Uğur Çınar 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Uğur' a senin numaranı veriyorum o zaman... noluyo burada :D benim adım geçiyor benim haberim yok nasil oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 tam st tampona uyumlu st cilere duyurulur http://www.ebay.com/itm/Ford-Fiesta-MK6-St-JH1-JD3-Front-splitter-Vario-/321612900808?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ae19f69c8 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) st tamponum olsada taksam ne güzel olurdu http://www.ebay.com/itm/Ford-Fiesta-MK6-6-Front-Bumper-Cup-Chin-Spoiler-Lip-Sport-Valance-Splitter-ST150-/320977729795?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4abbc37903 5 Nisan 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 St tamponumuz yok ki takalim. Ali abi sen bari al da tak kullan [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 St tamponumuz yok ki takalim. Ali abi sen bari al da tak kullan [emoji3] Tamponun yok haaa ve bunuda ben alayım 230 dolara, yok almiyim sağol kardeş, bu kadar yeter Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) [emoji2] süprayzZZ Vayy vay vaaay, hayırlı olsun, eee önden foto Egzost a bak, benzinli 2.0 atmosferik mi bu kardeş 5 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 panjura takılma abi onun siparisi verildi gelecek. Kendi imkanlarimla boyle bi panjur meydana çıkardim [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) panjura takılma abi onun siparisi verildi gelecek. Kendi imkanlarimla boyle bi panjur meydana çıkardim [emoji4] o da gelince cillop, eski kasa panjuru haaa hadi bu işte bitti, gri kısımları boyatmadın demek.. bu arada ön tekerler direksiyon dönükken çamurluğa çarpmıyormu, nasıl oluyor? 5 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Aynen abi boyatmadım. Boyatsaydım arabanin rengi koyu olduğu için tampon kendini hiç göstermeyecekti. Bu arada eksik bir yerler varsa söyle abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) Aynen abi boyatmadım. Boyatsaydım arabanin rengi koyu olduğu için tampon kendini hiç göstermeyecekti. Bu arada eksik bir yerler varsa söyle abi. Doğru sanırım, benim arabada siyahlar güzel durdu senin araç daha koyu tabiii... Eksik yok gibi, yanlış anlama ben şu ST yazısına ve egzosta takılıyorum, araba dizel ST değil, dizel vurgusunu ön planda tutmak benim için daha ön plandaydı, o yüzden ST yazısını hiç kullanmadım, tabii sen bilirsin, zevk meselesi bu, bunun dışında über oldu araç, şimdi sana katlanan aynada lazım, yoksa olmaaaz, yarım derim haaa 5 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Hahahaha ben c-max bagaj kapağı sisteminden yapcam kendi kapanıp açılacak [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Hahahaha ben c-max bagaj kapağı sisteminden yapcam kendi kapanıp açılacak [emoji2][emoji2] Yapta görelim bende motor kaputunu hidrolik yapayım, direk açılsın Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Diyosun ki alper sen yapamazsın. Gece gece birbirimizi gaza getirmeyelim bence [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Diyosun ki alper sen yapamazsın. Gece gece birbirimizi gaza getirmeyelim bence [emoji23] Yapamaz yapamaaaaz hehehehe Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 (düzenlendi) kesinlikle gaz veriyomuş gibi anlaşılmasın ama st tamponum olsa kesin alırdım 6 Nisan 2015 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 ali abi 57 dolarlık olan tam senlik değilmi bi aralar baktığın modele yakın galiba o fotolara baktım ama bulamadım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Egzoz olmuş olmuş ,1.6 bu kudretini göstersin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Maşallah abi ateş ediyo ama bi xenonsuz hala eksik [emoji6] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Maşallah abi ateş ediyo ama bi xenonsuz hala eksik [emoji6] Eveeet zenon, Alper bittin sen Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Eveeet zenon, Alper bittin sen o araç şaşı bakacak 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 panjura takılma abi onun siparisi verildi gelecek. Kendi imkanlarimla boyle bi panjur meydana çıkardim [emoji4] Dehşet'ül vahşet'ül muazzammm :-) panjur farkedilmiyor bile 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Kocaman bir maşaallah alper abi araba muhteşem olmuş. Güle güle kullan. Çok uygun olurmu bilmiyorum ama ön tampona lip taksan problem yaşatır mı? Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Güle güle kullan Alperim harika olmuş araba, bu rengin de asaleti bir başka canım... Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Alper kardeşim st ön arka tamponun hepsini servisten mi temin ettin ? kaça mal oldu merak ediyorum...şuan benim araçta arka çamurluk ve ön çamurlukta tamir edilecek yerler var ön tampon da ufak hasarlar var arka tamponda çatlamalar var totalde 1000-tl ye tamir boya vs.işleri bitiyor ama şeytan sizin resimleri gördükte kanıma giriyor sahibindende verdiğin ön tamponu gördüm diğer parçaların maliyeti vs.nedir belki o tamponla ilgilenebilirim yada komple servisten alabilirim emin değilim beni biraz aydınlatırsan nihai bi karar veririm diye düşünüyorum... kardeşim çok güzel olmuş MaşaAllah nazar değmesin. 1 sayfa önce yazmıştım ama görmedim sanırım tekrar alıntı yaptım yukarıda yazdığıma cevap verebilirsen çok sevinirim. Bu arada eicbach yaylardan hariç bi işlem yok demi bayağı inmiş araç aşağı Ali abide sormuştu dönüşlerde sıkıntı yaratmıyormu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts