İçeriğe Yönlendir

17 Eylül Gecesi Uydu Cihazlarımızı Güncelleyelim

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Dairede ki uyduyu ayarlayamadık, paranın gözü körü olsun.. adliyede ki diğer tvler ile birlikte 30 küsür uydu için gittim pazarlık yaptım adet başı 7.5TL'ye hallettirdik. Uyducu 2 saatte 270 küsür TL para kazandı. Helali hoş olsun.

Bir fabrikada bir makine bozulmuş 3 gün fabrika durmuş :) kimse çözememiş. Sonra bir usta gelmiş bir çekiç vurmuş ve makine çalışmış. Usta borç ne demişler. 1000 dolar demiş. Usta ne yaptın 1 çekiç 1000 dolar olurmu demiş. Eeeee o çekici nereye vuracağını bilmek 1000 dolar demiş :D

Mert sana söylim Hakan erken sen anla :D

Yanda bir komşumuz var,yaşlı bir teyze onada gideceğim 6 oldu :elveda:

Durmak yok yola devam diyon. İyi devam. Dikkat et elinde patlamasın. Tvciye kaptırma paraları :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Durmak yok yola devam diyon. İyi devam. Dikkat et elinde patlamasın. Tvciye kaptırma paraları :)

Asla kaptırmam merak etme  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

bu nasıl iştir çözemedim. daha önce onlarca kez güncelleme yaptığım uydular şimdi kanal bulmuyor. Tüm kanalları ve TP leri sildim. yeniden kanal taraması yapıyorum, ama Sinyal yok diyor. lnb deki ve tv deki kabloları kontrol ettim. acaba Türksatda bir sorun mu var? 11844 -2222 V

manuel 11844 - 2222 V Tp yi kaydettim. bi tek Türksat tanıtım kanalı çıkıyor.

Aynı dert bende de var :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Foruma ve gruplara yazmazsam beni arayın  :elveda:

AKUT'u bilgilendirdim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kanalları alamayanlar netvork aramayı açmıyordur arkadaşlar.. 

Ben sabah denedim.. hepsi geldi kanalların.. 

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Ne yapiyonuz la...[emoji39] Digiturk te guncellenecek mi...[emoji12]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Kablo tv Hd box var bende. Güncelleme otomatik yapıyor ama yayınlarda genel bir donma ve bozukluk var. Sanırım yeni uydu yayını tam oturmadı. Bir süre beklemek lazım...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Şantiyedeki alıcıyı resetledim, herşeyi yeniden ayarladım, uydu ve 2 oto ayar frekansını ekledim, başkada tp yok, sonuç sıfır, sıfır kanal buldu :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bu güne dek onlarca kez güncelleme yaptım. ama ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. turksatla ilgili olmalı. başka bir açıklaması yok.

bazı cihazlarda hafızası yetersiz kaldığı için yeni tp leri eklemiyor. Tüm uydu ve tp leri sildim ve yeniden tarama yaptığım halde aynı sorun devam ediyor

Ulusal kanallar yok

Kapat tv yi 15 gün sonra denersin, zaten ben izlemiyorum bile, izeyecek birşeyde yok zaten, boşa elektrik ve zaman kaybı, heleki yerli kanallar için tv yi açtığına yazık :) tırışka diziler boş işler, futbol ve yalandan tartışamalardan başka şeyde yok zaten...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Biraz parmaklarım yoruldu ama.... :D  4 adet uydu alıcı cihazın güncellemesini  başarılı bir şekilde yapabildim ...   :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Kapat tv yi 15 gün sonra denersin, zaten ben izlemiyorum bile, izeyecek birşeyde yok zaten, boşa elektrik ve zaman kaybı, heleki yerli kanallar için tv yi açtığına yazık :) tırışka diziler boş işler, futbol ve yalandan tartışamalardan başka şeyde yok zaten...

Aynen, 5-10 tane kanal ayarlıyorum yetiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

diji ve smart kendi günccelliyor, diğer ikisini kendim yaptım, bazı kanallar taramada çıkmıyor, manuel frekans girip ekledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Sevgili abiler bende evde 3, nişanlımın evinde 2 ve dayımın evinde 1 uyduyu güncelledim.Fakat bir sorum var anlayamadım birtürlü.Dayımın ve nişanlımın evinde sorum yok herşey çok kolay geçti :)Ama bizim evde kendi odamda Samsung Tv Hd uydu alıcılı ve frekanslar ı girdim oldu diğer uyduda oldu o Hd uydu alıcısı bir değil fakat!!

Salondaki digiturkten elimizde kalan Hd uydu alıcısı Trt 1 hd Trt Haber Hd Kanal D hd Cnn turk Hd haric bütün kanalları buldu.Bu kanalların kendi frekanslarını giriyorum sinyal kalitesi var herşey var ama ara diyorum kanal yok diyor neden olabilir?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

şimdi sinyal geldi ve goldmaster receiverla toplamda 400 küsür olmak üzere diğer kanallarıda buldu. en az 350 tanesini sildim. annemim xcruiser xdsr100 receiverla tarama yapıyorum ama o namussuz cihaz bi türlü kanalları bulmuyor. var mı bu cihaz hakkında bilgisi olanınız?   :)

İmzayı gördüm de, ne güzel demiş güzel biri "Gülümsemek, Adaleti bozuk düzene en büyük küfürdür" :) Yazayım dedim abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bende digiturk plus var, neden bahsettiginizden de haberim yok, sabah da tum kanallar ayni yerindeydi simdi de.... :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende digiturk plus var, neden bahsettiginizden de haberim yok, sabah da tum kanallar ayni yerindeydi simdi de.... :)

Bir diji mağduru daha, çıkmayı denesene bir  :D

Heybeye para kaptırmışlar antenciye, aaaaa birden aklıma ayponcular geldi nedense  :D  :p

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bir diji mağduru daha, çıkmayı denesene bir  :D

Ben çıktım, geri de girdim. Sıkıntı yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Bir an "Röpteşambır" ile elinde puro ile canlandı gözümde.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

İsteyene samsung smart tv için hazır kanal listesi atabilirim. Ben ayarladım. :)

uzantısı .abs mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...