Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Arkadaşlar malum sitelerin birinden ilimde bi ilanla karşılaştım.. Araç bakarken hiç mitsubishi düşünmemiştim pek bir bilgim de yok doğal olarak.. Temiz güzel bir araç gibi duruyor yakıtı kullanımı sorunları bilen birileri yardımcı olursa çok sevnirim.. http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-mitsubishi-carisma-gdi-avance/ozpam-dan-1999-md-mitsubishi-carisma-1-8-gdi-avance-bakimli-/4973728#9 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 LPG takılamıyor ama kullananlar az yaktığını söylüyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Ben 2011'de bu araçtan son anda vazgeçip Mk2 Mondeo almıştım. Hİç pişman olmadım, yine o paralara araba alacak olsam yine Mk2 alırım (2 kere aldım). Bence temiz bir Mk2 bakının, Ümit (KOCABAŞ) Hocada vardı dün satmış. Bence bakının... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 LPG takılamıyor ama kullananlar az yaktığını söylüyorlar. Abi Lpg takılıyor. Bizim şirketin yemekhanesine ait kantincide var aynı kasa 1.8 Gdi 3yıldır sorunsuz kullanıyor. ama baya tuzluya taktırmıştı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Abi Lpg takılıyor. Bizim şirketin yemekhanesine ait kantincide var aynı kasa 1.8 Gdi 3yıldır sorunsuz kullanıyor. ama baya tuzluya taktırmıştı Lpg ekonomi çin takılır o kadar para verip lpg taktırdıktan sonra bir anlamı kalmıyor ki Daha kendini amorti etmeden aracı satmış olursun zaten Bir de o kadar paralara lpg sistemini hak edecek bir araç değil Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Lpg ekonomi çin takılır o kadar para verip lpg taktırdıktan sonra bir anlamı kalmıyor ki Daha kendini amorti etmeden aracı satmış olursun zaten Bir de o kadar paralara lpg sistemini hak edecek bir araç değil Abi amorti edilemeyecek bi para değil de 3000 tL falan vermişti. ki dünyanın km sini yapmıştır 3 yıldır. Wc bile araç ile giden bi tip Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 sağ ön çamurluk değişmiş bel altı boya var ve 13.500 a kadar iniyor fiyat.. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 sıralı sistem Lpg 2500 tl civarında takılıyormuş.. Aracın piyasası yok gördüğüm kadarıyla ben de bu civarlarda hem konforlu hem temiz bir araç bulamayacak gibiyim 13.500 fiyat beni çekiyor.. Engel olun ( Not: Sunroof beni çekiyor =) Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Sakın sakın aman ha sakın fiyatı makul donanım yüksek ama çok canınızı yakar bir tanıdığımda vardı 10 liraya satana kadar canı çıktı.. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 satış için mi sıkıntı Taner hocam Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Daihatsu yu almadan önce bende bunlara çok bakmıştım. Gerçekten o döneme göre karizma bir araç. Arıza durumunu duymadım. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 satış için mi sıkıntı Taner hocam satışı sıkıntılı arızası sıkıntılı bi arızası vardı motor ısındı mı devir saati yükselip alçalıyor kapanlar servisi dahil durumu çözemedi yol tutuşu aracın gidiş çok güzel ama evlat niyetine alınır. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 capon jandır. Kullandım yakıt olarak şehir içi 40 krş uzun yol 27-30 krş yakar sanayi yolu seven bir araç değildir, arızası çıkar ustası olmaz parçası bulunmaz diyen lere aldırmayın iyice baktırın temizse iyi bir pazarlıkla alınacak arabadır, çok fena kaçar, virajlarda sağlamdır,lpg taktırmayın gerek yok.o paralara o donanımda iyi bir tercih... Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 yakıtı iyiymiş.. tabi o beygir gücüne normal Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 gaza basmassanız onu yakar basarsanız romayı bile yakar. şaka bi yana beygir gücü donanım ve motor yol tutuş gerçekten güzel. bide yakıt ucuz olsa parçası kolay bulunsaaa 1.8 gdi motordan anlayan ustaaa bulunsaaaa olur ben söyledim aynısının fulünü + otomatik vitesti 10 bine satana kadar ilallah etti Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Desene Carisma sı kalmamış bunun Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 Açtığım bir başlık daha sayenizde arabayı almaktan vazgeçerek kapanıyor galiba :D Yaya bıraktınız vallahi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Bir arkadaşımda vardı aracın bazı parçalarında volvo yazıyordu aklımda kalan tek detayı bu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Bir arkadaşımda vardı aracın bazı parçalarında volvo yazıyordu aklımda kalan tek detayı bu Doğru Eren. Volvo S40 ile aynı fabrika ürünü bir araç. Gdi tüp ile uyumsuz motor. Boşuna lpg ile uğraşmayın. 11-12.000TL'ye satılmayan araçlardı. Piyasadan payını almış ama bence yine de şişmiş rakam. Türkiye'de lpg takılmayan aracın 2. Elde şansı; hele de eski model, bir de Mitsubishi gibi tanınmayan marka ise çok azdır. Bu tarz araç alınacaksa olmayan piyasasının altında almak gerekir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Yorumlar sizi yönlendirmiştir. Çok uygun fiyata anlaşılabilirse alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 Araç özellikleri bakımından gayet iyi.. Ama gerek yedek parça,servis gerek yakıt gerekse satış (ne kadar binmek için alıyorsam da yarın bi gün ihtiyaç dahilinde satmaya kalksam) konularından dolayı elenmiştir.. Hepinize çok teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 1-2 Ay kadar kullanmıştım bundan Gdi mi değil mi hatırlamıyorum lpg de makul yakıyordu ama benzini içiyordu,basınca gidiyordu ama sürekli sorun çıkartıyordu 1 Yorum bağlantısı
Soner Alp 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Temkinli olmakta fayda var boş yere macera aranmamalı, devir ekonomi devri :-) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 10 bin lere alınabilir, işi bitince de yeğene hediye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts