İçeriğe Yönlendir

Yakit Basinç Sensörü Arizasi

AKİF DİNDORUK

Recommended Posts

AKİF DİNDORUK

ÇANAKKALEDEN ÖNCELİKLE herkese MERHABA BENDE FORUMA YENİ ÜYE BİRİ OLARAK BİR SIKINTIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE YARDIMLARINIZ DOKUNURSA ÇOK MUTLU OLURUM. ARACIM 2004 TDCİ TREND MONDEO SON 4 GÜNDÜR 100-110 KM HIZA ULAŞTIĞIM SARI HELEZYON KIZDIRMA BUJİ LAMBASI YANIP SÖNMEYE BAŞLIYOR VE ARAÇ ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR STOP EDİP TEKRAR ÇALIŞTIRDIĞIMDA SORUN ORTADAN KALKIYOR FAKAT AYNI HIZA ULAŞINCA TEKRARLIYOR AMA ARACI STOP ETMİYOR ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR SANAYİDE USTA DİAGNOS DENİLİYOR SANIRIM BİLGİSAYARA BAĞLADI YAKIT BASINÇ SENSÖRÜ ARIZASI VERDİ SENSÖRÜ SÖKÜP DENEME AMAÇLI YENİ SENSÖR TAKILDI YOLA ÇIKTIK AYNI ŞEKİLDE ARIZAYI TEKRARLADI DAHA SONRA USTA YANLIŞ SÖYLEMEYEYİM MAZOT SENSÖR REGÖR DİYE BİRŞEY SÖKÜP ONDAN TAKTI SORUN GENE ÇÖZÜLMEDİ BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MİNNETTAR OLURUM ÇOK MAĞDUR DURUMDAYIM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM...

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

P0191 Yakıt Hattı Basınç Sensör Devre Sınırı / Performansı Tesisat - Ray Basıncı Sezicisi Arızası - Eksiye Kısa Devre

YANLIŞ HATIRLAMIYORSAMDA VERDİĞİ ARIZA BUYDU...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Akif bey , forum kullarımız gereği iletinin tümünü büyük harf ile yazmak yasaktır. Bunun nedeni ise internet ortamında büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiği içindir. Bundan sonra göndereceğiniz iletilerde bu kuralımıza uyarsanız seviniriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

100-110 daki gittiğiniz motor devrine, 2. 3. viteste ulaştığınızda da yapıyor mu aynı şeyi acaba?

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

100-110 km arası yapıyor sadece 2.vites 3.viteste yapmıyor

Sorunumuz enjektör kaynaklıysa cihaza bağlandığında neden arıza vermiyor sistemde belirtmesi gerekmezmi

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Enjektörden olsaydı hız ile alakası olmaması gerekir diye düşünüyorum ama aklıma başka bir şeyde gelmiyor.

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

Evet furkan avcı dediğiniz gibi herkes aynı şeyi söylüyor yapacaj olsa ilk kalkıştada yapar diyorlar sonuçta yükleniyorsun diyorlar...

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

Onlarada bakıldı mükremin abi chazdada gözükmüyor zaten sadece yakıt basınç sensörü diyor başka dediği birşey yok arıza tespitte...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Onlarada bakıldı mükremin abi chazdada gözükmüyor zaten sadece yakıt basınç sensörü diyor başka dediği birşey yok arıza tespitte...

Geçen yıl aynı sorun benimde başıma geldi tarifinizle aynı aracı sıkıştırdığınızda stop ediyor şimdiden çok geçmiş olsun ortalama 1500 2000 tl gibi bir masrafı var aracın enjektör arızası bu revizyon gerekiyor cihaza bağlandığında görünmüyor nedense 

tarihinde Aydın Aladağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

Gece gece iyi olmadı Aydın bey gerçekten böyle birşeyse yapılacak birşey yok sanırım bunu nasıl anlarız kesin olarak tavsiyeniz nedir ne gibi işlem yapılıyor sıfır enjektörmü alınması lazım yani

Bide anlamadığım nokta aracı 100-110 gelene kadarda sıkıştırıyorum fakat arıza vermiyor o hıza gelince veriyor...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aracinizin enjekyorlerinden kaynaklı bir durum.Kaldiki sensörler değişmiş ve durum aynı olmuş.İyi bir delpi servisi bulacaksınız onlar enjektorkeri söküp test edecekler.Bu işin iki yolu var ya revizyon yaptiracaksınız yada sıfır alacaksınız.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum revizyon yaparak çözdüm.

Yorum bağlantısı

Gece gece iyi olmadı Aydın bey gerçekten böyle birşeyse yapılacak birşey yok sanırım bunu nasıl anlarız kesin olarak tavsiyeniz nedir ne gibi işlem yapılıyor sıfır enjektörmü alınması lazım yani

Bide anlamadığım nokta aracı 100-110 gelene kadarda sıkıştırıyorum fakat arıza vermiyor o hıza gelince veriyor...

Valla biraz kötü bir durum ama yapacak bişey yok bunlarda kronik gibi birşey bu enjektör arızası bende de aynısıydı düşük hızlarda arıza yapmıyor ama 90 ı geçince sıkıştırmada kızdırma buji ışığı yakıyor sıkıştırmaya devam edince stop ediyor araba marşa bastığında yine arıza yok gibi devam ediyor tahminimce komple değişimine gerek kalmaz revizyon yeterlidir hem daha ucuz olur işini iyi yapan bir usta bulursan dediğim rakamlara kurtarırsın komple değişim galiba 3000 tl ye yakın bir rakam olur gibi geliyor bana 

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

Revizyonu ne kadar ücrete yaparlar peki bilginiz varmı...

Yorum bağlantısı

Revizyonu ne kadar ücrete yaparlar peki bilginiz varmı...

Ben burada pompa basınç sensörü artı enjektör revizyonu 1750 tl vermiştim tabi garantili yapıldı

Yorum bağlantısı
AKİF DİNDORUK

Bazı ustalar bir yorumlarda bulundular sizlerdende fikir almak isterim enjektör revizyonu yaptırmadan önce würt dizel enjektör temizleyicisi kullan diyenler oldu faydası olurmu acaba revizyona gerek kalmadan temizleme şansımız varmıdır

Yorum bağlantısı

Bazı ustalar bir yorumlarda bulundular sizlerdende fikir almak isterim enjektör revizyonu yaptırmadan önce würt dizel enjektör temizleyicisi kullan diyenler oldu faydası olurmu acaba revizyona gerek kalmadan temizleme şansımız varmıdır

Benim fikrim bir işe yaramaz ama isterseniz deneyin 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...