Çağlar Bayur 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 pide nedir yahu, duble tereyağlı iskender varken 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: pide nedir yahu, duble tereyağlı iskender varken Hasta ediyor bazı pideler 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Hasta ediyor bazı pideler Kargoya da zam gelmiş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2023 Paylaş 19 Haziran 2023 İlkay Başaran yazdı: Kargoya da zam gelmiş. Hiçbir kargo şirketi Balıkesir'den gelen kargoyu teslim etmiyor ki aho! 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Caaanııım konuyu iç ettiniz. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 (düzenlendi) nice yaşlara servet usta. Fatih Sarıkaya yazdı: Caaanııım konuyu iç ettiniz. şimdi oldu işte. 20 Haziran 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: nice yaşlara servet usta. şimdi oldu işte. Golden Retriver kuçun kıçını koparsın keşke amin 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2023 Paylaş 20 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Golden Retriver kuçun kıçını koparsın keşke amin tatlıyı sona saklamış ellerinden yalarmış öyle dedi. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Esrarengiz olmasada biraz sıradışı olay akşam oldu.Ben bir arkadaşla buluşup çay içmeye gitmiştim saat 23.30 civarıydı zaten 10-15 dk sonra kalkacaktık eşim aradı hemen eve gel eve yarasa girdi dedi çocuklar korktu bende korktum. Odaların birinin penceresinden girip evde tavaf edip mutfakta dolanır vaziyette kalmış. Mutfak kapısını eşim kapamış.Eve varınca mutfak kapısını aralayıp ışıklar açık bakıyorum devamlı uçuşuyor sonra lambayı kapadım ama nafile yinede uçuşuyor.Bir ara yerde buzdolabının önünde çömelmiş bir halde gördüm havlu ile almaya çalışsamda olmadı tekrar uçuşmaya başladı birkaç dakika sonra yoruldumu nedir bu seferde mutfaktaki koltuğun üzerine konmuş.Plastik sineklik ile itsem olmuyor.Mutfak balkonunun kapısı açıktı artık dua ettim hayvana zararda vermek istemiyorum dolandı biraz daha ve balkondan uçtu gitti.Sinekliği hemen çekip rahatladım.Bu olay nedeniyle artık pencereleri herhalde hiç açmayız. Bozulan sinekliklerin yerinede yenisini yaptırmak aciliyet olacak öyle gözüküyor. Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Recep Demirci yazdı: Esrarengiz olmasada biraz sıradışı olay akşam oldu.Ben bir arkadaşla buluşup çay içmeye gitmiştim saat 23.30 civarıydı zaten 10-15 dk sonra kalkacaktık eşim aradı hemen eve gel eve yarasa girdi dedi çocuklar korktu bende korktum. Odaların birinin penceresinden girip evde tavaf edip mutfakta dolanır vaziyette kalmış. Mutfak kapısını eşim kapamış.Eve varınca mutfak kapısını aralayıp ışıklar açık bakıyorum devamlı uçuşuyor sonra lambayı kapadım ama nafile yinede uçuşuyor.Bir ara yerde buzdolabının önünde çömelmiş bir halde gördüm havlu ile almaya çalışsamda olmadı tekrar uçuşmaya başladı birkaç dakika sonra yoruldumu nedir bu seferde mutfaktaki koltuğun üzerine konmuş.Plastik sineklik ile itsem olmuyor.Mutfak balkonunun kapısı açıktı artık dua ettim hayvana zararda vermek istemiyorum dolandı biraz daha ve balkondan uçtu gitti.Sinekliği hemen çekip rahatladım.Bu olay nedeniyle artık pencereleri herhalde hiç açmayız. Bozulan sinekliklerin yerinede yenisini yaptırmak aciliyet olacak öyle gözüküyor. Eve giren yarasalar için paniğe gerek yok Işığı ve kapı/pencere ne varsa açıyorsunuz, kendisi çıkıp gidiyor, tecrübelerle sabittir Ekleme: Mümkünse odada durup, çıkıp gittiğini görerek teyit etmek daha sağlıklı olur 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tam konu başlığına uygun değil ama yine de anlatayım, 3-4 sene evvel bodrumdan dönüyoruz İstanbul'a. Öğlen saatleri 14:00 civarı yola çıktık, güneş vuruyor, yollar sakin, hız sabitleyici açık 130'a ayarlamışım. Önce kızım uyudu sonra eşim uyudu. Ben sol kolumu kapıya yasladım ilerliyoruz.. ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama sol kolumun kapıdan düşmesiyle irkilerek kendime geldim, o süratle bariyere 1 karış mesafede gidiyorum ve 200 metre ilerde sağa viraj başlıyor... Uykum da yoktu ama uyumuşum.. Kolumu kapıya dayamış olmasaydım ,sonumuz ne olurdu Allah bilir. Kimse fark etmedi bunu tabi. 1 5 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Cem Işık yazdı: Tam konu başlığına uygun değil ama yine de anlatayım, 3-4 sene evvel bodrumdan dönüyoruz İstanbul'a. Öğlen saatleri 14:00 civarı yola çıktık, güneş vuruyor, yollar sakin, hız sabitleyici açık 130'a ayarlamışım. Önce kızım uyudu sonra eşim uyudu. Ben sol kolumu kapıya yasladım ilerliyoruz.. ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama sol kolumun kapıdan düşmesiyle irkilerek kendime geldim, o süratle bariyere 1 karış mesafede gidiyorum ve 200 metre ilerde sağa viraj başlıyor... Uykum da yoktu ama uyumuşum.. Kolumu kapıya dayamış olmasaydım ,sonumuz ne olurdu Allah bilir. Kimse fark etmedi bunu tabi. Askerde benzer bir anım vardı ve hala merak ettiğim şeyler var. Bizleri manen koruyan şeyler olduğuna hep inanırım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Recep Demirci yazdı: Esrarengiz olmasada biraz sıradışı olay akşam oldu.Ben bir arkadaşla buluşup çay içmeye gitmiştim saat 23.30 civarıydı zaten 10-15 dk sonra kalkacaktık eşim aradı hemen eve gel eve yarasa girdi dedi çocuklar korktu bende korktum. Odaların birinin penceresinden girip evde tavaf edip mutfakta dolanır vaziyette kalmış. Mutfak kapısını eşim kapamış.Eve varınca mutfak kapısını aralayıp ışıklar açık bakıyorum devamlı uçuşuyor sonra lambayı kapadım ama nafile yinede uçuşuyor.Bir ara yerde buzdolabının önünde çömelmiş bir halde gördüm havlu ile almaya çalışsamda olmadı tekrar uçuşmaya başladı birkaç dakika sonra yoruldumu nedir bu seferde mutfaktaki koltuğun üzerine konmuş.Plastik sineklik ile itsem olmuyor.Mutfak balkonunun kapısı açıktı artık dua ettim hayvana zararda vermek istemiyorum dolandı biraz daha ve balkondan uçtu gitti.Sinekliği hemen çekip rahatladım.Bu olay nedeniyle artık pencereleri herhalde hiç açmayız. Bozulan sinekliklerin yerinede yenisini yaptırmak aciliyet olacak öyle gözüküyor. Girince çıkmayı da bilmiyor bunlar.. Evde dolanıp duruyor. Pencereyi bulmuyor nedense. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tamer Topaç yazdı: Askerde benzer bir anım vardı ve hala merak ettiğim şeyler var. Bizleri manen koruyan şeyler olduğuna hep inanırım. vade meselesi. Sizin çekin arkası yazılmamış demekki 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül Paylaş 3 Eylül geçen sene öyle esrarengiz bişe olduki soğan ekmek yemek istiyoruz dedi halkımız . çok ısrarcıyız patates bile yok soğan yicez dediler ne esrarengiz günlerdi 6 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: vade meselesi. Sizin çekin arkası yazılmamış demekki Daha çek yazdırmışlığımız yok şükür 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Gök yazdı: geçen sene öyle esrarengiz bişe olduki soğan ekmek yemek istiyoruz dedi halkımız . çok ısrarcıyız patates bile yok soğan yicez dediler ne esrarengiz günlerdi Bu sene de ekmek olsa yeriz derler hiç şaşmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Başlığı yeni gördüm bir tane de benden gelsin. Bir yaz akşamı ancak hava oldukça serin. Sakarya'da arkadaşlarla dışarı çıktık, e tabi kışlıkları kaldırdığımızdan kısa kollu ile attık kendimizi dışarı. Serdivan'da güzel bi Maraş tatlıcısı var, hemşomuz diye biraz bize iyi baktılar biz de oturdukta oturduk saat gece yarısını ya geçti ya geçecek. Eve varıp direkt yattım. Soğuğu da yiyince mayışmışım tabi ama dışarıda şifayı fena kapmışım haberim yok. Velhasıl gece kaç bilmiyorum odamın kapısını ablam vurdu. İçeri girip ateşime baktı. "Çok fenasın, havale geçireceksin. İyisi mi kalk ilaç iç dolapta son 1 tane Katarin var." dedi yorganı da giderken çekti ki açıkta kalayım ateşim düşsün. Kapıyı tekrar kapadı kendi odasına girdi kendi kapısını da kapadı. Ben de arkasından kalktım zaten yorgan da üzerimden alınca iyice uykum açıldı. Dolaba gittim dediği gibi tek bi Katarin kalmış. Onu yutup döndüm yatağa. Sabahına terler içinde uyandım. Bir hastalık geçirmişim ama nasıl. Attığım terden belli yaman olduğu. Yatağı yorganı makinaya attım söylemesi ayıp güzel bi duş aldım kahvaltı yaparken ablam geldi. "Yav dedim Allah razı olsun sen de olmasan ölürmüşüm sabaha dün nasıl hasta olmuşum öyle." dedim. "Ne oldu ki?" diye cevap verdi. "Kızım sen değil miydin dün gelen ateşime baktın ilaç iç dedin." diye sordum. "Ben dün hiç uyanmadım kabus görmüşsün sen." dedi. Hiç ses etmedim ben de ki korkmasın. Sonradan düşününce aklıma dank etti. Ablamın karakter olarak bana öyle bir durumda kalk ilaç iç deyip kapıyı çekip gitmesi imkansız. Bildiğim ablam sabaha kadar başımda bekler ya da çeker arabayı hastaneye. O gün bu gün aklımdan asla çıkaramadığım, akılcı - materyalist - deterministik düşünce biçimime şer düşen en büyük olay budur. 7 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Girince çıkmayı da bilmiyor bunlar.. Evde dolanıp duruyor. Pencereyi bulmuyor nedense. Dün de bizim apartmanın kat holünde istemsizce dışarı çıkmak için uğraşıyordu kapıyı açık bıraktım çıksın diye... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Gök yazdı: geçen sene öyle esrarengiz bişe olduki soğan ekmek yemek istiyoruz dedi halkımız . çok ısrarcıyız patates bile yok soğan yicez dediler ne esrarengiz günlerdi çok siyasete giriyor bu mesaj. Çıkıp biri dese, şu an dağda bombalananlarla kolkola girenleri tercih etmedi mesela, öbürü de çıkıp dese, ondan önce “ülkene dön” diye yalvaranlara bak hele… falan. Sonu yok. O yüzden halkın tercihini çok dilkendirmeye gerek yok. Bu tip gidince olmuyor. Herkes kendine baksın. çocuğunun eğitimine önem versin. Sorgulamayı ve ahlakı öğretsin. Başka çıkar yol yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: çocuğunun eğitimine önem versin. Sorgulamayı ve ahlakı öğretsin. Başka çıkar yol yok. Biri de çıkar der ki Çocuk iyi bir eğitim alınca ne oluyor ki, iş başvurusunda bulununca yazılıdan 100 mülakattan 40 alıp kalıyor.. Yazılıdan 40-50 alan torpilliler giriyor hep işe Der mesela.. İyisi mi çok siyasi konuşmayalım biz. Tadımız kaçmasın. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Eylül Paylaş 3 Eylül (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Biri de çıkar der ki Çocuk iyi bir eğitim alınca ne oluyor ki, iş başvurusunda bulununca yazılıdan 100 mülakattan 40 alıp kalıyor.. Yazılıdan 40-50 alan torpilliler giriyor hep işe Der mesela.. İyisi mi çok siyasi konuşmayalım biz. Tadımız kaçmasın. Mülakat dimeyin üzülüyorum. Sonucu bekleyeceğiz diye işsiz kaldık. Ama şunu söyleyebilirim evlatlarımızın gittiği okulların öğretmenlerini sorgulayın ücretl mi kadrolu mu diye. Eğer ücretli ise o bölümün mezunu mu diye. 3 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Biri de çıkar der ki Çocuk iyi bir eğitim alınca ne oluyor ki, iş başvurusunda bulununca yazılıdan 100 mülakattan 40 alıp kalıyor.. Yazılıdan 40-50 alan torpilliler giriyor hep işe Der mesela.. İyisi mi çok siyasi konuşmayalım biz. Tadımız kaçmasın. Otobüs tepesinde karşılanıp devlet tv sine çıkarılanlar ne oldu ki unuttum ben. Hafızam berbattır. Gidip az makarna yiyeyim. Mehmet Yeter yazdı: Mülakat dimeyin üzülüyorum. Mülakat demek kendi adamımı alacağım demek 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tadımız kaçmasın. Aman Rıza Bey... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ahlaklı evlat yetiştirme olayına katılıyorum. Biz çocukken polis jandarma görünce korkar hatta asker duruşu yapar selam verirdik. Şimdikiler polise jandarmaya bırak saygıyı kafa tutuyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts