İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta'm 1.6 Tdci Ghia Son Hali.

Alper Aksakal

Recommended Posts

Alper Aksakal

Maşallah, Allah kazadan beladan korusun.

Teşekkür ederim Lokman abi :)

Allah hepimizi kazadan beladan korusun. Ne hallerle para kazanıp alıyoruz emekler harcıyoruz.

Yorum bağlantısı
Erhan Yılmaz06

bugün eğer plakayı yanlış okumadıysam park yeri ararken redbull organizasyonunda park alanının yan tarafında gördüm gibi aracınızı....

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

bugün eğer plakayı yanlış okumadıysam park yeri ararken redbull organizasyonunda park alanının yan tarafında gördüm gibi aracınızı....

44a976cec37d67617d7a77ba393e504d.jpg evet bu kirlilikte doğru teşhis etmişsiniz. :)
Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya

konu içinde aradım gözümden kaçtı galiba yayları nerden kaça aldın kesinlikle yaptırmam lazım benimde araba anlamsızca havada duruyo :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Renk süper, pütürlü mat gri, yıkaması zor olmuyormu bu pütürlü boyayı  :D  :p  cila gerekmez kendinden mat üstelik  :tongue:

Not: arka tampon beni sök at diyor sanki  :rolleyes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

önceki jantlar sanki daha bi güzel geldi gözüme

. Onlar da depoda duruyor galip abi değişik değişik kullanırım :)

Renk süper, pütürlü mat gri, yıkaması zor olmuyormu bu pütürlü boyayı :D:p cila gerekmez kendinden mat üstelik :tongue:

Not: arka tampon beni sök at diyor sanki :rolleyes:

. Ali abi beni ciddi anlamda güldürüp kahkaha attırmayı başarabilen nadir insanlardansın sen çok yaşa :)).

Abi sana yeni proje diyordum ya işte tam olarak bu pütürlü boya ama mat... :))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ramazan Altıntaş

LCK ses yalıtımından sonra arka kapılara takmış olduğum çift fitil sayesinde iyice sessizlesti.

fitili neyle yapıştırdınız bali mi kullandınız

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

fitili neyle yapıştırdınız bali mi kullandınız

. Hiç bir şekilde yapıştırıcı kullanmaya gerek yok çünkü fitilin geçtiği yerler mevcut.
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

ben burda kaportacılarda araştırdım bu tarz fitil var ama yapıştırmam lazım. bu ürünün tam olarak ismi ne geçiyor

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Clio fitili alıp kasadaki fitili söküp onu takıyorsunuz, yapıştırmaya gerek yok, zaten bunun kadarda sağlam olmaz

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

120 tl gibi rakamlardan bahsetmişsiniz eğer öyleyse ben bu işe bi el atayım araştırayım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

120 tl gibi rakamlardan bahsetmişsiniz eğer öyleyse ben bu işe bi el atayım araştırayım ;)

. Araştırmaya gerek yok direk ALIN olmadı ben size yardımcı olurum. Alır kargolarım :)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Alper Aksakal

Tekrardan herkese merhabalar.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucun da aracıma orjinal ST ön tampon aldım. Fakat tamponun aksesuarları eksik. Sizlerden ricam eşinde dostun da, veya kendisinde bu tamponun ızgaraları çerçeveleri v.s elinde bulunduran varsa ve bu konu da bana yardımcı olursa sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Alper abi nerlerdesin özlettin kendini hayırlı olsun bakalım nasılsın işler güçler nasıl?

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Abi merhaba

Vallahi biraz grubu boşladım takip edemiyorum farkındayım. :)

Sen nasilsin abi var mi degisiklik ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Abi merhaba

Vallahi biraz grubu boşladım takip edemiyorum farkındayım. :)

Sen nasilsin abi var mi degisiklik ?

Bildiğin gibi işte çok şükür aynı devam ediyoruz batumdayım fırsatın olursa beklerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tekrardan herkese merhabalar.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucun da aracıma orjinal ST ön tampon aldım. Fakat tamponun aksesuarları eksik. Sizlerden ricam eşinde dostun da, veya kendisinde bu tamponun ızgaraları çerçeveleri v.s elinde bulunduran varsa ve bu konu da bana yardımcı olursa sevinirim.

Vaaayyy, hayırlı olsun, ön tampon boşu serviste zaten ucuz, parçaları fena, ızgara 300 çerçevesi bir o kadar vs.... 2500 kaadı bulur.

Bu kasayı esas gösteren arka tampon yalnız, arkayı halletmeye bak öncelikle...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Vaaayyy, hayırlı olsun, ön tampon boşu serviste zaten ucuz, parçaları fena, ızgara 300 çerçevesi bir o kadar vs.... 2500 kaadı bulur.

Bu kasayı esas gösteren arka tampon yalnız, arkayı halletmeye bak öncelikle...

. Teşekkür ederim Ali abi süper moral verdin :))

Tamponu çıkma olarak buldum,bulunca da ee Alper bir yerden başla dedim ve aldım.

Tamponun tamamlanmış halini tanıdıklar sağolsun 1800-1900 liraya hallediyorum. :)

Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya

Montajlı halini çok merak ediyorum açıkcası...Bu aralar bende internette sürekli ST tampon bakıyorum araçlarımız aynı renk olduğu için uygulanmışını görmek daha güzel olur benim için. Zaten bişeyler yaparken sizin aracı referans alıyorum diyebilirim renkte aynı olduğu için nası durduğunu vs.görebiliyorum :) Umarım en kısa sürede toplar ve takarsınız tamponu....Ancak Ali bey gibi arka tamponda hem fikir değilim ST nin arka tamponu aracı eski kasaya benzetiyor gibime geliyor ben sadece ön tampon düşünüyorum umarım bende bulabilirim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

. Teşekkür ederim Ali abi süper moral verdin :))

Tamponu çıkma olarak buldum,bulunca da ee Alper bir yerden başla dedim ve aldım.

Tamponun tamamlanmış halini tanıdıklar sağolsun 1800-1900 liraya hallediyorum. :)

Hımm o zaman fiyat güzel, parçaları bulması dert resmen, çok varmı ellerinde o parçalardan acaba  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Montajlı halini çok merak ediyorum açıkcası...Bu aralar bende internette sürekli ST tampon bakıyorum araçlarımız aynı renk olduğu için uygulanmışını görmek daha güzel olur benim için. Zaten bişeyler yaparken sizin aracı referans alıyorum diyebilirim renkte aynı olduğu için nası durduğunu vs.görebiliyorum :) Umarım en kısa sürede toplar ve takarsınız tamponu....Ancak Ali bey gibi arka tamponda hem fikir değilim ST nin arka tamponu aracı eski kasaya benzetiyor gibime geliyor ben sadece ön tampon düşünüyorum umarım bende bulabilirim...

.

Kış ayların da montaj yapmayı düşünmüyorum biraz sabırla beklemek gerekecek:)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

sizin araba yeni kasamı, 2009 diyorda, sen yakından bir arka tamponlu araca bak fikrin değişecektir, çok fena oluyor arkadan, ayrıca eski yada yeni kasası zaten aynı, sadece farlar stoplar farklı, iç kısım zaten görünmüyor, o sebeble eski kasaya benzemez zaten kasa aynı :) bu arada ön biraz uzaktan anlaşılmıyor bile, ama arka süper,  bende ön alsammı diyorum, bakıyorum şu sıralar...

NvztG.jpg

ford_fiesta_st_01.jpg

IMG_20120527_141658.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Hımm o zaman fiyat güzel, parçaları bulması dert resmen, çok varmı ellerinde o parçalardan acaba :rolleyes:

.

Ali abi iştaha geldin [emoji23]

Abi çıkma olarak sana da bir adet tampon ayarlama şansım var gibi. Diğer ekipmanlar sıfır alınacak.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

.

Ali abi iştaha geldin [emoji23]

Abi çıkma olarak sana da bir adet tampon ayarlama şansım var gibi. Diğer ekipmanlar sıfır alınacak.

Aha, maliyet alayım, tırnaklar falan sağlammıdır?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...