Mehmet Yeter 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Aşık atışmasına dönmüş burası şuraya bizim 16lıkları ekleyeyim yarın olmaz böyle. Ama arabalarınızın maşallahları var hepsi birbirinden güzel. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 ver gazzzz Plaka mindar [emoji14] tam geri geri gelirken toslamalik Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Kendisinin paylaşacağı yok basina gizli görüntü sizdirayim Bu adam bu işi biliyor Maşallah Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Maşallahh. Ön-arka tamponlara ve lipe bakılırsa bu fiesta marşpiyel istiyor sanki. Jantlar küçük kalmış Coswort daha dolgun kollu diye biliyordum. St jantlar daha Yarışçı göstermişti lckyi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 Maşallahh. Ön-arka tamponlara ve lipe bakılırsa bu fiesta marşpiyel istiyor sanki. Jantlar küçük kalmış Coswort daha dolgun kollu diye biliyordum. St jantlar daha Yarışçı göstermişti lckyi. İlerleyen günler de st tamponlar takılacak onlarla birlikte orjinal st marşpiyel takabilirim. Ama onun haricin de ki modellere pek sıcak bakmıyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Arkadaşlar bana bundan lazım, denk gelirse falan haberleşelim. mk6- mk7 faketmez, galiba hepsi aynı, hatta transitte bile.... Bunu takınca dertler bitiyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Evet orijinal marspiyel bulabilirsen en âlâsı olur. Ben de marşpiyel bakayım dedim ama sadece fikirde kaldk . Malum sitedeki ilanda marşpiyeller var ama kapakları yok. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 Bunu takınca dertler bitiyor mu?. Bu durumu bende anlamadım. Ali abi bu sistemi nasıl çalıştıracaksın? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 . Bu durumu bende anlamadım. Ali abi bu sistemi nasıl çalıştıracaksın? Bİlemedim ya la, Fiesta aynası ile fışyon aynası aynımıdır acep? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Bİlemedim ya la, Fiesta aynası ile fışyon aynası aynımıdır acep? aynı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 (düzenlendi) Bİlemedim ya la, Fiesta aynası ile fışyon aynası aynımıdır acep? Vallahi ayna gelsin gerisi nasıl bende bilmiyorum, kumanda kolu lazım, kapıları kitleyince çalışması ayrı mesele, orjinal olması için gem modüle ayar ve sigortaya role lazim ki zor iş, ben direk düğmeye basınca kapanacak şekilde çalışsın istiyorum, bu kolay, basıcam kapanacak sadece düğmeye basınca ayna kapanıp nasıl duracak, röle koymak lazım sanırım, elektronikten anlamam, artık yarım eder arkadaşlar Fusion la ayna aynı, olmadı sadece aynayı degisirsin kapıdaki parça kalır, zira sokup eklenir, esas ayna gelsin bunu dağıtıp 2003 cmax yer aydinlatmali ve sinyalli atmasıyla birleştirmek işitiyorum ben, dahada üner olacak..... Bu arada kapı iclerinede el atmak lazım, anladın sen onu : ) Bu aynayı fiestanın katlanır aynası ile birleştireceğim, ayna komple aynı, sadece kapıya takılan üçgen kısım farklı, buda ayna içinden sökülüyor, cmax aynasını açıp katlama mekanizmasını takacağım, onuda benim aynanın orjinal tabanına taktımmı iş tamam buda bizim ayna nasıl proce 30 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Kaç paraymış bu katlanır ayna?Ay dont kınov Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Vallahi ayna gelsin gerisi nasıl bende bilmiyorum, kumanda kolu lazım, kapıları kitleyince çalışması ayrı mesele, orjinal olması için gem modüle ayar ve sigortaya role lazim ki zor iş, ben direk düğmeye basınca kapanacak şekilde çalışsın istiyorum, bu kolay, basıcam kapanacak Fusion la ayna aynı, olmadı sadece aynayı degisirsin kapıdaki parça kalır, zira sokup eklenir, esas ayna gelsin bunu dağıtıp 2003 cmax yer aydinlatmali ve sinyalli atmasıyla birleştirmek işitiyorum ben, dahada üner olacak..... Bu arada kapı iclerinede el atmak lazım, anladın sen onu : Dallamanın teki sol aynaya çarpmış ayna langur lungur sallanıyor, aklıma girmiyor değil, ne kadar vermiştiniz aynalar için? Bu arada perşembe elinde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 (düzenlendi) Dallamanın teki sol aynaya çarpmış ayna langur lungur sallanıyor, aklıma girmiyor değil, ne kadar vermiştiniz aynalar için? Bu arada perşembe elinde. Aynaları Uğur bey getirecek, fiyat sanırım 400 tl civarı, net değil http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267412-ford-ara%C3%A7lar%C4%B1-i%C3%A7in-otomatik-katlan%C4%B1r-ayna-modelleri/page-8#entry2647019 çalışması için röle gerekecek sanırım, kablolama tesisatta olabilir, sokete bakmadım, dingiliz forumlarına bakıyorum şuan, röle bu ama http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_power_folding_mirror_relay_f_1117693_c_482.htm anladığım kumandadan kapı kitleyince kapanma hariç, sadece düğmeye basarak kapatmak için, röle lazım o kadar http://fordpartsuk.com/shop/ford_focus_power_folding_electric_mirrors_f_KITMIRROR1.htm ahanda orjinal röle ve düğme parça nosu Switch: 1S7T-17B676-AA Relay: 1S7T-17L684-AA aslında çözebilsek kablolamı diagramları var, yapılır ama bilmek lazım... ayna soketine bakayım, 7 kablo varsa tesisat var demektir Tam sistemse böyle galiba, karışık yahu adam burada ek kablolama yapmış, orjinalde sadece esas soketle iş bitiyor, resimde esas sokette 5 kablo var, katlanır tesisatta 7, üstteki gibi... Orjinal katlanır ayna bu, sadece tek soketli aha düğme çözülümü, bunda boş yer var, o kısım katlama sistemi + ucu olacak, anahtar değişince tabiii gece uçuşu sağolsun böylece anahtarn genel çözümü tamam, eksik uç katlamayı tetikleyen yer sanırım, buradan röleye bağlayacağız galiba 30 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Ali abi bu arabayı senden sonra alacak olan kişi çok şanslı 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 abi ne projeleriniz var maşallah fiestayı satıp focus alasım var ama sizin konuları gördükçe vazgeçmeyi düşünür oldum 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 st parçalarımız sonun da tamamlandı. Şimdi yetkili serviste boya ve montaj işlemi gerçekleşecek. 06 LCK 76 yeni yüzüne kavuşmasına çok az kaldı. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Benden tamponu sökmeye utanmıyor musun abi bak tam da tango kırmızı Sabırsızlıkla bekliyorum çok fena gelecek lck Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 Benden tamponu sökmeye utanmıyor musun abi bak tam da tango kırmızı Sabırsızlıkla bekliyorum çok fena gelecek lck . Ödünç aldım be kardeşim. [emoji23] inşallah şuan çok sabırsızım zaten. Bu arada yetkili servisler de arabaya format attırma şansım var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 . Ödünç aldım be kardeşim. [emoji23] inşallah şuan çok sabırsızım zaten. Bu arada yetkili servisler de arabaya format attırma şansım var mı ?Format derken abi ?.Yeni yazılım guncellemesi yapabiliyorlar sanırım onu kastediyorsan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 . Ödünç aldım be kardeşim. [emoji23] inşallah şuan çok sabırsızım zaten. Bu arada yetkili servisler de arabaya format attırma şansım var mı ? Hard reset düştün elimize Tampon, hele şükür vallahi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 Format derken abi ?. Yeni yazılım guncellemesi yapabiliyorlar sanırım onu kastediyorsan . Aynen ozan cahilliğimize ver işte [emoji23] Hard reset düştün elimize Tampon, hele şükür vallahi . Hahahahah [emoji23] Hard reset olur mu [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 . Aynen ozan cahilliğimize ver işte [emoji23] . Hahahahah [emoji23] Hard reset olur mu [emoji23] Servis yazılımını boşver abi gel sen ıstanbul a Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Servis yazılımını boşver abi gel sen ıstanbul a Vayy tahmin ediyorum ama ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts