Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Ataköyde otururken 15 yaşlarında, bisikletle rampa aşağı iniyorum epey de hızlıyım 40-50 gibi var hızım. Yolda sapak yok hiç. Arkamda vectra gt vardı gümüş renk, müziği açmış dibine kadar zirzop bir model direksiyonda. Önüme yavru bir kedi çıktı, frene bastım ama ezip geçeceğim kesin. Düşeceğimi biletek ön Frene yüklenmemle kendimi yerde buldum. Kediye çarpmadım ama vectra üstümden geçer kesin diye tırsarak kediyi avuçlayıp arkama baktım ki kediyle atayım yana kendimi kaldırımın üstüne. Arkama dönmemle baktım ki araba yok arkamda.. daha 5 saniye önce arkamdaki araba yok oldu, uçtu gitti sanki. Dediğim gibi sapak yok, 2 taraf kaldırım, 300-400 metre yokuş yukarı görebiliyorum.. aklım almadı bu olayı. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Ataköyde otururken 15 yaşlarında, bisikletle rampa aşağı iniyorum epey de hızlıyım 40-50 gibi var hızım. Yolda sapak yok hiç. Arkamda vectra gt vardı gümüş renk, müziği açmış dibine kadar zirzop bir model direksiyonda. Önüme yavru bir kedi çıktı, frene bastım ama ezip geçeceğim kesin. Düşeceğimi biletek ön Frene yüklenmemle kendimi yerde buldum. Kediye çarpmadım ama vectra üstümden geçer kesin diye tırsarak kediyi avuçlayıp arkama baktım ki kediyle atayım yana kendimi kaldırımın üstüne. Arkama dönmemle baktım ki araba yok arkamda.. daha 5 saniye önce arkamdaki araba yok oldu, uçtu gitti sanki. Dediğim gibi sapak yok, 2 taraf kaldırım, 300-400 metre yokuş yukarı görebiliyorum.. aklım almadı bu olayı. Araba önde de yok muydu Abi. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Tamer Topaç yazdı: Araba önde de yok muydu Abi. Yolun tam ortasına düştüm 3-4 metre sürüklendim durana kadar, tek şerit yol. Ne önümde ne arkamda yoktu valla.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Yolun tam ortasına düştüm 3-4 metre sürüklendim durana kadar, tek şerit yol. Ne önümde ne arkamda yoktu valla.. Bazen oluyor tuhaf olaylar. Askerde direksiyonda beni uyandırmışlardı resmen. Virajın ortasında. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Ataköyde otururken 15 yaşlarında, bisikletle rampa aşağı iniyorum epey de hızlıyım 40-50 gibi var hızım. Yolda sapak yok hiç. Arkamda vectra gt vardı gümüş renk, müziği açmış dibine kadar zirzop bir model direksiyonda. Önüme yavru bir kedi çıktı, frene bastım ama ezip geçeceğim kesin. Düşeceğimi biletek ön Frene yüklenmemle kendimi yerde buldum. Kediye çarpmadım ama vectra üstümden geçer kesin diye tırsarak kediyi avuçlayıp arkama baktım ki kediyle atayım yana kendimi kaldırımın üstüne. Arkama dönmemle baktım ki araba yok arkamda.. daha 5 saniye önce arkamdaki araba yok oldu, uçtu gitti sanki. Dediğim gibi sapak yok, 2 taraf kaldırım, 300-400 metre yokuş yukarı görebiliyorum.. aklım almadı bu olayı. Senin bu vicdanın her yerde korusun inşallah seni. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Bir eve hacze gidip, evdeki çocuğa üzülüp, haczettiği eşyaları kendi cebinden yeniden alarak yerine koyan adam.. 10 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Kabus var, karabasan var. Açık adres alalım da kabusun 1 level üstünü yaşatalım🤪 Kabil'e taşındım ben hocam 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Ataköyde otururken 15 yaşlarında, bisikletle rampa aşağı iniyorum epey de hızlıyım 40-50 gibi var hızım. Yolda sapak yok hiç. Arkamda vectra gt vardı gümüş renk, müziği açmış dibine kadar zirzop bir model direksiyonda. Önüme yavru bir kedi çıktı, frene bastım ama ezip geçeceğim kesin. Düşeceğimi biletek ön Frene yüklenmemle kendimi yerde buldum. Kediye çarpmadım ama vectra üstümden geçer kesin diye tırsarak kediyi avuçlayıp arkama baktım ki kediyle atayım yana kendimi kaldırımın üstüne. Arkama dönmemle baktım ki araba yok arkamda.. daha 5 saniye önce arkamdaki araba yok oldu, uçtu gitti sanki. Dediğim gibi sapak yok, 2 taraf kaldırım, 300-400 metre yokuş yukarı görebiliyorum.. aklım almadı bu olayı. Ankarada konutkentte otururken, daha trafik filan yokken ayağı yanmış itler gibi bisiklete binerdim. 14 15 yaşındayken yokuş aşağı iniyordum, hız saati 52 km yi gösteriyordu, benden kralı yok tabi, tam dönüşe gelirken dönüşten geldiğim yolda doğru aniden bir araba çıktı, bende geniş döneceğime dar dönmek zorunda kalıp 250cc yarışçıları gibi dizimi yere koyup kayarak kaldırıma çarptım. bir baktım dizim yok. uçtu gitti 1 ay düzgün yürüyememiştim. Servet Aydın yazdı: Beton mikseri düşsün kafana ses mikseri dendi sandım, geldim. değilmiş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: ses mikseri dendi sandım, geldim. değilmiş. Beton sintisayzırı var olur mu? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: Ankarada konutkentte otururken, daha trafik filan yokken ayağı yanmış itler gibi bisiklete binerdim. 14 15 yaşındayken yokuş aşağı iniyordum, hız saati 52 km yi gösteriyordu, benden kralı yok tabi, tam dönüşe gelirken dönüşten geldiğim yolda doğru aniden bir araba çıktı, bende geniş döneceğime dar dönmek zorunda kalıp 250cc yarışçıları gibi dizimi yere koyup kayarak kaldırıma çarptım. bir baktım dizim yok. uçtu gitti 1 ay düzgün yürüyememiştim. Antalya konyaaltı varyanttan bisikletle iniyorum sola döndüm bisiklet biraz daha hızlandı hızım 45-50 sağa dönüşü gördüm dönmem zor görünüyor frenlere asıldım bisiklet bir yalpalamaya başladı araç sürerken bile bu duyguyu yaşamamıştım ✈️ Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Askerdeyim, günlerce uyku uyumamış Taşucu' nda yüzlerce mültecileri yakalamış, Silifke' nin sıcağını iyice yemiş, gece sabaha karşı direksiyondayım. Yollar keskin virajlı, virajların bir ucu uçurum. Araçta 6-7 anakuzusu var ve hepsi uyuyor. Artık o kadar uykum geldi ki ne yapsam ne etsem karşı koyamıyorum. Yollar ezberimde çok iyi biliyorum. Artık kendimi şöyle şartlamaya başladım ki, bir düzlük gelsin biraz gözlerimi kapatayım az ilerleyip viraja yaklaşınca gözlerimi açarım. Tabi ki birkaç defa bunu yaptım. Sonrasında ise, uzun bir düzlüğe geldim ve yine kapattım gözlerimi. Ve bir ses ''Oğlum, Oğlum, uyan Oğlum''. Direksiyonda bir sıçradım geniş, uzun ve keskin bir virajın tam ortasındayım. Sol tarafım 50-60 m. uçurum, dibi ise Göksu Irmağı. Hız olmuş 120 civarı. Direksiyonu yavaş yavaş kırmaya başladım, lastiklerden acı acı sesler geliyor. Frene dokunsam direkt yuvarlanacağız. Araç döndü o virajı. Direkt aynaya baktım. Herkes uyuyor. O an sanki saatler geçmiş gibi. Soğuk terler döktüm. Donmuş bir vaziyette aracı süremeye devam ettim. Karakolun önüne geldik, herkes gitti dinlenmeye. Ben ise, tabi sabaha kadar uyuyamadım. Ertesi gün aynı yere gittiğimde, virajın dışına doğru asfalt ve çakıl arasında uzunlamasına iki lastik izi. Kendimle hesaplaşmaya başladım. Nasıl uyudum O ses kimdi Kaç can vardı Bu araç burayı nasıl döndü... 5 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Ateistler hadi bunları da açıklayın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Geçenlerde bi sistem yapıyorum. Herşey mükemmel. Sonra poff diye bir ses bir duman ve güçlü bir ışık gördüm. Gözlerim kamaştı.. Ovaladım ve bir daha baktım yaptığım sisteme. Aman yarabbi sistem yok ortalıkta. Kesin üç harfliler karşıtı olaya. Başka açıklaması olamaz 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Tamer Topaç yazdı: Ve bir ses ''Oğlum, Oğlum, uyan Oğlum''. İnanırım... Benim yok ama babamın çoktu böyle anıları.. Servet Aydın yazdı: Geçenlerde bi sistem yapıyorum. Herşey mükemmel. Sonra poff diye bir ses bir duman ve güçlü bir ışık gördüm. Gözlerim kamaştı.. Ovaladım ve bir daha baktım yaptığım sisteme. Aman yarabbi sistem yok ortalıkta. Kesin üç harfliler karşıtı olaya. Başka açıklaması olamaz Rutin patlama len seninki 2 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 birinde ortaköyden beşiktaşa yürüyoruz arkadaşlarla gece 3 civarı kimseler yok. 4 kişiyiz benle bi arkadaşım önden yürüyoruz arkadan 2 arkadaşım daha yürüyor sohbet ede ede geliyoruz. karşıdan bi osmanlı döneminde gibi giyinen fesli kılıçlı pala bıyıklı bir adam geldi geldi geldi yanımızdan geçti ona be diye arkayı döndük arkadaki arkadaşlarda arkaya bakıyor ama kimse yok çok enteresandır bu 4 kişi dışında inanan olmadı daha bu mevzuya ama oldu işte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Geçenlerde bi sistem yapıyorum. Herşey mükemmel. Sonra poff diye bir ses bir duman ve güçlü bir ışık gördüm. Gözlerim kamaştı.. Ovaladım ve bir daha baktım yaptığım sisteme. Aman yarabbi sistem yok ortalıkta. Kesin üç harfliler karşıtı olaya. Başka açıklaması olamaz sen konuyu yanlış anlamışsın, normal insan gibi geçirdiğin bir gün olursa buraya yazacannn.... esrarengiz günün tek o olur... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Hee tamam. Ama henüz öyle bir şey olmadı 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Forumda bir konumuz var her hafta doğum günü kutluyoruz mucize gibi bir şey😁😁 2 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Açmaya korkuyom bu konuyu çoğu mesajı okumadım 3 5 harfli şeyler var mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Al işte. Üçler beşler sardı beni 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Al işte. Üçler beşler sardı beni Doğan çarpmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Forumdan kovuyom vatsapdan dalıyor oradan kovuyom arıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Geçenlerde bi sistem yapıyorum. Herşey mükemmel. Sonra poff diye bir ses bir duman ve güçlü bir ışık gördüm. Gözlerim kamaştı.. Ovaladım ve bir daha baktım yaptığım sisteme. Aman yarabbi sistem yok ortalıkta. Kesin üç harfliler karşıtı olaya. Başka açıklaması olamaz Kondansatör patlatarak biyere varamazsın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Kondansatör patlatarak biyere varamazsın.Konuş sen hâlâ. Olay büyük! 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Konuş sen hâlâ. Olay büyük! o fotodaki kim yahu? al sana olay olay olay hem esrarengiz hem de clubta 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts