İçeriğe Yönlendir

Lacivert Mondeom Ve Danışacaklarım

Misafir

Recommended Posts

Bugün usenmedim ve gösterge ampuller ini değiştirdim küçüklere birini patlattı sanki ama km tarafını duzelttim. Artik haftaya da daha ince bir işçilik yapıp duzeltecegim.6a05b5bacf3d695f3d00547c823fafca.jpgc9b1c8fe4b4c0700dfe7127ace32f374.jpg

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben 104 bin km aldım 2010 aralık ayında

Şimdi 198bin km oldu. Hala zevkle biniyorum.

Binmeye devam edeceğim inşallah.

Mehmet hocam başa baş gidiyoruz sanki. Ben de 2011 Ekiminde 97 binde almıştım. Benim km şu an 191 binde[emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Beyin degisti proje cizdirip sizdirmazliga girdiniz mi?

Benim beyin sandığım regülatörmus. Projeye gerek yok.proje tankı değiştirirken lazım olacak.o da artık muayene zamani

Masallah. Yeni halini gormeli :)

Haftaya daha güzel resimler ve yeni hali sizlerle beklemede kalın.
Yorum bağlantısı

Oooo yaldır yaldır maşallah.O arıza ışığı kesin gazdandır :)

evet gazdan bir ara kaybolmuştu ama sürekli yanıyor yine. senin resimlerde de hep yanıyordu.

klima düğmelerine ne yapacağız murat. baktım ama bulamadım.bir çalışma vardı sanki öyle hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Murat Gök

evet gazdan bir ara kaybolmuştu ama sürekli yanıyor yine. senin resimlerde de hep yanıyordu.

klima düğmelerine ne yapacağız murat. baktım ama bulamadım.bir çalışma vardı sanki öyle hatırlıyorum.

Gazın mı var derdin var. Benim mondi de zengin karışım yakıyordu :)

Valla bilmiyorum ki abi. Aliexpress falan denesek. Bulunur birşeyler. Benzer bir çalışma hatırlıyorum sanki ama :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

düğmeden ziyade bulunduğu alandaki rengi ve ışığı düzeltme derdindeyim. millet aygaz düğmesi diye dalga geçiyor ama ben memnunum düğmelerin orjinal halinden.

tarihinde Ferhat Ulus tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Sanki film tabakasında sıkıntı var gibi. Oktay abiye bi göster olmadı.

Yorum bağlantısı
Baki Aburşu

oraya dijital klima düğmeleri alarak uygulama yapan bir proje vardı yanlış hatırlamıyorsam. ve oradaki siliklikte göreceğiniz gibi boya tabakasının kavlamasından oluyor. üstten boyayıp vernikle kroma pilanım var kısa zamanda uğraşacağım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
(düzenlendi)

Sucuk yemeğe gitmeden güzel bir yıkattık.

97922b6ceaddd02697b4db03c4a68deb.jpge458163118c641b6ca8b9bcb6fc2efe0.jpg01974c7eecd2650e4cf348dc585d4d12.jpg63204c47749236f03ce0864752b70a40.jpg

tarihinde Ferhat Ulus tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

10 bin bakımı yapıldı. El freni kabloları değişti. Ön balata lar değiştirildi. Km 225035.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün
(düzenlendi)

Masallah araca. Siz bej renk mondeodaki jantlari kimse bakmiyoken indirin sessizce[emoji16] [emoji16] [emoji16] ne zaman lacivert bi araba gorsem bi icim kaynar. Cunku bu boya koruma islerinde bence lacivert renk her damla alinterinin karsiligini eksiksiz gosteren yapilani aninda gosteren bir renk. Masaallah tekrardan [emoji4] [emoji4]

tarihinde Ayberk Edim Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Masallah araca. Siz bej renk mondeodaki jantlari kimse bakmiyoken indirin sessizce[emoji16] [emoji16] [emoji16] ne zaman lacivert bi araba gorsem bi icim kaynar. Cunku bu boya koruma islerinde bence lacivert renk her damla alinterinin karsiligini eksiksiz gosteren yapilani aninda gosteren bir renk. Masaallah tekrardan [emoji4] [emoji4]

eyvallah kardeşim. jantları değil de arabayı almaya niyetlenmiştim olmayınca laciverti bulmuştum.güzel bir pasta cila boya koruma ile resmen parlayan yıldız olacak ama biraz daha zamanı var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...