İçeriğe Yönlendir

Focus III - 06St764 Ecoboost St Yolunda

Özer Kürkdiken

Recommended Posts

Alparslan Erdin

:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  Yoruma Gerek Yok Allah kaza bela göstermesin.  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Biblo gibi maşallah :) güle güle kazasız belasız kullanın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yeni kasa focuslar özellikle ön tamponundan dolayı pek hoşuma gitmiyordu ama bu st tamponuyla çok güzel görünüyor.
Kazasız belasız sürüşler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Kuşcu

Abii sen bu aracın fotolarını koyma buralara nazar alır valla bu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

İçimde ki focus aşkı yeniden uyandı, maşallah vallaha.. [emoji4] [emoji7]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 

1.6 Ecoboost motor hakkında olumlu-olumsuz yönlerinden biraz bahsedebilir misiniz?

Kırmızı, çok cici bir araç buldum ama bilmediğim bir makine olduğundan şüpheci yaklaşıyorum.

Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci

Araç çok güzel detaylanıyor,kazasız belasız binersiniz inşAllah.

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

1.6 Ecoboost motor hakkında olumlu-olumsuz yönlerinden biraz bahsedebilir misiniz?

Kırmızı, çok cici bir araç buldum ama bilmediğim bir makine olduğundan şüpheci yaklaşıyorum.

Öncelikle tum iyi niyetli mesajlar icin teşekkür ederim.

1.6 ecoboost motor bence suan piyadadaki en ekonomik ve performansli motor.

Yakıt performansı ideal kullaninda 6.5 l geçmiyor ve her daim elinizin altinda bir güç sizi bekliyor.

Aracimi alali cok olmadi ama takip ettigim kadariyla ve bende olmakla birlikte motor sıkıntısı yaşayan duymadım.

Konfor ve sürüş zevki tartışılmaz 10 nunara

Almanızı tavdiye ederim.

tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Aras Alağaç

Maşallahı var. Gördüğüm en güzel Focus 3'lerden biri. Amortisör-Yay kullandınız mı acaba? Ön arka 35mm basılmış gibi görünüyor. Eğer öyle ise ön kısımı 50 cm basmanızı tavsiye ederim. Lastik seçiminde ise yanak inceliği biraz arttırılabilir. Daha cezbedici duruyor. :) Plakayı da kareye çevirerek pleksi kullanabilirsiniz. Sağ alt kısmına sizin için özel bir yazı veya birisinin yada en güzel yakışacak ''ST'' imzasını attırabilirsiniz. :)

Keyifli kullanımlar.

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

Maşallahı var. Gördüğüm en güzel Focus 3'lerden biri. Amortisör-Yay kullandınız mı acaba? Ön arka 35mm basılmış gibi görünüyor. Eğer öyle ise ön kısımı 50 cm basmanızı tavsiye ederim. Lastik seçiminde ise yanak inceliği biraz arttırılabilir. Daha cezbedici duruyor. :) Plakayı da kareye çevirerek pleksi kullanabilirsiniz. Sağ alt kısmına sizin için özel bir yazı veya birisinin yada en güzel yakışacak ''ST'' imzasını attırabilirsiniz. :)

Keyifli kullanımlar.

Öncelikle tavsiyeleriniz icin Teşekkürler.

Araç 5cm soğuk press yapılmıştır lastiklerin yanaklarını 40 olarak seçtik daha ince denemistik cok şık durmadı.

Aklimda bir tek koni var ama biraz beklemedeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sefa Dereli
(düzenlendi)

Maşallah emeğine sağlık şahane olmuş. Jantları nerden ve nasıl temin ettiniz ? bagaj kapağında ki ST amblemi şık ve güzel nasıl onu da temin ettiğinizi söylerseniz memnun kalırım

tarihinde Sefa Dereli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Özer Kürkdiken

Maşallah emeğine sağlık şahane olmuş. Jantları nerden ve nasıl temin ettiniz ? bagaj kapağında ki ST amblemi şık ve güzel nasıl onu da temin ettiğinizi söylerseniz memnun kalırım

Jantlari ankarada genlas dan aldım. ST logo f3 orjinal parca kodu ile sparis ederek getirttim. Filerseniz sixin icin de ayarlayabilirim
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ceyhun Gürler

Güle Güle kullan süper olmuş

Bijon lari nerden ve Nekadar a aldın bide varsa link

Şimdi den Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

:nazar: 41 kere maşallah :) Allah nazarlardan saklasın çok yerinde sade ve çok güzel olmuş.İyi günlerde kazasız belasız kullan Özer kardeşim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Batuhan Yakut

Hayırlı uğurlu olsun ST tampon ve difüzör nasıl bulabiliriz ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Özer Kürkdiken

Hayırlı uğurlu olsun ST tampon ve difüzör nasıl bulabiliriz ?

Yardımcı olabilirim bulmanıza
Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

Özer bey aracın gerçekten çok güzel ama sanki bir eksiği var yan tarafa siyah bir şerit daha agrasif ve spor dururdu aynen fiestalar da ki gibi

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

Aracı eşimde sık kullanıyor bu nedenle sade bir şıklık yaratmak zorundayım. Malum trafikte rahatsız etmemeleri için

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...