İçeriğe Yönlendir

Başınızdan Geçen Esrarengiz Olaylar

Furkan Avcı

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Değişik bir olayda benden olsun. Geçenler de kavşaktan dönerken kafkalenin oradaki kavşak. Tabelalara uyulmadığı için önümdeki araç dönüş yaparken yol vereceğim diye yolun ortasında durmuş ben de yukarıdan gelen var mı  diye bakıp önüme dikkat etmeden ilerledim ve arkadan vurdum. Sonra sağa çektik. Olayın gerginliği ile el frenini çektim zannediyordum. Yol hafif eğimli olduğu için ben arabadan inince araba hareket etti ve aynı araca tekrar vurdu. Neyse aracı biraz geri aldım el frenini çektim baktık bir şey yok helalleşip ayrıldık. İşin ilginç yanı kavşağa varmadan önce keşke burada kurallara uysalar diye aklımdan geçiyordu. 

• Beğen 5
  • Şaşkın 3
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Gidip az makarna yiyeyim.

Makarnayı siyasete alet etmeyin. Ben bayılırım. Ben yaparsam her fikirden adam da bayılır. Makarna evrenseldir bir zümreye mal edilemez. :ahci:

İlkay Başaran yazdı:

Şimdikiler polise jandarmaya bırak saygıyı kafa tutuyor. 

Eskiden efendilik prim yapardı bir yerde bi faul yaptığında akşam haberi eve gelen babanla gelirdi. Balans ayarı yerdin hemen. Şimdi herkes badboy. 

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Mülakat demek kendi adamımı alacağım demek

Ben de harranlıyam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Az evvel başıma geldi esrarengiz bir olay, @Önder Özcan mesaj attı. Her defasında korkarak açıyorum telefonu.

• Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağrı Alaf yazdı:

Makarnayı siyasete alet etmeyin. Ben bayılırım. Ben yaparsam her fikirden adam da bayılır. Makarna evrenseldir bir zümreye mal edilemez.

Hay allah ne yazsam bilemedim şimdi. Neyse bende çok severim. 

Çağrı Alaf yazdı:

Eskiden efendilik prim yapardı bir yerde bi faul yaptığında akşam haberi eve gelen babanla gelirdi. Balans ayarı yerdin hemen. Şimdi herkes badboy. 

Öğretmenden dayak yediğimiz için evde dayak yerdik. Güzel günlerdi :)

Emoji sonradan eklenmiş saymam bunu :D

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çok siyasete giriyor bu mesaj. Çıkıp biri dese, şu an dağda bombalananlarla kolkola girenleri tercih etmedi mesela, öbürü de çıkıp dese, ondan önce “ülkene dön” diye yalvaranlara bak hele… falan. Sonu yok. O yüzden halkın tercihini çok dilkendirmeye gerek yok. Bu tip gidince olmuyor. Herkes kendine baksın. çocuğunun eğitimine önem versin. Sorgulamayı ve ahlakı öğretsin. Başka çıkar yol yok. 

Bişe demedim ben yahu bana çok esrarengiz geldi sadece neye kızdın haha🤣

Ayrıca bence çok esrarengiz bir olaydı🤣

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

Bişe demedim ben yahu bana çok esrarengiz geldi sadece neye kızdın haha🤣

Ayrıca bence çok esrarengiz bir olaydı🤣

gerçekten çok ilginçti. İlk defa gördük :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Mehmet Yeter yazdı:

Değişik bir olayda benden olsun. Geçenler de kavşaktan dönerken kafkalenin oradaki kavşak. Tabelalara uyulmadığı için önümdeki araç dönüş yaparken yol vereceğim diye yolun ortasında durmuş ben de yukarıdan gelen var mı  diye bakıp önüme dikkat etmeden ilerledim ve arkadan vurdum. Sonra sağa çektik. Olayın gerginliği ile el frenini çektim zannediyordum. Yol hafif eğimli olduğu için ben arabadan inince araba hareket etti ve aynı araca tekrar vurdu. Neyse aracı biraz geri aldım el frenini çektim baktık bir şey yok helalleşip ayrıldık. İşin ilginç yanı kavşağa varmadan önce keşke burada kurallara uysalar diye aklımdan geçiyordu. 

Abi benim devam et diye bir fıkra vardı, o aklıma geldi ,güldüm kızmayın lütfen. Geçmiş olsun.

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İnan Çınar yazdı:

Abi benim devam et diye bir fıkra vardı, o aklıma geldi ,güldüm kızmayın lütfen. Geçmiş olsun.

Est İnan hocam ben de aklıma geldikçe kendime kendime devam et abi diyorum. 

Bu tür durumlarda aklıma gelen başıma geliyor. 

Ne kadar iyi şoförüm bugüne kadar ciddi bir kazam olmadı diyordum bir sabah acelecilikten kamyonet kasasına taktık aracı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Az evvel başıma geldi esrarengiz bir olay, @Önder Özcan mesaj attı. Her defasında korkarak açıyorum telefonu.

Bak hele bak, şu hareketlere bak. "Abicim bu haftaki F1 yarışı nerde, kaçta hala yazmadın" dersin. (Azerbeycan 15 Eylül saat 14.00) :angry:

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sani Gerşon yazdı:

Bana da mesaj atıyor, cevap vermeyince de basıyor fırçayı :)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Önder Özcan yazdı:

Azerbeycan 15 Eylül saat 14.00

Bu haftakini karıştırdım ya, 16 yerine 17'de açtım tv'yi, sonuna yetiştim.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Bu haftakini karıştırdım ya, 16 yerine 17'de açtım tv'yi, sonuna yetiştim.

:beee:

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bana da mesaj atıyor, cevap vermeyince de basıyor fırçayı :)

En azından ben sana "ver kart numarsını" demiyorum :angry:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Önder Özcan yazdı:

:beee:

En azından ben sana "ver kart numarsını" demiyorum :angry:

Abi bir dene ne kaybedersin :spiteful:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben bu konuya hala @Oğuzhan Demir  ne zaman mesaj yazacak diye bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Bakış yazdı:

Abi bir dene ne kaybedersin :spiteful:

Bunu sen istedin, ver kart numarasını :rofl:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Önder Özcan yazdı:

Bunu sen istedin, ver kart numarasını :rofl:

Yaz 5800 0034 54.. tünele giriyoru,.,:onder:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Cem Işık yazdı:

Tam konu başlığına uygun değil ama yine de anlatayım, 3-4 sene evvel bodrumdan dönüyoruz İstanbul'a. Öğlen saatleri 14:00 civarı yola çıktık, güneş vuruyor, yollar sakin, hız sabitleyici açık 130'a ayarlamışım. Önce kızım uyudu sonra eşim uyudu. Ben sol kolumu kapıya yasladım ilerliyoruz.. ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama sol kolumun kapıdan düşmesiyle irkilerek kendime geldim, o süratle bariyere 1 karış mesafede gidiyorum ve 200 metre ilerde sağa viraj başlıyor...

Bunun neredeyse aynısını 2015 yılında kendi düğünüme giderken yaşadım.

Aradaki fark benim olay hatırladığım kadarıyla akşam 9 dan sonra oldu, 2 kişiydik

2 şeritli yolda sağ şeritten giderken bir irkilme ve ani nabız fırlamasıyla sol şeritte açtım gözümü(sağa viraj başlamak üzereymiş). Bölünmüş yolun ortasındaki "V" şeklindeki kanala düşmekten kurtulmuştum.

Sonra gözümü kırp(a)madım zaten :D 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Ben o gün,600 küsur km araç kullanıp eve geldikten sonra gece bile uyuyamadım, o korku bana yeter. Çok geçmiş olsun sana da :)

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Cem Işık yazdı:

Ben o gün,600 küsur km araç kullanıp eve geldikten sonra gece bile uyuyamadım, o korku bana yeter. Çok geçmiş olsun sana da :)

Çok kötü bir his gerçekten abi, o sıcak kanın kalbimden çıkıp vücudumu dolaştığını hissetmiştim,

Sana da geçmiş olsun Allah kimseye de yaşatmasın abi

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Alptuğ Özcan yazdı:

Bunun neredeyse aynısını 2015 yılında kendi düğünüme giderken yaşadım.

Aradaki fark benim olay hatırladığım kadarıyla akşam 9 dan sonra oldu, 2 kişiydik

2 şeritli yolda sağ şeritten giderken bir irkilme ve ani nabız fırlamasıyla sol şeritte açtım gözümü(sağa viraj başlamak üzereymiş). Bölünmüş yolun ortasındaki "V" şeklindeki kanala düşmekten kurtulmuştum.

Bunun aynısını benim arkadaş yaşadı ama tek farkla. Bariyere sürterek uyandı:) Gülebiliyorum çünkü çok şükür hiç bir şey olmadı. Park halinde sürtme kaynaklı 4 parça boya haricinde 😅

Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü
(düzenlendi)

Selamlar arkadaşlar. :) Ben de birkaç hikayemden ilkini yazayım dedim. İnşallah okurken sıkılmazsınız.

Yaşı geçmiş miyadı dolmuş Lastik hikayesi

72 MODEL MURAT 124. Italya’da 71de üretim başlamış ve 72 -73 ler hep orijinal Avrupa. 74 ve üzeri Türkiye de üretilmeye başlamış.

Neyse ilk aracım olacak 2.el el yerli araç arıyorum. Ankara’da bir uzak akraba da temiz Murat var denildi gidip baktık. Arabadan anlarmış gibi.. Fiyatı 530.000 Tl dendi. Yıl 1983-4 sıraları. Km resi az kullanılmıştı, Yaşına falan bakmadık güvendik aldık. Güvenemiyorum kendime uzun yol için henüz. Otobüsle Muğla’ya eve döndüm. Teyzemin karayollarından emekli tecrübeli bir komşusu hayrına ertesi gün arabayı getirdi. Heyecanla karşıladık. Ama ön tekerlerde bir ters durum var, ön lastiklerin sırtları bir taraftan yenmiş yüzeyleri eğik duruyor. Sordum merakla, araç sağa çekiyordu dedi. Keşke bir yerde ayar yaptırabilseydiniz karşılardık dedim. Pazar günü yoktu açık yer vakit kaybetmedik yol uzun geç kalmayalım diye durmadan geldik dedi. Neyse hoşbeş,  misafiri otobüsle uğurladık. Masraf ve ücreti peşin ödenmişti zaten.

Tanınmış bir usta virajları falan denedi iyi buldu. Mersedes gibi dedi! Kaportacıda alt kısma paslanma için flinkot atmam önerildi vs. Benim ne lastik dişleri ne araç konusunda hiçbir bilgim yok tabii. 74 -75 ler 450K tl idi kızdım pahalı almışım diye:). Sonra sonra alıştım, Sacı daha kalın, daha ağır oturaklı (sonradan bir arkadaşın 74ünü kullandım da dökük bisiklet gibi gelmişti bana).
  Aradan bir zaman geçti. İlk uzun yol Ankara’ya. Araçta bir misafir öğrt bayan var, önde eşim ve ben. Torosları tırmandık yayla düzlüğüne çıktık Burdur’a yaklaşmaktayız. Yollar iki şerit o zaman. Çok hafif meyilli bir yoldan inişde arkadan PAAT DİYE BİR GÜMBÜRTÜYLE araba titremeye başladı ben acele etmeden yavaşça sağa yanaşarak durana kadar tabi jant ve patlak lastikle ilerledim. Baktım dış da iç  lastik de kullanılamaz durumda. (o zamanlar Tubless lastik pek yok). Yol kenarında stepneyle değiştim. Az ilerdeki benzinlikten en yakın lastikçinin 50 km uzakta Burdur’da olduğunu öğrendim. Devam. Ama hem kullanıyor hem endişeyle artık düşünüyorum. Acaba lastikler kaş yaşında! Niye yenilemeden uzun yola çıktım! Gene patlarsa ne yaparım?! Yavaşça Burdur’a geldik lastikçide ne dış ne iç yedek var ve üstelik gene Pazar günü açık yer de bulamayacağız. Yolda kim bilir kaç yere sordum yok. Derken hava kararalı epey oldu Sivrihisar kavşağını buldum ama devam edesim yok bu saatten sonra yedek veya yeni bulmam imkânsız ve o endişe ile kullanmak beni yordu. Sağa Ankara yoluna sapmadım direk karşıya Sivrihisar’a girdim. Karakoldan yardım isteyeceğim! Polisler bizi iyi karşıladılar. Çay sarı leblebi ikram ettiler. Bir genç polis ben arabamı satmıştım bir tane dış var evde getireyim dedi aldı geldi. Ana yolda lastikçide iç alınır olur gider merak etmeyin diye bizi teselli etti. Yaz günü 21.00 gibi geldiğimiz karakoldan 22.00 civarında bir eskort araç eşliğinde benzincide bulunan lastikçiye gittik. İç lastik var. Hemen, getirilen dış lastiğe onu taktı. Bagaja koyduk. Tam teşekkür edip çıkacağız fısss diye bir ses var ön lastikte. Kocaman bir vida! Hadi biraz daha oyalandık. Ankara’ya 02.00 civarıydı girdik ama heyecen-endişe yok sadece geç geldik. Tecrübe edindim dönüş aynı yolcularla ama çift stepne ile olduydu. Şimdi tubles lastikler şükür pek bu eziyeti çektirmiyorlar.

tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Kürşat Gönüllü yazdı:

Selamlar arkadaşlar. :) Ben de birkaç hikayemden ilkini yazayım dedim. İnşallah okurken sıkılmazsınız.

Yaşı geçmiş miyadı dolmuş Lastik hikayesi

72 MODEL MURAT 124. Italya’da 71de üretim başlamış ve 72 -73 ler hep orijinal Avrupa. 74 ve üzeri Türkiye de üretilmeye başlamış.

