Servet Aydın 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Murat Sürmeli yazdı: Bu dayı forumdan mı? https://www.instagram.com/reel/C_VTLXMA85A/ Soranın el sarılı. Kaçsana be 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Soranın el sarılı. Kaçsana be Servet abi motora binmeden önce dayı ile karşılaşmış olabilir misin? Veya bir yere kadar götürmüş olabilir misin? 4 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Cem Işık yazdı: Tam konu başlığına uygun değil ama yine de anlatayım, 3-4 sene evvel bodrumdan dönüyoruz İstanbul'a. Öğlen saatleri 14:00 civarı yola çıktık, güneş vuruyor, yollar sakin, hız sabitleyici açık 130'a ayarlamışım. Önce kızım uyudu sonra eşim uyudu. Ben sol kolumu kapıya yasladım ilerliyoruz.. ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama sol kolumun kapıdan düşmesiyle irkilerek kendime geldim, o süratle bariyere 1 karış mesafede gidiyorum ve 200 metre ilerde sağa viraj başlıyor... Uykum da yoktu ama uyumuşum.. Kolumu kapıya dayamış olmasaydım ,sonumuz ne olurdu Allah bilir. Kimse fark etmedi bunu tabi. Aynısını 2 kere ve aynı yerde yaşadım. İlkinde Rize den Kocaeli ye cenazeye gideceğim. Uçak ile gitmek istiyordum ertesi sabah sabah 5 te gidip Akşam 6 da gelecektim. Hanım ben yalnız kalamam dedi çocuk henüz 3 aylık. Yahu dedim 1 gün bile değil derken tabiki hayatıma döndü olay 😅Akşam saat 8 de Rize den çıktım. Çorum Osmancıkta amcamlara katilacagim hanımı çocuğu bırakıp. Memleketime kadar geldim 10 dk yolum var. Osmancık Bölge trafik rampasindan aşağı hızı 70 e sabitledim orayı hatırlıyorum saate baktığımı hatırlıyorum gece 2.30 rampayı iniyorum arkadan selektore uyandım orta refuje doğru gidiyormuşum. 1 dakikalık mevzu. 2 sene sonra Çorum a tayinim çıktı. Eşyayı toplamaya gece 12 de geldiler ısrarla gelmeyin bu saatte dedim yok. Sabaha kadar sürdü geri gittiler. Öğlen geldiler eşyanın yüklenmesi için. Akşama kadar da yüklenmesi sürdü mü. Bize siz gidin biz yukleriz dediler zaten yorgunuz uyku yok birde yola çıkacağız iyi bari dedim. Kizkardesim hanım 2 çocuk. Gece 1 de yine aynı yerde bu sefer direksiyona kafayı vurdum uyandım. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) Dede tavsiyeleri. Herkes için geçerli ama Özellikle 40 üstüyseniz. Uzun yolculuklarda özellikle gece vakti dikkat. *Asla uzun yolculuğa, tok karnına çıkmayın. Yolda çok yemek yemeyin .Çok açsanız az et ürünü salata yiyebilirsiniz. Karbon hidrat (ekmek poğaça Vs. ) tatlı asla yemeyin. Dayanamayıp yediyseniz .1 saat sonra direksiyona geçin. Şekeriniz dalgalanır, bir anlık da olsa farkına varmadan uyursunuz. kazalar da anlık olur zaten. *özellikle kışın arabanın içi sıcak olursa, uyku basar. hissettiğiniz an ısıyı düşürün, hafif üşüseniz bile dinç olursunuz. * Otobanda sabit hızdan kaçının, ara sıra değişik hızlarda gidin. (Otoyol hipnozu) * Dalmaya başladığınızı hissettiyseniz. (göz ovuşturması, kapağın düşme belirtileri.) hemen en uygun yere çekip 10 dk gözünüzü kapatın, en az bu süre öyle kalın. Uyumanız şart değil. Yeterli gelecektir. Tabi eskiden yolculuklar bu kadar kısa değildi . Gidiş ,gelişli yollarda .İst. Ankara 8-9 saate giderdik. Pek de dalmaya vakit kalmazdı. *Zorunlu değilse gündüz seyahat edin. Gündüz tehlike 1 ise gece x5 dir. 4 Eylül tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 9 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Haşmet Güngör yazdı: .İst. Ankara 8-9 saate giderdik ben hala 48 saatte gidebiliyorum o yolu nedendir Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ben hala 48 saatte gidebiliyorum o yolu nedendir portif mi aldın ? 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ben hala 48 saatte gidebiliyorum o yolu nedendir her gördüğün çorbacıya girme 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ben hala 48 saatte gidebiliyorum o yolu nedendir Dünyanın diğer tarafından dolaşıyor kesin. 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Emre Şimşek yazdı: Bunun aynısını benim arkadaş yaşadı ama tek farkla. Bariyere sürterek uyandı:) Gülebiliyorum çünkü çok şükür hiç bir şey olmadı. Park halinde sürtme kaynaklı 4 parça boya haricinde 😅 O an çok kötü bir his ama yine de cana birşey olmaması sevindirici 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Dünyanın diğer tarafından dolaşıyor kesin. Birisinden "uzun yolda az yakar" diye duymuş. Ondan uzatıyor yolu 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Servet abi motora binmeden önce dayı ile karşılaşmış olabilir misin? Veya bir yere kadar götürmüş olabilir misin? İhtimal. Dayı doğduğunda kulağına camide armin var buuren’den blah blah blah okumuşlar Önder Özcan yazdı: Birisinden "uzun yolda az yakar" diye duymuş. Ondan uzatıyor yolu Böyle komik mesajlar yazarak bir yere varamazsın 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Servet Aydın yazdı: İlkayla tanıştım Nasıl şarfoştuk ama dimi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Dünyanın diğer tarafından dolaşıyor kesin. Buldum sebebini. 2 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Servet Aydın yazdı: Yoo ben ayıktım numara yaptım🍆 O ayık halin miydi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Furkan Avcı yazdı: hangilerini yazdığımı okuyayımda , yazmaadıklarımı yazayım ama en çokta @Oğuzhan Demir in anlatmadıklarını merak ediyorum kaç yıldır Furkan Avcı yazdı: Ben bu konuya hala @Oğuzhan Demir ne zaman mesaj yazacak diye bekliyorum. Bundan güzel esrarengizlikmi olurmuş. 10 yıldır akıllardayım Bir 10 yıl daha beklersen belki 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Yıl 2007, yeni göreve başladım. Mevsim kış, hava rüzgarlı. Bekarım o sıra. Gece yattım, sabaha malum mesai. Abim gecenin bir vakti aradı, “hava rüzgarlı, sobaya dikkat et” dedi. Meğersem abim aramasa, sabaha sen sağ ben selamet olacakmışım. Halbuki sobalı evde büyüdük, rahmetliler annem ve babam diplomasızlardı ama bu konuda bilinçliydiler ve hiç bir zaman böyle bir şey başımıza gelmemişti ve en önemlisi de abim beni o zamana kadar, böyle bir sebepten hiç bir zaman aramamıştı. İlk ve tek aradı ve hayatımı kurtardı sağ olsun. 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Çok. Her gün ülkece başımızdan esrarengiz olaylar geçiyor. Hangisini yazalım… 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok. Her gün ülkece başımızdan esrarengiz olaylar geçiyor. Hangisini yazalım… En sevdiğini. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok. Her gün ülkece başımızdan esrarengiz olaylar geçiyor. Hangisini yazalım… Burdaki esrarengizden kasıt onlar değil, metafizik temalı esrarengiz olaylar Oğuzhan Demir yazdı: Bundan güzel esrarengizlikmi olurmuş. 10 yıldır akıllardayım Bir 10 yıl daha beklersen belki Bak ya kim öle kim kala, özelden yaz ben buraya kopyalarım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 15 Eylül Paylaş 15 Eylül (düzenlendi) Furkan Avcı yazdı: Bak ya kim öle kim kala, özelden yaz ben buraya kopyalarım Geçen gece özelden yazmaya niyetlendim, gece yorgundum uyudum. Sabah gümbürtü sesine kalktım. Babam çardakda uğraşıyormuş, eve su içmeye girmiş tam o sırada, suyu bardakta yarım bırakmış sesi duyunca. Orta yaşlı efendi bir amca ne oldu hiç bir fikri yok duvara saplanmış. Bunlar hep işaret, susayım diye 15 Eylül tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül Yazar Paylaş 15 Eylül Oğuzhan Demir yazdı: Geçen gece özelden yazmaya niyetlendim, gece yorgundum uyudum. Sabah gümbürtü sesine kalktım. Babam çardakda uğraşıyormuş, eve su içmeye girmiş tam o sırada, suyu bardakta yarım bırakmış sesi duyunca. Orta yaşlı efendi bir amca ne oldu hiç bir fikri yok duvara saplanmış. Bunlar hep işaret, susayım diye Konunun özüne uygun bir mesaj Allah korumuş, geçmiş olsun. Yazmadan önce bana haber eder misin, gardımı alayım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Furkan Avcı yazdı: Konunun özüne uygun bir mesaj Allah korumuş, geçmiş olsun. Yazmadan önce bana haber eder misin, gardımı alayım Yazma yok daha. Şimdi bu konuyu terk ediyorum, bi 10 sene sonra kontrole gelirim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts