Mehmet Pınar 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Ferhat, farlar kirli mi yoksa sararmış mı? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 İkisi de olabilir Ferhat, farlar kirli mi yoksa sararmış mı?Hiç detaya bakmıyorum Çok pis kullanırım.ayda bir iç dış yıkatırım. Haftada 1 makineye girerim.[emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 4 saat önce, Ferhat Ulus yazdı: İkisi de olabilir Hiç detaya bakmıyorum Çok pis kullanırım.ayda bir iç dış yıkatırım. Haftada 1 makineye girerim.[emoji12] Vaktin yok bu aralar ondan heralde?Öyledir diye tahmin ediyorum.iyiyi düşünmek istiyorum.Yoksa bu kadar pis bırakılmaz araba. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 (düzenlendi) 37 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı: Vaktin yok bu aralar ondan heralde?Öyledir diye tahmin ediyorum.iyiyi düşünmek istiyorum.Yoksa bu kadar pis bırakılmaz araba. kesinlikle vaktim yok okuldan fırsat bulamıyorum . bir de hava soğuk kim uğraşacak. ankara grubu hiç yardımcı olmuyor. özellikle lapiska saçlı @Eray Turan 1 Şubat 2017 tarihinde Ferhat Ulus tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 32 dakika önce, Ferhat Ulus yazdı: kesinlikle vaktim yok okuldan fırsat bulamıyorum . bir de hava soğuk kim uğraşacak. ankara grubu hiç yardımcı olmuyor. özellikle lapiska saçlı @Eray Turan La düş yakamdan Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 8 saat önce, Eray Turan yazdı: La düş yakamdan lütfen erayyyyyyyyyyy. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 @mükremin kocataşkın abimin verdiği akıl ile kapağı kapanmayan çakmaklık kutusunu hallettim. Dolaplarda ve camlı vestiyerlerde kullanılan mıknatıslı tutturmayla ve çift taraflı bant ile hallettim. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 maşallah. yazdım mı bilmiyorum. lpg hortumları çok uzun. böyle bir hata iyi bir usta yapmaz. enjektör çıkışı hortum mesafesi 10 13cm civarı olmalı maksimum. İnşallah usta obd düzeltme aktif etmiştir de otomatik düzeltme yapıyordur lpg kiti. son olarak atiker gold güzel kit lakin bazı enjektörler hatalı çıkıyor. 20 bin km kalmadan bozuluyor. garanti dışında kalmamaya çalışın. kazasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 3 dakika önce, Tahir Ak yazdı: maşallah. yazdım mı bilmiyorum. lpg hortumları çok uzun. böyle bir hata iyi bir usta yapmaz. enjektör çıkışı hortum mesafesi 10 13cm civarı olmalı maksimum. İnşallah usta obd düzeltme aktif etmiştir de otomatik düzeltme yapıyordur lpg kiti. son olarak atiker gold güzel kit lakin bazı enjektörler hatalı çıkıyor. 20 bin km kalmadan bozuluyor. garanti dışında kalmamaya çalışın. kazasız sürüşler teşekkür ederim bilgileriniz için. ancak yaptırdığım yer atikerde ankara birincisi. bir sıkıntının olacağını düşünmüyorum. zaten 2 yıl garantisi var. ben 2 yılda 30 bin km yapıyorum. inşallah dediğiniz gibi bir sıkıntı baş göstermez. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 On 01.02.2017 at 19:37, Ferhat Ulus yazdı: İkisi de olabilir Hiç detaya bakmıyorum Çok pis kullanırım.ayda bir iç dış yıkatırım. Haftada 1 makineye girerim.[emoji12] Ayda bir mi. Çok temiz kullanıyorsun. Ben 2-3 ayda bir Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Ayda bir mi. Çok temiz kullanıyorsun. Ben 2-3 ayda bir [emoji3]O kısım biraz yalan olabilir. Mehmet kızmasın diye söyledim. [emoji12] Yorum bağlantısı
Recommended Posts