Engin Deniz 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben inanırım... Benim ellerim siğil dolu idi. Doktorların verdiği damlalar ilaçlar hiç bir işe yaramıyordu. ilaçla kuruyor gibi görünüyor, ancak sonra yine çıkıyordu.. Teyzenin biri okudu, bir haftada hepsi döküldü ve bir daha çıkmadı.. Rahmetli dedemin okuyup iyileştirdiği en az 20 kişi hatırlıyorum. Sadece bu işe inanmayanların siğilleri iyileşmemişti. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Bu siğil işi gerçekten böyle. Büyük kızımın ayağında vardı, ilaç işe yaramamıştı,annanesi okumuştu sanırım, kayboldu gitti. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 Okuyup üfleme işine ben de çok inanmazdım ama ilkokul 5. sınıfta karne aldık geldik ama eve gelir gelmez ben yatağa girdim, ölüyorum sandım, üşüme, titreme ne ararsa var. Annem ne yapacağını şaşırdı. Komşumuz beni sormuş, karneyi aldı mı diye, annem durumu söyleyince çıktı geldi. Okudu, üfledi ama o üflediği anda bende bir hafifleme oldu, kendime geldim ve ayağa kalktım, hiç bir şey olmamış gibi devam ettim. İkinci olay lisede başıma geldi. Bir hocamız metafizik olaylar var, inanırsanız imkansız şeyleri yapabilirsiniz gibi şeyler söyledi. Verdiği örnekte de dört kişi sadece işaret parmakları açık kalacak şekilde ellerini birleştirerek bir insanı havaya kaldırabilir dedi. Tabi hemen atladım, 100 kg civarı olduğum için "beni kaldırmazsanız inanmam" dedim. Ben bir sandalyeye oturdum, cılız kızlardan ve erkeklerden 3 kişi, bir de hoca 4 kişi etrafımda. Gözlerimizi kapadık, ellerini teker teker benim baş üstüme getirdiler ve ben en sonda acayip bir hafifleme hissettim. Sonra 4 kişi ellerini yukarıdaki gibi yaparak ikisi dizimdem ikisi de koltuk altımdan beni havaya kaldırdılar ama ben resmen tüy gibi havaya kalktım ( havada durdum, şahitlerim var).sonunda sandalyeden düşeceksin diye ayrı korktum. iyi yine havada Durmuşsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ağustos 2020 Paylaş 5 Ağustos 2020 ( havada durdum, şahitlerim var).Bende havada durdum şahitlerim var Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Bende havada durdum şahitlerim var Süzülmek durmak demek diğil bi kere 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben inanırım... Benim ellerim siğil dolu idi. Doktorların verdiği damlalar ilaçlar hiç bir işe yaramıyordu. ilaçla kuruyor gibi görünüyor, ancak sonra yine çıkıyordu.. Teyzenin biri okudu, bir haftada hepsi döküldü ve bir daha çıkmadı.. Artık inanıyorum. Bir de babamın rüyaları vardı, çok şeyi bilirdi. Akrabalardan vefat edenleri 1-2 gün önceden görürdü. Uykudan üzgün geliyorsa kesin vefat var demekti. Uzaktan gelen oldu mu bilirdi. Anneme aratır, hoş geldin dedirtirdi, adamlar sürpriz yapacaktık diye şok olurlardı. Ama en çok aklımda kalan kaybolan çakmağını bulmasıydı. Çakmağı kayboldu ama bir türlü bulamıyoruz. Dışarıda pek sigara içmezdi, o yüzden evde kayboldu ama yok. Bir haftadan fazla aradık ama yok. Bir gün uykudan kalktı, kardeşimin oyuncak kutusunun kenarına baktı, çakmak oradaydı. Rüyasında kardeşime kola almış, kardeşim kolayı dökmüş, ev tüm kola dolmuş ve eşyalar yüzüyormuş. Babam oyuncak kutusunu yüzerken görüyor ve alırken kapağının kenarından çakmağın düştüğünü görüyor. 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Artık inanıyorum. Bir de babamın rüyaları vardı, çok şeyi bilirdi. Akrabalardan vefat edenleri 1-2 gün önceden görürdü. Uykudan üzgün geliyorsa kesin vefat var demekti. Uzaktan gelen oldu mu bilirdi. Anneme aratır, hoş geldin dedirtirdi, adamlar sürpriz yapacaktık diye şok olurlardı. Ama en çok aklımda kalan kaybolan çakmağını bulmasıydı. Çakmağı kayboldu ama bir türlü bulamıyoruz. Dışarıda pek sigara içmezdi, o yüzden evde kayboldu ama yok. Bir haftadan fazla aradık ama yok. Bir gün uykudan kalktı, kardeşimin oyuncak kutusunun kenarına baktı, çakmak oradaydı. Rüyasında kardeşime kola almış, kardeşim kolayı dökmüş, ev tüm kola dolmuş ve eşyalar yüzüyormuş. Babam oyuncak kutusunu yüzerken görüyor ve alırken kapağının kenarından çakmağın düştüğünü görüyor. Maneviyatı güçlü biriymiş.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 1 yıl sonra tekrar canlandırayım konuyu. Hem okunsun, hem de enteresan şeyler yazılsın. 2 4 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 1 yıl sonra tekrar canlandırayım konuyu. Hem okunsun, hem de enteresan şeyler yazılsın. Ne oldu öğretmen mi gelmedi ders boş mu 😂 Okulda boş derslerin vazgeçilmez etkinliğiydi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Ne oldu öğretmen mi gelmedi ders boş mu [emoji23] Okulda boş derslerin vazgeçilmez etkinliğiydi [emoji4] Dün gece bakarken gördüm tekrar okudum. Başlığı hortlatayım dedim. Ama hikayesi olan yok galiba. Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Bende havada durdum şahitlerim var Havada sigara içiyordun ben gördüm sehpada çayda vardı sehpada uçuyordu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Bu konuyu çok geç görmüşüm, aslında böyle şeyleri anlatmayı pek sevmem aklıma gelince keyfim kaçıyor ama geçende bi konu açıp kapattırmıştım okuyanlar bilir. 21 yaşındayım, bazı yaşadığım olayları anlatayım, küçücük çocuğum 5 yaşında falan anca, annem anlattı bunu, zaten sonrasındaki herşeyi bende hatırlıyorum. Memleketim rize ikizdere'deyiz, ramazan ayı teravih namazına gitmişiz o zaman namaz kılmayı bilmiyorum tabi yanımdakileri taklit ediyorum. Ev ile cami arası 50 metre küsür. Caminin etrafı duvarla çevrili, içeride 100 yıllık civarı bir ağaç var altına oturma yeri yapmışlar. Rüzgar esiyor hava soğuk, ben tek başıma çıktım camiiden, eve gidip hırka alacağım tekrar geri camiiye gideceğim, köyde teravihden sonra camiide çay yapılır cemaat sahura kadar çay içer muhabbet eder. Konuyu dağıtmayayım çıktım eve gidiyorum, yolun kenarında bitane köpek yatıyor. Köyde yaşayan bi adamın çoban köpeği, bi anda kalkıp bana saldırdı, havladı üstüme doğru. Isırmadı ama üzerime doğru koşup havladı saldırmaya yeltendi. Evin tam dibindeydim beni gördüler koşup kurtardılar hemen o anda niye kaçmamışım hatırlamıyorum, o gecenin karanlığında olay başıma gelince benim dilim tutuldu. Kekeme falan değil direk dilim tutuldu ağzım felçli gibi kaldı, acıktığımı susadığımı anlatamazdım anneme. Beni okuttular gitmediğimiz hoca kalmadı muskalar vs. 6 7 ay sonra ağzım düzeldi. O gece bi başlangıçtı sanki, o günden sonra hep böyle şeylerle iç içe yaşadım, gece köyde ineklerin su içtiği yerde davul zurna sesleri duyardım, düğün yeri gibi. Geceleri yatıyorum, uyumuyorum gözüm açık, bi anda çok kalabalık bir caddedeymişim gibi bi yığın ses geliyor 2 3 saniye içerisinde camdan simsiyah bişey yanıma geliyor bazı günler sadece bana bakıp gidiyor, bazı günler cebime elliyor, elini cebime sokuyor. Belime dokunuyor, gerçekten bunu hissediyorum yani sanki bir insan dokunuyor gibi hissediyorum. Bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum nefes alamıyorum sesimi çıkartamıyorum hareket edemiyorum ve bu olay maksimum 10 saniye sürüyor. Benim bi özelliğim var tabi övünülecek birşey değil, benim yıldızım çok düşük, çok çabuk nazar değiyor ve bana nazar değdiği zaman hased edildiği zaman ben bunu hissedebiliyorum, kimin bana nazar değdirdiğini kimin kötü baktığını hissedebiliyorum, bunu nasıl hissettiğimi anlatamıyorum ama çok ciddiyim. İnsanların bana ne gözle baktığını ruhen hissedebiliyorum. Biri bana nazar değdirdiğinde başıma ağrılar giriyor üstüme bişey oturuyor sanki. Bide ayrı bi konu var, birine ah edersem anında başına bir iş geliyor, buna belki inanmayanlar çıkacaktır, çocukken astım hastası olduğum için kortizonlu ilaç kullanmaktan bayaa kilo almıştım, o dönem ergenlik başlangıcı ile beraner hormon değişiminden dolayı aşırı kilo alma zamanı