Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Araç : mk6,5 2006 model Ford fiesta 1.6 tdci ghia Aracı aldığım günden itibaren kendi çapımda ufak tefek değişiklikler yaptım. son halini de sizlerle paylaşmak istedim. Yapılacak değişiklikler ; - St ön arka tampon - focus klima düğmeleri - kol dayama - sinyalli aynalar - bi- xenon Yapılan değişiklikler ; - opc 16" jant - 195.45.16 pirelli p zero nero gt lastikler - focus sis farı krom halkaları - aracın tabanına yapılan komple ses izalasyonu - Sony teyp - ORjinal ST spoiler - photon marka turuncu led parklar - photon marka beyaz led plakaliklar. - komple araç içi detaylı temizlik - Eibach marka spor yay. Yapılanlar şimdilik bunlar aklıma geldikçe ve yeni birşeyler yapıldıkça bu başlık altında paylaşcam inşallah. - orjinal ford sport vites topuzu. - brembo kaliper kapakları Not : Fotolar profesyonel makine ile çekilmiştir. Herkese saygılarımı sunarım. 21 Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Maşallah :nazar: Güne Güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Çok güzel. Maşallah.Teşekkürler mehmet abi. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Cam rüzgarlıklar.. Bu alet olmuş. Cam rüzgarlikları da var evet yazmayı unutmuşum [emoji4] Teşekkürler kerem abi. Sizlerin beğenmesi benim için önemli bir faktör. Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Araba ateş ediyor. Maşallah Bir de app plaka koyarsanız güzel durur bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Abim maşallah kısa süre içinde canavar yaptın, kaputun altında yatan canavari ancak bu şekilde dışa vurabilirdin zaten fena oldu Allah kaza bela nazarlardan saklasın Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 araba guzel olmus jantlar ayri guzelmis.nedir bu jantlar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Maşallah harika görünüyor. Bir ilk haline bak bide şimdiki, dağlar kadar fark var. Yorum bağlantısı
Özgür Anıl 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 harika.. Not : deri körük ve focus sis farı çerçevesi konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Sis farı çerçevesinde ben size yardımcı olabilirim. araba guzel olmus jantlar ayri guzelmis.nedir bu jantlarOpel opc jantı. 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Maşallah hayırla binin.. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Alper hocamın arabasını bizzat yakından gördüm ve inceledim sadelik ve şıklık bir arada harika bir araba. Üzerine harcanan her emeğe değmiş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. O gün çok inceledik nazar değecek diye korktuk. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Herşey çok güzel duruyor .. Direksiyon kaplaması hariç Güzel günlerde kullan kardeşim .. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Alper şu ayna işini ne zaman hallediyoruz bakiiim 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Hay maşallah ne güzel duruyor... Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip eder inşallah... 1.6 TDCi Ghia Fiesta mükemmel bir araçtır, benim unutamadığım ilk aracımdı...Teşekkür ederim ramazan abi. Keyifli bir araba. Umarım siz daha iyisini tekrardan alırsınız. Herşey çok güzel duruyor .. Direksiyon kaplaması hariç Güzel günlerde kullan kardeşim .. Teşekkür ederim. Direksiyon kaplaması çirkin evet size hak veriyorum fakat direksiyonun yipranmasina vicdanim el vermediği için böyle bir çözüm buldum Alper hocamın arabasını bizzat yakından gördüm ve inceledim sadelik ve şıklık bir arada harika bir araba. Üzerine harcanan her emeğe değmiş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. O gün çok inceledik nazar değecek diye korktuk.Allah razı olsun mehmet hocam. Varlığınız yeter Alper şu ayna işini ne zaman hallediyoruz bakiiim Abi aynalar aklımda bir türlü vakit ayırıp hurdacilara gidemedim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Maşallah ...allah kaza bela vermesin.jantlar çok yakışmış. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Vay be.. Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Maşallah. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Tebrikler araban çok güzel Allah kaza bela vermesin benim aracımla aynı renk yay takmayı öneriyormusun konforu gerçekten çok etkiliyormu. Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Alper kardeşim maşallah çok güzel olmuş, umarım st tamponları bulabilirsin,ben epey zorlanmıştım hatırlarsan, şu sis çerçevelerinden benim focusada yapalım, yardımını rica ederim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Alper kardeşim maşallah çok güzel olmuş, umarım st tamponları bulabilirsin,ben epey zorlanmıştım hatırlarsan, şu sis çerçevelerinden benim focusada yapalım, yardımını rica ederim. Ben çok kolay buldum Yorum bağlantısı
Recommended Posts