İçeriğe Yönlendir

Lacivert Mondeom Ve Danışacaklarım

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

mehmet bey sizce hep servis mi yoksa en iyisi en ucuzu usta mı?

Ben cevap vermesem. Ben çok sıkıntı çektim. En basit örnek akşam antifiriz koyduk kırmızı renk. Sabah yeşil oldu. Parçacı inanamadı zorla değiştirdi. 3 defa termostad değiştirdim birinde gece istanbuldan gelirken yolda kaldım. 3 kez motor açtırdım subaptan usta beceriksizliği, 4 kez şarj dinamosu değiştirdim. Keşke bunları serviste yaptırsaydım dedim.

O yüzden bana sormayın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Hocam hoşgeldin. Nerelerdesin :)

Aa,İrfan hocam nerelerdesiniz bunca zaman? Mondeo`yu elden çıkarıp Forumla bağı kopardınız mı yoksa diye düşünmeye başlamıştım;)

Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan

Hayırlı, uğurlu olsun güle güle kullanın. Ama dikkatimi çeken şey ghia demişsiniz ama bu trend..

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun güle güle kullanın.klima hariç basit isler.fazlada para dökmeden halledilir.Çakmaklık kapağı takılmıştır onu sökün yerinden benim bir konumda nasıl sökülecegi mevcuttu halledersiniz.motor aksamı için Ford dan anlamayan ustaya elletmeyin aracı.ön panjur arka stoplar ı değiştirirseniz arabanız evrim geçirmiş gibi olacak.forumu iyice kurcalayın hiçbir yerde bulamayacağınız cevherler var buradaKolay gelsin

Yorum bağlantısı

Hayırlı, uğurlu olsun güle güle kullanın. Ama dikkatimi çeken şey ghia demişsiniz ama bu trend..

o konuyu çözdük trend x imiş.

Hayırlı olsun , güle güle kullanın  :nazar:

teşekkürler...

Hayırlı olsun

teşekkürler...kerim kardeşim nerelisin?

Hayırlı olsun güle güle kullanın.klima hariç basit isler.fazlada para dökmeden halledilir.Çakmaklık kapağı takılmıştır onu sökün yerinden benim bir konumda nasıl sökülecegi mevcuttu halledersiniz.motor aksamı için Ford dan anlamayan ustaya elletmeyin aracı.ön panjur arka stoplar ı değiştirirseniz arabanız evrim geçirmiş gibi olacak.forumu iyice kurcalayın hiçbir yerde bulamayacağınız cevherler var buradaKolay gelsin

teşekkürler...

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. :nazar: Ufak tefek eksiklikler. Biraz araştırınca çıkmacılardan vs temin edilip hallolur.. 

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Can sıkacak sorunlar değil,zaten Ankarada olduğunuzdan çıkma parça temin etmenizde kolay olur.Yavaş yavaş yaparsınız.

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. :nazar: Ufak tefek eksiklikler. Biraz araştırınca çıkmacılardan vs temin edilip hallolur.. 

teşekkürler....

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.Can sıkacak sorunlar değil,zaten Ankarada olduğunuzdan çıkma parça temin etmenizde kolay olur.Yavaş yavaş yaparsınız.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, umarız sorunlarınız da tez zamanda çözülür... :good1:

Yorum bağlantısı

hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin

teşekkürler...

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, umarız sorunlarınız da tez zamanda çözülür... :good1:

sağolun.inşallah.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayırlı olsun, ilk araba başkadır. Siz ilk arabaya D segmentten başlamışsınız ne güzel.

Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanın.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, ilk araba başkadır. Siz ilk arabaya D segmentten başlamışsınız ne güzel.

Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanın.

sağolun furkan bey.ben baya bi kalıplı olduğum için D segment en iyi tercihti.

Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

sağolun furkan bey.ben baya bi kalıplı olduğum için D segment en iyi tercihti.

D segment ile başlamanın bence en büyük dezavantajı bundan sonraki araçlarınız hep D segmenti ya da Suv grubu olacaktır.Diğer tüm araçlar size inanılmaz küçük gelecektir..

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

Aa,İrfan hocam nerelerdesiniz bunca zaman? Mondeo`yu elden çıkarıp Forumla bağı kopardınız mı yoksa diye düşünmeye başlamıştım;)

Abi bu sene okulda müdür yardımcılığı işini bana vermişlerdi kafamı kaldıracak fırsat bulamıyordum :bambam: neyse ki baktım yapılacak iş değil bıraktım.. Rahatladım. işte geldim burdayım  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

D segment ile başlamanın bence en büyük dezavantajı bundan sonraki araçlarınız hep D segmenti ya da Suv grubu olacaktır.Diğer tüm araçlar size inanılmaz küçük gelecektir..

o dezavantaj hayatımıza avantaj olur inşallah naim hocam.

Yorum bağlantısı

Abi bu sene okulda müdür yardımcılığı işini bana vermişlerdi kafamı kaldıracak fırsat bulamıyordum :bambam: neyse ki baktım yapılacak iş değil bıraktım.. Rahatladım. işte geldim burdayım  :D

Tam diyecektim kader arkadasim hosgeldin basmissin istifayi :) erken birakabilsiysen ne mutlu sana hocam yoksa mumkun degil birakilmiyor. 3 sene bir fiil, kiz erkek pansiyon, okul ve mali isler dahil tek basima yuruttum bu sene yanima bir arkadas gorevlendirdiler de rahatlamistim. Donduysen daha bulasma derim iyice suyu cikti zaten.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...