Tahir İlter 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Bir arkadaşımda laguna 2 var farları fabrika çıkışlı merceksiz xenon şu an aracı yanında değil netten temsili foto buldum. Farın içinde aynen böyle xenon yazıyor. Honda'da aynı farı kullanıyor ama tasarım nedeni ile göz almıyor Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Ali bey güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş. Elinize emeğinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 2. Fotograftaki merceksiz xenonlu arabamizi ozlemisim, yeni farkettim. Hakikaten ne küfür yemisim zamaninda 5 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Hocam ellerine sağlık..Güzel bir paylaşım olmuş... 2. Fotograftaki merceksiz xenonlu arabamizi ozlemisim, yeni farkettim. Hakikaten ne küfür yemisim zamaninda Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Ben karşı değilim, ben de konu açacağım her türlü xenona varım 3 Yorum bağlantısı
Emre Özcan 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Ben de merceksizlere denk geldiğimde "sevgilerimi" sunup uzunlarımı ve sislerimi açıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mert Ender 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Temmuz güneşinde ön/arka sis lambalarını yakıp dolaşan dangozları da anmadan geçmeyelim. Veriyorum uzunları, önümden çekilene kadar da söndürmüyorum. 5 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 taşınma işi bitsin, arka sisçilere ve çakma xenonculara çok güzel led sürprizlerim olacak. ağlata ağlata ''gündüzler olmasın''ı ezberleteceğim apaçilerimize. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Xenon açılımı istiyoruz R logolu xenon ampulleri ona uyan far taslarina uyduğunda evet merceksiz de sorun olmuyor. Hondalarda öyle biliyordum ancak onun da ayari az yukarıda olsa çok göz alıyor. Geçen arkamdan gelen bir civic kör etti beni 8000k farlarla Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 (düzenlendi) Hocam ellerine sağlık..Güzel bir paylaşım olmuş... Oem bi-xenonlu bir abimize yakışmadı bu trol cevap Hazır yeri gelmişken yapıştırayım bizim far çalışmasını da 17 Temmuz 2014 tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Valla karşıdan gelen aldımı gözümü dayıyorum bi-xenonu bende onun gözünü alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Bi-xenon kullandığımdan beri sadece 1 kere sellektör yapıyorum... Buda bi xenonun reklamı olsun... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Oem bi-xenonlu bir abimize yakışmadı bu trol cevap Hazır yeri gelmişken yapıştırayım bizim far çalışmasını da Bizde detaylar oem'dir,fazla söze gerek yok Yapıştır yapıştır,muhakkak karşılaşacağız seninle Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Ali abi teşekkür ederiz bizleri (merceksiz xenonla) aydinlattigin için :D:D Benim aracımda da xenon vardı aldığımda. Soktum philips taktım. Şu an philips visionla çok daha mutluyum. 2 Yorum bağlantısı
Bülent Aysan 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Aklınıza sağlık. Böyle konularda hassasiyet gösteren bir Club'e üye olduğum için bir kez daha mutlu oldum. İnsanların hatalarına tepki göstermekten hiçbir zaman bıkmadım ama sayılarında azalma olmaması üzücü oluyor. Güzel konu, güzel paylaşım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Bazen merceksiz zenona gerek olmuyor Alicim. Bugun atom fardi herhalde. Kirmizi isikta sola donmek icin bekliyorum. Karsi taraftaki honda civic eski kasa(Ramazan'in aractan) o da işıkta bekliyor. Tam karsimda bembeyaz bir far ve uzunlari da yaniyor. Hava aydinlim ama gozumu alacak derecede guclu bir far. Dusun ki aracin icindekini goremiyorsun parlamadan. Gunduz farimi kapattim farlari actim 2sn kisa fardan sonra uzunlari yaktim. Bizim aracin farlarinne kadar goznalmistir bilmiyorum ama o an icin en iyi intikam sekli buydu:)) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 kullanan memnun ise merceksizden sıkıntı yok demektir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts