İçeriğe Yönlendir

17 Eylül Gecesi Uydu Cihazlarımızı Güncelleyelim

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

DSmart her işi kendisi yaptı. Ancak ASpor, Lalegül TV gibi kanallar sıralamaya girmedi. Bunlar belli bir süre sonra gelir mi yoksa ayrıca tek tek frekansları eklemek mi gerekir acep?

Zafer kendin ekleyeceksin, ileride o kanallarla anlaşırlarsa o zaman gelir.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Samsung için program var kanal sıralama ile ilgili akşam kanalları sıralayacağım. 

Allah'tan vakit buldukça bütün mesajları okumaya çalışıyorum yoksa kaçıracaktım burayı.

Samsung için kanal düzenleme programı

http://download.chip.eu/tr/Samsung-Channel-List-PC-Editor_181202749.html

Deneyin belki Lg içinde çalışıyordur.

İyi oldu bu çok teşekkür ederim abi. Öğle arası bellekteki listeyi getirip bi düzenleme yapayım. Hala fırsat bulup düzenleme yapamadım evde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer kendin ekleyeceksin, ileride o kanallarla anlaşırlarsa o zaman gelir.

Sağol abi. Tarattım, 1000.kanaldan itibaren ekliyor yeni kanalları.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

kanal çoğaldı özellikle izlenecek kanalları yazalım.

yabancı sinema için ,

FIL TV - 11796 V 8800

kategoriler belirlenmiş olur

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Aydın 12729 sorunlu frekans genelde, sanırım bunu düşünerek yeni frekansa taşıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

merhaba Aydın, binamızda merkezi uydu sistemi var. görebildiğim kadarıyla damda 3 tane çanak var. ben sadece Türksatı kurdum, sonra kanal sıralamalarını yapıp yüzlerce kanalı tek tek işaretleyip sildim.

hotbird uydusunda sadece belgesel izleyebileceğim frekansları manuel girmek istiyorum ki, diğer abuk subuk ve malum kanallar gelmesin ve de tek tek silmek zorunda ikalmayayım. bizlere hotbirde de önereceğin belgesel kanal frekansları var mı?

lütfen hatırlat sen bu bilgiyi verdikten sonra teşekkür edeyim. :biggrin:

abi balik falan bi kac kanal var bildigim . yazarim frekanslarini bulunca

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aydın sağolsun.. Günün her saati aradım. Telefondan yönlendirerek tüm sülalemin, arkadaşların, komşuların, eşin, dostun, sokaktan geçenlerin alıcılarını ayarladık..  :D Tekrar teşekkürler kardeşim..  :flowers: Leblebileri bekliyorum..  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Ee hasılat ne kadar hasılat [emoji6] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

:fisir: Ne hasılatı be abim.. Amme hizmeti verdik. Kutuların hepsi birbirinden farklı olunca, her ayarda farklı birşeyler yapmak gerekiyormuş. İşin inceliklerini anladım ama başka kutu, başka incelik gerektiriyor. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

söyle söyle Kerem abi kaç para kaldırdın . yeni araba ihtiyacı konununda uydu işinden sonra açılması çok manidar :D :D :D 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

söyle söyle Kerem abi kaç para kaldırdın . yeni araba ihtiyacı konununda uydu işinden sonra açılması çok manidar :D :D :D

:D  :D Harbiden ha...  :D  :D

Hesaplayamadığım ince bir ayrıntı.. Tüh yakalandım.. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

hotbirdde balık (normal bildiğimiz balık :) ) üzerine 

fishing tv

11471 27500 V

yine balık üzerine 

water planet 

11662 27500 V    

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Aslan yoğmu Aslan  ;)  :D

araştırıyorum abi. kategori olarak gruplayan bir site vardı onu bulmaya çalışıyorum  :learn: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

güncelleme frekansı ;

iptal olan 11844 2222 dikey (V)

yenisi 11747 27500 yatay (H)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

güncelleme frekansı ;

iptal olan 11844 2222 dikey (V)

yenisi 11747 27500 yatay (H)

Kardeş çok sağol ya. Allah razı olsun. Adam 10 gündür uğraşmış olmamış isyana bağlamıştı. Gönderdiğin dosya işimizi gördü. Çok sağol be kardeş.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Kardeş çok sağol ya. Allah razı olsun. Adam 10 gündür uğraşmış olmamış isyana bağlamıştı. Gönderdiğin dosya işimizi gördü. Çok sağol be kardeş.

gizli işler ha, bravo size :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

gizli işler ha, bravo size :D

Abi philps tv 4000 serisi Kullanım kılavuzu :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

hallettiğine sevindim abim. lcd-led tv için arayanların hepsini servise yönlendirdim . ondan dolayı phılıpsin menüsü aklımda değildi ondan zaman aldı biraz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

hallettiğine sevindim abim. lcd-led tv için arayanların hepsini servise yönlendirdim . ondan dolayı phılıpsin menüsü aklımda değildi ondan zaman aldı biraz :)

Biz yapıyorduk son hamleyi ok basıp çıkınca iptal ediyordu. Meğer tekrar optiona basmak lazımmış. Adam 10 gündür orda sorun yaşıyormuş.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

dahili uydu alıcıları inan hiç sevmedim, kanal geçişler çok ağır, taşıması etmesi sorun, bendede philips 47-5300 var hocam, aldığım gün test amaçlı uydu alıcısını kullandım, onun dışında harici uydu alıcısıyla devam, bende tv için kanal editör proğramıda var ama kullanmadım. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Biz yapıyorduk son hamleyi ok basıp çıkınca iptal ediyordu. Meğer tekrar optiona basmak lazımmış. Adam 10 gündür orda sorun yaşıyormuş.

:D detaylar önemli abi :)

dahili uydu alıcıları inan hiç sevmedim, kanal geçişler çok ağır, taşıması etmesi sorun, bendede philips 47-5300 var hocam, aldığım gün test amaçlı uydu alıcısını kullandım, onun dışında harici uydu alıcısıyla devam, bende tv için kanal editör proğramıda var ama kullanmadım. ;)

bende  sevmiyorum abi ve tavsiyede etmiyorum . 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...