İçeriğe Yönlendir

Aksiyon Kamerası Araç Içinde Kullanılmaz Mı?

Emre Köksal

Recommended Posts

Emre Köksal

bi kampanya var codegen marka aksiyon kamerası...hem araç içi hem extreme sporlarda kullanılabilecek...

kullanan var mı acaba?

ürün bu sitede 137 tl ama yanında hafıza kartı yok

http://www.bitenekadar.com/aksiyon-kamera-codegen-falcon-xman-hd20-40740-firsat-urun

Hepsiburada da ise 180 tl ama yanında hem 8 gb hafıza kartı hem de powerbank var...

http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-falcon-xman-hd20-arac-aksiyon-kamerasi-8gb-hafiza-karti-ve-5200mah-tasinabilir-sarj-cihazi-hediyeli-aksesuarlar-dahildir/productDetails.aspx?productId=outtri599010154&categoryId=22018092

çözünürlüğü acaba yeterli gelir mi?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bende aynısı var, kalitesi gopro gibi değilse de iş görür, ben doğubank'tan biraz daha pahalıya aldım yakın zamanda. Araç kamerası modu var, o iş için de kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

go pro hero 3+ black edetion beni al yanında yat diye bağırıyor ama işte :)

araç içi kullanımı ideal ise almayı ve bi çok yerde kullanmayı düşünüyorum...

yanındaki aparatları ile beraber çok güzel bir kutu yapmışlar...go proların sadece su geçirmez kutuları bu fiyatta...

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Su geçirmemesi 10 metreye kadar ama, onu göz önüne alın. Ben aldım kullanıyorum, iş görür.. Kamerası 1.3 mp cmos sensörlü, 5 mp yazılım destekli çekim yapıyor . Biraz kullanayım hevesim geçer diyorsanız alınır..

Mert hafıza kartı(micro sd) yanımda ama adaptör yok desktop'a takabilmek için, akşam evden yüklerim bir kaç video.. Tekrar izledim de videoları,alınır bence o paraya.. :)

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Fiyatı bana da başarılı gözüktü..

50 liraya Türkçe menüsü olmayan ultra dandik kameralar satılıyor..riske girmeden böyle bişey alayım diyorum.

10M su geçirmezlikte profesyonel dalış yapmayan ben için yeterli bir derinlik..

videoyu ben de izleyeyim öyle kalkışırım :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kayıt kalitesi bu video gibi Mert, eline sağlık. Bu arada ben aletin menüsüne giremedim(zamansızlıktan), kayıt kalitesine ilişkin ayar vs varmı bilmiyorum, kutudan çıkardığım gibi taktım arabaya, 2 gündür çekiyorum yolları :)

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Kayıt kalitesi bu video gibi Mert, eline sağlık. Bu arada ben aletin menüsüne giremedim(zamansızlıktan), kayıt kalitesine ilişkin ayar vs varmı bilmiyorum, kutudan çıkardığım gibi taktım arabaya, 2 gündür çekiyorum yolları :)

Sistem otomatikmi yoksa ellemi ac kapa yapıyorsunuz kontaktanmi yani demek istedim

Yorum bağlantısı
Cem Işık

KOntakla beraber benim arabanın çakmaklığına elektrik gelip çalıştığından, kontakla beraber açılıp kapanıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Ozaman arac icinde kullanila bilir.aracta gece goruntu nasil karanlik ortamda bir ornek video paylasa bilirmisiniz mümkünse.

Binde arac kameram varda gece biraz vasat kalıyor eger gece görüntü iyise bende dusune bilirim

tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

KOntakla beraber benim arabanın çakmaklığına elektrik gelip çalıştığından, kontakla beraber açılıp kapanıyor.

Su geçirmeyen eski Ericsson telefonlar gibi su geçiriyor mu bunlar?  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

gece çekimi goproların bile çok başarısız...malesef gece bişey beklememek lazım...

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Ok ozaman ben kendi cihazimi kullanmaya devam gunduz bende de goruntu guzel gece aracimin farlarimin aydinlattigi bolgeleri gisteriyor ama pek keyifli değil.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Su geçirmeyen eski Ericsson telefonlar gibi su geçiriyor mu bunlar?  :fiuw:

Kerem, telefonun olduğunu düşündüğüm, balkondaki depoyu hafta sonu indirdim aşağı, telefon(lar)ı bulamadım, evde bir yerde ama nerde, çıktığında telefon sana gelecek merak etme.. :)

Yorum bağlantısı

Kerem, telefonun olduğunu düşündüğüm, balkondaki depoyu hafta sonu indirdim aşağı, telefon(lar)ı bulamadım, evde bir yerde ama nerde, çıktığında telefon sana gelecek merak etme.. :)

Çok merak ediyorum. Çok..  :exc1: Bide kutusu da duruyormuş. x2 merak..  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Kutusu duruyordu Kerem,inşallah bulurum :)

Sıkıntı yok abim. Acelesi hiç yok. Problem değil. Takılıyorum sadece..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sıkıntı yok abim. Acelesi hiç yok. Problem değil. Takılıyorum sadece.. :flowers:

Takılma, düşersin... :p

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

gece çekimi goproların bile çok başarısız...malesef gece bişey beklememek lazım...

Gece çekiminde başarı isteniyorsa SJ4000 :) hemde 1080P ;)

Örnek çekimler inceleme videosunda ve foxoffer satış linkinde var. Siparişten sonra Türkiye'ye giriş süresi ( ulaşması ) Minumum 14 maximum 29 gün. 

2.60 tl extra gümrük vergisi çıkacaktır.

SAtın alırken tercih edilebilecek linkler :

http://www.foxoffer.com/sj4000-full-hd-waterproof-action-helmet-camera-p-659.html#.U7-ZVvl_vZw

http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1684922889.html

1.000 Tl satış fiyatı olan GoPro3 Silver ile karşılaştırması  :shok:

http://goproturkiye.com/gopro-hero3-silver-edition-yeni-pmu100

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Köksal
(düzenlendi)

yorumlara baktım da ben de sanmıyorum :)

Yani hiç yorumu ve alışverişi yok...

tarihinde Emre K&#246ksal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...