İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta'm 1.6 Tdci Ghia Son Hali.

Alper Aksakal

Recommended Posts

Alper Aksakal

Sıra geldi St tampon veee koltuklaraaaa :D

ovv daha çok çalışmak lazım :) babamla yurt dışı yaparsam belki getirebilirim o da şuan zor ihtimal.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

2006 model benimki, daha geçen sene yetti deyipte arkayı alabildim, saçma derecede otokoç pahalı satıyor, peco gti nin tamponu bile 800 kaat civarıyken bizimkinin önü 2500 tl. cik, pes  yani  :angry:

Bu arada senin arabanın rengide denim mavimsi gibi olmuş :) 

ffa326295816dc4592e832c63de99481.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

2006 model benimki, daha geçen sene yetti deyipte arkayı alabildim, saçma derecede otokoç pahalı satıyor, peco gti nin tamponu bile 800 kaat civarıyken bizimkinin önü 2500 tl. cik, pes yani :angry:

Bu arada senin arabanın rengide denim mavimsi gibi olmuş :)

Abi fiberi hiç sevmiyorum. Ufacık içimde fibere karşı bir ilgi olsa st body kit yaptırırim. Orjinalden taviz vermemek lazım.

Abi benim araç fırtına gri fakat güneş ışığı altında olduğu zaman renk hafif mavimsi oluyor. Bide okadar pasta cila bende yesem renk değiştiririm :)))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Orcinale forever azizim, diğerleri asla ne yerini tutar nede bunun kadar sağlam ve esnek olur.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Eline sağlık Alper araba başka bir şey olmuş gerçekten renk uymu da güzel olmuş iyi günlerde kullanmanı dilerim :)

Yorum bağlantısı
Mustafa KOŞAR

Alpercim merhaba.
Konuyu uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum. :)

Hacım güzel iş çıkartmışsın öncelikle. Gözlerimiz bayram etti eline koluna sağlık.
Şimdi sen modifiye işi belki içinden tamamdır ya abi bitti işte bu son artık diyorsun :)
O son dediğinde şu oluyor Alpercim :D
Arabadan yavaş yavaş sıkılıyorsun.
Gün geçtikçe sokaktaki araçlar değişiyor, yeni uygulamalar çıkıyor filan.
Sende modifiye ye  artık bu araçta tamamen doymuşken (Doydum diye düşünürken) :D
ya şunu söksemiydim acaba St tampon taksam filan düşünürken aslında iyi fiyat verene satabilirim filan diyorsun.
Sonra aklına bi anda

AUDİ
VyQR1n.jpg
yada PASSAT
nGbo30.jpg

gibi araçlar geliyor. Aracın bir anda satılıp sende bu araçlar gibi yeni bişeyler alıyorsun.

aradan 1-2 hafta geçiyor ve sattığın fiestayı sokakta yeni sahibinde

ST tamponları Koltukları, Jant renginde Çift şerit kaplama vs. yapılmış vaziyette görünce...........
Diyebiliceklerini artık sen yaz alper. :D senaryoyu yazarken ben yoruldum.
Tüm olasılıklar bu araç için Maşallah aracına nazar değmesin.
:):)

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Alpercim merhaba.

Konuyu uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum. :)

Hacım güzel iş çıkartmışsın öncelikle. Gözlerimiz bayram etti eline koluna sağlık.

Şimdi sen modifiye işi belki içinden tamamdır ya abi bitti işte bu son artık diyorsun :)

O son dediğinde şu oluyor Alpercim :D

Arabadan yavaş yavaş sıkılıyorsun.

Gün geçtikçe sokaktaki araçlar değişiyor, yeni uygulamalar çıkıyor filan.

Sende modifiye ye artık bu araçta tamamen doymuşken (Doydum diye düşünürken) :D

ya şunu söksemiydim acaba St tampon taksam filan düşünürken aslında iyi fiyat verene satabilirim filan diyorsun.

Sonra aklına bi anda

AUDİ

VyQR1n.jpg

yada PASSAT

nGbo30.jpg

gibi araçlar geliyor. Aracın bir anda satılıp sende bu araçlar gibi yeni bişeyler alıyorsun.

aradan 1-2 hafta geçiyor ve sattığın fiestayı sokakta yeni sahibinde

ST tamponları Koltukları, Jant renginde Çift şerit kaplama vs. yapılmış vaziyette görünce...........

Diyebiliceklerini artık sen yaz alper. :D senaryoyu yazarken ben yoruldum.

Tüm olasılıklar bu araç için Maşallah aracına nazar değmesin.

:):)

Mustafa kardeşim sen çok yaşa :) keyifle yazdıklarını okudum.

Allah nasip ettiği sürece ben bu aracımı satmayı kesinlikle düşünmüyorum. Tabi hayat şartları neyi getirir bilemem.

Aslında ben çok koyu Mercedes Benz hastasıyımdır. Fiestamin yanına bir tanede w211 kasa E270 cdi 4 matic alırsam başka birşey istemem :)

Bu aracımı da keyifle yapıp biniyorum. Iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

8f0d4cc3f0a20c21a6ba04771e78deaa.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya

Ellerine kollarına sağlık ayrı renk 1.4 TDCI sahibi olduğum için referans olarak alabileceğim noktalar var yapılmışını görmek daha güzel :) Bir kaç önerim var eminim aklınızdadır bi-xenon (ki ilk sayfaya yazmışsınız en öne bunu almalısınız arabaya biniiş yolda gidişiniz değişiyor) farklı konularda merceksiz sis farına karşıyız gibi yorumlar vardı sanırım sislerede mercek oluyor bunu bende yaptırmak istiyorum sizin aracada yakışır nerden temin edileceği paylaşılırsa yada uygulaması bende yaptırabilirim. Vites körüğü için benim döşemem mavi olduğu çin ebay dan mavi dikişli alcantara almıştım sizede tavsiye ederim resimlerini ekledim gayet hoş duruyor. Cam filmide olmazsa olmaz olmuş artık araca. Aynalara sinyal olayını bende bekliyorum yeni pololardaki gibi kibar ve ince birşeyi bende düşünüyordum sizin yapacağınızı sabırsızlıkla bekliyorum ekstradan aynanın altına beyaz led ile karşılama led'i de düşünülebilir.

Genel olarak ta sormak istediğim bir konu var öndeki orjinal lip yerine yine yeni polo gti ın oem lipi sizce nasıl durur ? 

WrXyg8.jpg

DkOrBv.jpg

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Ellerine kollarına sağlık ayrı renk 1.4 TDCI sahibi olduğum için referans olarak alabileceğim noktalar var yapılmışını görmek daha güzel :) Bir kaç önerim var eminim aklınızdadır bi-xenon (ki ilk sayfaya yazmışsınız en öne bunu almalısınız arabaya biniiş yolda gidişiniz değişiyor) farklı konularda merceksiz sis farına karşıyız gibi yorumlar vardı sanırım sislerede mercek oluyor bunu bende yaptırmak istiyorum sizin aracada yakışır nerden temin edileceği paylaşılırsa yada uygulaması bende yaptırabilirim. Vites körüğü için benim döşemem mavi olduğu çin ebay dan mavi dikişli alcantara almıştım sizede tavsiye ederim resimlerini ekledim gayet hoş duruyor. Cam filmide olmazsa olmaz olmuş artık araca. Aynalara sinyal olayını bende bekliyorum yeni pololardaki gibi kibar ve ince birşeyi bende düşünüyordum sizin yapacağınızı sabırsızlıkla bekliyorum ekstradan aynanın altına beyaz led ile karşılama led'i de düşünülebilir.

Genel olarak ta sormak istediğim bir konu var öndeki orjinal lip yerine yine yeni polo gti ın oem lipi sizce nasıl durur ?

WrXyg8.jpg

DkOrBv.jpg

Yalçın bey öncelikle fikir alışverişinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Bi-xenon farlar kesinlikle yapılmalı fakat yapılan bi xenon orjinale uygun ve kaliteli olmalı bunun içinde ortalama 800-1000 lira arası gibi bir bütçe gerekiyor bu da şu sıralar beni zorlayabilir :)

Aynalara sinyal dedin şimdi Ali Cihangiroğlu abim bu yazıyı görürse bana fırça atacak :) onunla planladığımız bir proje vardı fakat benim haylazligim yüzünden askıya alındı. Ama en kisa zaman da o projede faaliyete geçecek.

Alcantra kumaş cidden cok yakışmış bunu bende yapabilirim izniniz olursa tabi.

Polo lip ne yazık ki yakışmıyor. :(

Bizzat kendi aracıma aldım ve taktım yakismayinca gün içerisinde geri çıkarttm. Çünkü polo lipin hatları çok keskin malum bizim tamponlar yuvarlak bir görünüme sahip olduğu için o parça orjinal dışı kaldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Sarıkaya
(düzenlendi)

Yalçın bey öncelikle fikir alışverişinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Bi-xenon farlar kesinlikle yapılmalı fakat yapılan bi xenon orjinale uygun ve kaliteli olmalı bunun içinde ortalama 800-1000 lira arası gibi bir bütçe gerekiyor bu da şu sıralar beni zorlayabilir :)

Aynalara sinyal dedin şimdi Ali Cihangiroğlu abim bu yazıyı görürse bana fırça atacak :) onunla planladığımız bir proje vardı fakat benim haylazligim yüzünden askıya alındı. Ama en kisa zaman da o projede faaliyete geçecek.

Alcantra kumaş cidden cok yakışmış bunu bende yapabilirim izniniz olursa tabi.

Polo lip ne yazık ki yakışmıyor. :(

Bizzat kendi aracıma aldım ve taktım yakismayinca gün içerisinde geri çıkarttm. Çünkü polo lipin hatları çok keskin malum bizim tamponlar yuvarlak bir görünüme sahip olduğu için o parça orjinal dışı kaldı.

benim ST vites topuzu olmadığından biraz sırıtmış gibi duruyo ama fotoğrafta öyle çıkıyo bence :) izniniz olursa ne demek direkt linki vereyim iç kapı tutamaçları içinde vardı bu satıcının ilanlarında belk oda hoşunuza gider. Forumda yeni olduğum için biraz resmi konuştum gibi aynı yaşta sayılırız bir gün ankara buluşması gibi bir şey organize olursa yüzyüzede tanışmak isterim. Bi-xenon ile ilgil değin gibi 1000 lira kesinlkle gözden çıkarman gerekiyor ben orjinal farlara ihtiyacım olacağı için 300-TL ye yan sanayi far alıp İlker Kemal'e gönderdim xenon gen5 balast dahil 700-TL de o aldı ama canavar gibi canavar :) Sinyal ile ilgili projenin özel değilse detaylarını paylaşabilirmisin ? 

http://www.ebay.com/itm/390772093177?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

tarihinde Yalçın Sarıkaay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

benim ST vites topuzu olmadığından biraz sırıtmış gibi duruyo ama fotoğrafta öyle çıkıyo bence :) izniniz olursa ne demek direkt linki vereyim iç kapı tutamaçları içinde vardı bu satıcının ilanlarında belk oda hoşunuza gider. Forumda yeni olduğum için biraz resmi konuştum gibi aynı yaşta sayılırız bir gün ankara buluşması gibi bir şey organize olursa yüzyüzede tanışmak isterim. Bi-xenon ile ilgil değin gibi 1000 lira kesinlkle gözden çıkarman gerekiyor ben orjinal farlara ihtiyacım olacağı için 300-TL ye yan sanayi far alıp İlker Kemal'e gönderdim xenon gen5 balast dahil 700-TL de o aldı ama canavar gibi canavar :) Sinyal ile ilgili projenin özel değilse detaylarını paylaşabilirmisin ?

http://www.ebay.com/itm/390772093177?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

St topuzu biraz pahalı size focusların topuzunu önerebilirim.

Aynalara sinyal olarak focusların aynalarini takmayi düşünüyoruz fakat biraz meşakkatli iş. :)

Bi xenon dan önce st body kiti dizmem gerekiyor. Sislere orjinal hella marka çerçevesi ile birlikte sis far takımı satılıyor onlar düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

St topuzu biraz pahalı size focusların topuzunu önerebilirim.

Focus topuzları uyuyor dimi adaş 2006 fiestalara?

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Focus topuzları uyuyor dimi adaş 2006 fiestalara?

Evet adaş oluyor.
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Alper abi eline sağlık yine döktürmüşsün jantlar arabana çok yakışmış.Açıkçası uzun zamandır bekliyordum nasıl olacak diye bin bir kere maşaallah. Çok harika olmuş güzel günlerde kullan inşaallah. Kısmet olursa canlı canlı görmek isterim. Hem de sana yemek borcumuzu ödeyelim. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:rolleyes: çifti 280 kaat

Resim_1361486522.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

:rolleyes: çifti 280 kaat

Resim_1361486522.jpg

motorlu mu  abi :D  yoksa getireyim isterseniz :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

katlanması gereksiz ve bozuluyor, sadece yan sinyal ve yer aydınlatması olsun kafi :)

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

8f0d4cc3f0a20c21a6ba04771e78deaa.jpg

Bence 10 numara olmuş adaş. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Yeni jantlar çok güzel olmuş açıkcası beyaz hallerini gördüğümde içimden hata yapıyor demiştim ama boyanıp takılınca gerçekten çok hoşuma gitti güle güle kullanın.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Yeni jantlar çok güzel olmuş açıkcası beyaz hallerini gördüğümde içimden hata yapıyor demiştim ama boyanıp takılınca gerçekten çok hoşuma gitti güle güle kullanın. :nazar:

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Beyaz renk st jantı aracım da çok kötü duracağını ve olumsuz elestiriler alacağımı tahmin ettiğim için renk degistirmek zorundaydim. Umarım diğer arkadaşlar da beğenirler. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...