Neyse ilk aracım olacak 2.el el yerli araç arıyorum. Ankara’da bir uzak akraba da temiz Murat var denildi gidip baktık. Arabadan anlarmış gibi.. Fiyatı 530.000 Tl dendi. Yıl 1983-4 sıraları. Km resi az kullanılmıştı, Yaşına falan bakmadık güvendik aldık. Güvenemiyorum kendime uzun yol için henüz. Otobüsle Muğla’ya eve döndüm. Teyzemin karayollarından emekli tecrübeli bir komşusu hayrına ertesi gün arabayı getirdi. Heyecanla karşıladık. Ama ön tekerlerde bir ters durum var, ön lastiklerin sırtları bir taraftan yenmiş yüzeyleri eğik duruyor. Sordum merakla, araç sağa çekiyordu dedi. Keşke bir yerde ayar yaptırabilseydiniz karşılardık dedim. Pazar günü yoktu açık yer vakit kaybetmedik yol uzun geç kalmayalım diye durmadan geldik dedi. Neyse hoşbeş,  misafiri otobüsle uğurladık. Masraf ve ücreti peşin ödenmişti zaten.

Tanınmış bir usta virajları falan denedi iyi buldu. Mersedes gibi dedi! Kaportacıda alt kısma paslanma için flinkot atmam önerildi vs. Benim ne lastik dişleri ne araç konusunda hiçbir bilgim yok tabii. 74 -75 ler 450K tl idi kızdım pahalı almışım diye:). Sonra sonra alıştım, Sacı daha kalın, daha ağır oturaklı (sonradan bir arkadaşın 74ünü kullandım da dökük bisiklet gibi gelmişti bana).
  Aradan bir zaman geçti. İlk uzun yol Ankara’ya. Araçta bir misafir öğrt bayan var, önde eşim ve ben. Torosları tırmandık yayla düzlüğüne çıktık Burdur’a yaklaşmaktayız. Yollar iki şerit o zaman. Çok hafif meyilli bir yoldan inişde arkadan PAAT DİYE BİR GÜMBÜRTÜYLE araba titremeye başladı ben acele etmeden yavaşça sağa yanaşarak durana kadar tabi jant ve patlak lastikle ilerledim. Baktım dış da iç  lastik de kullanılamaz durumda. (o zamanlar Tubless lastik pek yok). Yol kenarında stepneyle değiştim. Az ilerdeki benzinlikten en yakın lastikçinin 50 km uzakta Burdur’da olduğunu öğrendim. Devam. Ama hem kullanıyor hem endişeyle artık düşünüyorum. Acaba lastikler kaş yaşında! Niye yenilemeden uzun yola çıktım! Gene patlarsa ne yaparım?! Yavaşça Burdur’a geldik lastikçide ne dış ne iç yedek var ve üstelik gene Pazar günü açık yer de bulamayacağız. Yolda kim bilir kaç yere sordum yok. Derken hava kararalı epey oldu Sivrihisar kavşağını buldum ama devam edesim yok bu saatten sonra yedek veya yeni bulmam imkânsız ve o endişe ile kullanmak beni yordu. Sağa Ankara yoluna sapmadım direk karşıya Sivrihisar’a girdim. Karakoldan yardım isteyeceğim! Polisler bizi iyi karşıladılar. Çay sarı leblebi ikram ettiler. Bir genç polis ben arabamı satmıştım bir tane dış var evde getireyim dedi aldı geldi. Ana yolda lastikçide iç alınır olur gider merak etmeyin diye bizi teselli etti. Yaz günü 21.00 gibi geldiğimiz karakoldan 22.00 civarında bir eskort araç eşliğinde benzincide bulunan lastikçiye gittik. İç lastik var. Hemen, getirilen dış lastiğe onu taktı. Bagaja koyduk. Tam teşekkür edip çıkacağız fısss diye bir ses var ön lastikte. Kocaman bir vida! Hadi biraz daha oyalandık. Ankara’ya 02.00 civarıydı girdik ama heyecen-endişe yok sadece geç geldik. Tecrübe edindim dönüş aynı yolcularla ama çift stepne ile olduydu. Şimdi tubles lastikler şükür pek bu eziyeti çektirmiyorlar.

Çok hoş bir anı:)

Babamın sağa dönerken sol, sola dönerken sağ kapıları açılan, arada bir vites kolunu çıkartıp salladığı Murat’lardan:)

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Not; Galiba fiyatları fazla yazmışım düzeltme Süresi de dolmuş. 530 tl olabilir. Tam bilemedim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...