İçeriğe Yönlendir

Focus III - 06St764 Ecoboost St Yolunda

Özer Kürkdiken

Recommended Posts

Özer Kürkdiken

Sen fifteen leri gözden cikardiysan talip olabilirim mahzuru yoksa.

Atilla bey bir aksilik olmazsa haftaya bir takım fifteen52 gelecek elime sıkıntı olmazsa görüşelim
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Atilla bey bir aksilik olmazsa haftaya bir takım fifteen52 gelecek elime sıkıntı olmazsa görüşelim

Ben dönüyorum antalyaya .

Ankarada gezdik ama şehir içinde hiç tat alamadım radar yüzünden.

Hız için değil yanlış anlaşılmasın boncuk gibi herkes yan yana ön lü arkali sabit hızda.

Arabaya binmeye vaktim olmuyor antalyada onun için İlan verdim satılacak.

Boşuna da masraf etmeye gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Maşallah aracınız çok güzel olmuş. ST ön, arka tampon, vites topuzu ve direksiyon ne kadara mal oldu acaba?

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Maşallah aracınız çok güzel olmuş. ST ön, arka tampon, vites topuzu ve direksiyon ne kadara mal oldu acaba?

Ben ST kit biraz palıyken yaptım mu işleri yansanayi parça kullanmadım tamamı orjinal araçta yapılan işlemlerin toplamı 16000tl kadar tuttu.

Şimdilerde st kit yansanayi takım 1600 1700 arası bulunuyor vites topuzu 250

Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Ben ST kit biraz palıyken yaptım mu işleri yansanayi parça kullanmadım tamamı orjinal araçta yapılan işlemlerin toplamı 16000tl kadar tuttu.

Şimdilerde st kit yansanayi takım 1600 1700 arası bulunuyor vites topuzu 250

Cevap için teşekkürler. Bursa'da bir yetkili serviste orijinal ve boyalı kit 2750 liraymış yan maşpiyel ve spoiler dahil. Yarın 2012 model Titanimum X almak için görüşmeye gideceğim eğer alırsam ilk işim bu kiti taktırmak olacak. Muhtemelen vites topuzunu da değiştiririm. Direksiyonu komple mi değiştirdiniz?

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Şu koltuklardan da istemiyor değil maşallah aracınıza.

Onunda takibindeyim recaro siparişini var

1700012ac47819f17795c2a4f3c9e5c5.jpgfcdc74f507927431b0e2c210f1e20f28.jpgf4b0aad549bcb1bdf13b9d0c28dfefa2.jpg112d47be403005b8d63e70bbd182dec9.jpgbab752081d060d13a61d81f8f788e378.jpg

İyi haftalar ford clup ailesi

Monster

St 764

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Murat Birinci

Bayındır hast. Garajdaki araba bu galiba değil mi?

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Bayındır hast. Garajdaki araba bu galiba değil mi?

Aynen ta kendisi[emoji106]

Araba çok yakışıklı. Güle güle bin.

Teşekkür ederim.daha iyisi sizlerin olsun
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...