jinekomasti oldum. Ortaokulda iken oluyor bu olay. İsmini vermeyeceğim bitane akrabamız benle bi gün dalga geçti, ailemin yanında sana doğum gününde sütyen alacağım dedi. İçimden dedim ki Allah çoluğuna çocuğuna versin. Şuan 13 yaşında oğlu var, çocuk 2 yıl önce obez oldu, karaciğerinde yağlanma oluştu, 2 kat merdiven çıksa yarım saat nefes alamayacak hale geldi, benim tamamen o dalga geçtiğim dönemdeki aynı halime büründü. Bu yıl Allaha dua ettim, sen kimsenin ahını kimsede bırakmazsın günahının bedelini ödeyip ödemediğine sen karar verirsin, bu kulunu affet Allahım dedim. Çünkü çocukken aynı şeyleri bende yaşadığım için o obezite halinin ne kadar berbat bişey olduğunu biliyorum, annesinin hatasını çocuğun ödemesine üzüldüm ve bu duayı ettim, şuan ne durumda diye tahmin edersiniz ? O çocuğu futbol kursuna yazdırdılar 1 yıl içerisinde mis gibi zayıfladı boyu uzadı, şimdi pehlivan gibi bir çocuk. Çok yakın ailemden birisinin oğlu istanbulda endüstriyel tasarım mühendisliği okuyor, erasmus ile italyaya gitti, orada okuyordu. Babası bizim evdeydi ailecek oturuyoruz, babasına dedim ki, bende erasmus sınavına girmek istiyorum dedim. Bacak bacak üstüne attı, o sınava öyle herkes giremez, dil bilmek lazım, benim oğlum çok zor işi başardı diyip beni milletin içerisinde küçük düşürdü, gururumu kırdı. Bu olay çok yeni oluyor, o an ağzımdan tek bi cümle çıktı. Sen beni ailemin önünde küçük düşürdün, Allah sana verdiğini geri alsın. Ne oldu biliyormusunuz ? Corona hastalığının ilk çıktığı zamanlar, uçak seferleri iptal edildiği için oğlu italyadan direk uçuş ile dönemedi. Almanyaya otobüs ile gidip almanyadan uçağa binerek Türkiyeye geldi, istanbuldaki üniversitesine gitti dersine devam edebilmek için. Oradaki öğretmenlerden biri onu gördü, sen yurtdışından geldin bize hastalık bulaştıracaksın diye çocuğu üniversiteye şikayet etti, arkadaşlarının yanında okula gelmemesini söylediler, yani açıkca kovdular. İşin sadedine gelirsek, beni milletin içinde yerin dibine sokan adamın oğluna gittiği erasmus nasip olmadı, erasmusu geç, geri geldi kendi okuduğu türkiyedeki üniversitesine bile alınmadı. Daha sonra da okullar komple kapandı zaten, ama önemli olan onun çıkarttığı ders. Çıkartacağını da pek sanmıyorum ama neyse artık. Özellikle kimlerden nazar ve hased gördüğümü de açık açık söylerim, hased denilen mevzu şudur, sizde bir mal mülk, zeka kabiliyet el becerisi yada herhangi bir nimet varsa, hasedi olan kişi bu nimetlerinizin yok olmasını yada sizin o nimetlerden bela görmenizi ister, hasedi olan insan sizin elinizdeki o güzelliğe ihtiyacı olsa da olmasa da o elinizdekini kendisinin olmasını ister yada sizim o elinizdekinden hayır görmemenizi ister. Bu iş ilerlerse cinayete sevk eder. Eşinden ayrılmış yuvasında huzur olmayan insanların yanında ailenizle alakalı konuşmayın, eğer ki o kişide nazar hased varsa aile huzurunuz kaçar. Bir araba almak isteyip alamayan insanların gözünde hased varsa ve o kişi sizin arabanızı görüp o göz ile bakarsa ya araba sürekli bozulur yada size nasip olmaz. Nazar duygu yoğunludur, öfke nasıl bedende belli bir etkisi var ise kıskançlık kibir çekememezlik de bu şekilde göz üzerinden dışarıya tesir eder. Nazar kazaya belaya ölüme bile sebep olur, insanlar nazar değdirmek yerine maşallah diyebilse hiç böyle şeyler başımıza gelmezdi. Nazarı bir anne baba kendi çocuğuna bile değdirebilir, çünkü duygu yoğunluğudur sevmek bile nazar değdirir. Başımdan geçen olayı anlatırken yazıyı biraz fazla kaçırdım bilgi vermeye kalktım, okuyanlar bilgilenirse ne mutlu bana. Ebrar tırstım senden. Bilader biz senle hep iyi geçindik ama değilmi. Seni severim iyi bir arkadaşsın Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Hepisini okudum bitirdim. Çok ayıp etmişsiniz, arkası yarınmı. Hadi yazın birşeyler okuyalım. Gören ne okuyon sen diyor Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Yeni aracımızı almak için bursadan kalkıp istanbula gittik bir an önce arabayı alayım yola çıkayım derdindeyim 😊 Bayide arabayı da inceledik plakası takılmış 1000 kmde eksperdi bankaydı noterdi yok arabayı hazırlayalım derken saat öğlen oldu nihayet her şey bitti yola çıkabiliriz diye arabanın koltuğuna ilk oturdum beğenerek de alıyorum arabayı heyecanlı oluyorum böyle zamanlarda. Kontağı bir çevirdim "Şanzıman arızası aracı tamir ettiğiniz" yazdı😳🥺 Esrarengiz değil ama şok etkisi yaratan bir olaydı 😂 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Bieşeyler yazmayı çok isterdim ama hayatımda bu okuduklarımın hiçbiri başıma gelmedi. Birkere askerde nöbetde üzerime karabasan çökmüştü. Sağolsun arkadaşlar defetmişlerdi. Bizim mıntıkada kara basan çok olur, tetbirliydik hepimiz. Bildiğiniz adamı yere yatırırdı gözümüzün önünde. İlk başlarda kimse inanmazdı ama yere serilen inanmaya başlardı çok garip bir deneyim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Çocukken bu tip hikayeleri çok anlatan bir aile vardı. Kalp gözü açılanlar, esrarengiz bir şekilde sıkıntısı giderilenler derken ben de kendime öyle bir şey bekler olmuştum. İlkokuldayız, babam da aynı binada bulunan lisede öğretmen. Öğle arası oldu hava çok soğuk. Erciyes’in soğuğu vurdumu karla tipiyle insanın feleği şaşar. Herkes evine yürüdü ben de babamı arabanın yanında bekliyorum. Reno 12, sağ sol kapıları ayrı ayrı kilitlenirdi.. Sağ kapıya yaslandım dua ediyorum kapı açılsın diye ama kapı tabiki kilitli, açılmaz. 3-5 dakika kapıya sırtımı vura vura bekledim derken kapı “çıt” dedi açıldı. 😀 Biraz sonra babam gelince şaşırdı nasıl girdiğimi falan sordu ama bendeki havalar bi milyon “ermişlerden oldum” diyorum babama 😁 meğer vura vura kilidi bozmuşum babamın “aferin” deyişini unutamıyorum. 😅 8 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Sene 2005 üniversite giriş sınavına hazırlanıyorum bir geometri sorusu var yaklaşık 1 saat uğraştım çözmek için ve çözemeden uyudum gece bir rüya gördüm kalkıyorum soruyu tüm ayrıntısını yazarak çözüyorum ve geri yatıyorum sabah ilk iş koşa koşa salondaki kitaba gerçekten gece yarısı kalkmış ve tüm ayrıntısına kadar yazmış ve cevaplamışım çok etkilenmiştim annem gece uyur gezer olarak geldin yazdın demişti kahvaltıda 😊 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Bundan 4 5 ay önce acayip rüyalar gördüm. Huzursuz yani tarifi zor. Daralırsınız zaman geçmek bilmez türünden. Sabah kalktım bişeyler olacak kesin diyorum içimden. Günü problemsiz atlattım bir yandanda hayret ediyorum, rüyalarıma hep güvenirim. Akşam üzeri telefon çaldı. Servet abi arıyor Balıkesir batı sapağından çıkıyorum yemekte ne var? 3 1 10 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Ebrar tırstım senden. Bilader biz senle hep iyi geçindik ama değilmi. Seni severim iyi bir arkadaşsın Yok abi tırsma, bu gerçeklerden haberi olmayan çok insan var, farkında olmadan çoğunu yaşıyorlar Bilmukabele abi bende seni severim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Boğazda resmini çektiğim gemiyi 2 gün sonra Ruslar topa tuttu. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül 2021 Yazar Paylaş 15 Eylül 2021 hangilerini yazdığımı okuyayımda , yazmaadıklarımı yazayım ama en çokta @Oğuzhan Demir in anlatmadıklarını merak ediyorum kaç yıldır 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Bundan 4 5 ay önce acayip rüyalar gördüm. Huzursuz yani tarifi zor. Daralırsınız zaman geçmek bilmez türünden. Sabah kalktım bişeyler olacak kesin diyorum içimden. Günü problemsiz atlattım bir yandanda hayret ediyorum, rüyalarıma hep güvenirim. Akşam üzeri telefon çaldı. Servet abi arıyor Balıkesir batı sapağından çıkıyorum yemekte ne var? Kabus var, karabasan var. Açık adres alalım da kabusun 1 level üstünü yaşatalım🤪 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts