğer mesajlarındada hep farklı farklı arabalara referans oldun :D

Bende C-Max, babamda İdea var Aydın.

Babam çok araba değiştirdi. Bundan önce Palio Weekwnd vardı, ondan önce Volvo S40, öncesi Suzuki Swift 2004 model, öncesi yine Swift 1991 model, Reno Europa, Concorde, Şahin, Tipo, efsane kasa Corolla, Skoda Formen.. Çeşitli marka ve model kamyonlarda cabası. Bide 80-85 yılları arası 7 metre kanatlı Chevrolet varmış ilk arabası.. ;) Hatırladıklarım. Dayım kaportacı. Eskiden bu iş ayağa düşmeden önce kazalı araba alıp, dayıma yaptırıp satardı. Onları da bir süre kullanırdı.. 

Bizzat bana ait olanlar kronolojik sıraya göre aşağıdaki linkte janım benim.  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2136628

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

2 yıl dertsiz tasasız 2006 modeline bindim. 

Performanslı, kullanması keyifli, ayrıca çok donanımlı bir araç. Süspansiyonları biraz serttir, onun dışında bir problemi yoktur. Siz ona bakarsanız o da size bakar, Yetkili servislerinde 10k bakımlarında 149 179 TL gibi kampanyalar yaparlar.

Ancak cebinizde 1-2bin kalacak şekilde bir alışveriş yaparsanız muhtemel risklere hazırlıklı olmuş olursunuz.

* Intercooler'ı biraz hassastır, durumunu kontrol etmek için sağ ön tekerlek ilee tampon arasına göz atın alırken.

* Süspansiyonlarını kontol edin. Tekerlerker üzerinden bastırın bakalım araba geri geliyor mu :)

* Turbo ıslığını dinleyin. Bir miktar ötecektir normal, ama anormal bir ses duyarsanız uzak durun.

* Gaza basıp koltuğa bir miktar yapıştırmasını bekleyin. Gerçekten boyundan büyük işler yapan bir motoru vardır. Mutlaka alırken aynı model başka bir Ibiza da deneyin.

Ön tampon eki çok çirkin durmuş bence, alırsanız ilk işiniz sökmek olsun :)

Hayırlı olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

O paraya alınabilecek en güzel seçeneklerden biri. Fiestadan önce çok kovaladim her bu araclari sorana da ayni seyi yazıyorum ama cidden güzel kullanmasi keyifli araçlar. Tabi f/p olarak. Makyajli kasalari 85ps oldu. Rolantide biraz sesli çalışır ama uzun yolda sessizdir. Donanimi srider ve stylence da girtlak dolu tabirini hakeder. Dijital klima ve hız sabitleyici en güzel yönleri

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Arka koltuk diz mesafesi dışında bütün beklentilerinize yeterli derecede cevap verebilecek nadide araçlardan biridir.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

güzel araçlar ıbızalar görünüşü de hoştur motor çok sağlam bi motor pd diye tabir edilenlerden performans kötü değildir ancak rampa performansını kullananlar çok beğenir sanki iman power geliyo derler rampada tek kötü yanı aşırı gürültülü aynı motor vwde de olmasına rağmen seatlar daha gürültülü sabah erken saatte komşunun cam kenarında aracı çalıştırmazsanız sıkıntı olmaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bayağı bir ilan inceledim. Bu aracın tamponları farklı geldi. Bu modellerde cupra v.b versiyon olabiliyor mu?

İbizada üretim yıllarına göre en donanımlı modeller,

2003-2005: signo

2005-2007: s-rider

2007-2008: style

Elektrikli katlanır ayna signo'da yoktur. Kapıda immo ışığı gibi çok detay farklılıklar vardır. Tam hangi yıl hatırlamıyorum sanki 2007 olması lazım, cupra tampon standart geldi. Birçok kullanıcı ise sonradan cupra tampon takabiliyor. Sedan modeli cordoba'da cupr tampon hiç gelmedi, gördükleriniz sonradan takılmadır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

2007 Sonrası FR tampon standarttır. Ön arka FR tampon gelmişlerdir. Cupra tampon biraz daha keskin hatlara sahip, arka cupra çok başarılı bence. 

2005 öncesi bahsi geçen kol soyulma problemi 2006 itibarı ile malzemeyi değiştirmeleri vesilesi ile giderildi.

2007 ve sonrası 80 BG, gösterge panelindeki font ve vites topuzu farklıdır. Arka bagajda ibiza/cordoba yazısı ortada ve büyüktür.

2004-2006 arası fabirkadan motor kapaksız modeller çıkmıştır.

İbizada üretim yıllarına göre en donanımlı modeller,

2003-2005: signo
2005-2007: s-rider
2007-2008: style

Elektrikli katlanır ayna signo'da yoktur. Kapıda immo ışığı gibi çok detay farklılıklar vardır. Tam hangi yıl hatırlamıyorum sanki 2007 olması lazım, cupra tampon standart geldi. Birçok kullanıcı ise sonradan cupra tampon takabiliyor. Sedan modeli cordoba'da cupr tampon hiç gelmedi, gördükleriniz sonradan takılmadır.

Saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

An itibari ile pazarda araç bulunmaya çalışılıyor. Son düzlükte punto da finiş çizgisine yakın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cavit Çırakoğlu
(düzenlendi)

Araç alımı Fiat idea 1.3 multjet active ile sonlandırılmistir. Herkese teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...