Ekrem Bayraktar 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 2013 haziran ayında ford kuga selective modeli aldım.Yıllık bakıma bir hafta kala yüksek motor ısısı adıyla araç kendini kilitledi.Aracı çekiciyle rize atılgan servisine götürdüm araç servistede aynı sorununu veriyordu. servis hata kodunu sıfırlayınca sorun giderildi dediler. ancak buna neyin sebeb olduğunu açıklayamadılar . bugun aracı park ettim 2 ssaat sonra aracı çalıştırdığımda yine aynı hatayı verdi. 5 saat bekledim belki hararet düşer diye ama düşmedi. yarın yol yardımın arayacam. garıp bir sorun. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Ekrem benim Halaoglu... Az önce arabasini calistirdim.gaza basilmasina tepki vermiyor. Kaloriferi actim sicak uflemiyor... Motoru actim araba soğuk ama yüksek sicaklik uyarisi var... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zeki Yenigün 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 arabayı ilk yüksek hararet arızasında servise götürdügümüzde bişey bulamamışlardı hata kodunu sifırlayınca sorun kalmadı bence muşur arızası yada muşur arada kafayı yiyor akıllı araç nede olsa teknoloji arttikça risk te artıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Hata kodunu silmek dışında bişey yapmadı mı servis.. ? Hasan Basri Bayraktar yazdı: Ekrem benim Halaoglu... Az önce arabasini calistirdim.gaza basilmasina tepki vermiyor. Kaloriferi actim sicak uflemiyor...Motoru actim araba soğuk ama yüksek sicaklik uyarisi var... Hata kodu silinmeden çalışmayacak demekki.. Hararet sorunu ciddi olduğu için bu şekilde bir tedbir almışlar.. Servisin hata kodunu silmek dışında sebebini araştırması gerekiyor hocam.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Zeki abi de.bizim enistedir...ford klüpte benden eskidir ve beni buraya getiren adamdir...[emoji2] Rize bu konuda sıkıntılı bir servis...yarin yol yardim isteyecegiz... Yorum bağlantısı
Mehmet Zeki Yenigün 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 adamlar araştırmadılar ki bir şey yok hata kodunu sildik düzeldi dediler rmpada denediler sonrası alın arabanızı dediler nedenini sordugumuzda bilmiyoruz deyip kestirip attılar tabi biz tahmin yürütuyor muşur diyoruz bakacaz yarın ne olacak hele bi yol yardımı gelsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet Zeki Yenigün yazdı: arabayı ilk yüksek hararet arızasında servise götürdügümüzde bişey bulamamışlardı hata kodunu sifırlayınca sorun kalmadı bence muşur arızası yada muşur arada kafayı yiyor akıllı araç nede olsa teknoloji arttikça risk te artıyor Abi hürmetler... üyelik 2007 2 Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet Özyürek yazdı: Hata kodunu silmek dışında bişey yapmadı mı servis.. ? Hata kodu silinmeden çalışmayacak demekki.. Hararet sorunu ciddi olduğu için bu şekilde bir tedbir almışlar.. Servisin hata kodunu silmek dışında sebebini araştırması gerekiyor hocam.. bende servise aynı şeyi dedim ama bişşey bulamadık dediler .bakalım yarın yol yardımı ne diyecek.valla ben dokunmayacam ford ne yaparsa kendi yapsın. valla soğuttular beni yeni arabadan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet Zeki Yenigün yazdı: adamlar araştırmadılar ki bir şey yok hata kodunu sildik düzeldi dediler rmpada denediler sonrası alın arabanızı dediler nedenini sordugumuzda bilmiyoruz deyip kestirip attılar tabi biz tahmin yürütuyor muşur diyoruz bakacaz yarın ne olacak hele bi yol yardımı gelsin Araba gerçekten ısınıyor olabilir... Bence incelenmeli abi.. Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Mert Gülkokan yazdı: Keşke elinizin altında obd2 cihazı ve torque pro programı olsaydı bakalım yarın ne olacak bildirecem sizede 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet... Araba buz gibi...ama pedal tepki vermiyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Zeki Yenigün 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Mehmet Özyürek yazdı: Abi hürmetler... üyelik 2007 teşekkurler üzgün bakışlı ford u satalı bayağı oldu uzun zamandır girememiştim kayınçoya kuga aldik ben hasanı getirdim oda kaynımı yavaş yavas topluyoruz hayırlı akşamlar diliyorum 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Enteresan bu servisin yapyığı. Mutlaka müşir ve soğutma sistemiyle ilgili bir arıza var. Gaz yememe durumu motorun daha fazla ısınmasını engellemek amacıyla oluyor sanırım. Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Enteresan bu servisin yapyığı. Mutlaka müşir ve soğutma sistemiyle ilgili bir arıza var. Gaz yememe durumu motorun daha fazla ısınmasını engellemek amacıyla oluyor sanırım. evet servise götürdüm bügün şimdi bakacaz muşir ve soğutma sistemine dediler. geçenkinde hiç bişey yapmamışlar sadece kodu sıfrlqayıp bırakmışlar. bide ben gelin alın dediğimde yok garantidemi yok sürücü hatasımı sen getir ayağı yaptılar delirdim ya Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Akü problemini de araya sıkıştırayım. Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 valla servis hala anlamdı bekliyoruz artık ne çıkacak çok merak ediyom gaz yemeyi spor moduna alınca bir nebze aşıyom onu da bugün kendim öğrendim Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Bir enteresan problem daha. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Sensör arızası...şu an düzeldi gibi...bu arada Cavit...şu an itibariyle Ardeşen deyim... Yorum bağlantısı
Mehmet Zeki Yenigün 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 (düzenlendi) ısı sensörü imiş değiştirmişler sorun kalmamış bakalım süreç içerisinde ne olur işin ilginci daha önce de aynı hata yapınca bu angutlar demekki aracı incelemeden hata kodunu sıfırlayıop bize teslim ettiler bu sefer de çok ısrarcı olunca arıza bulundu değiştik denmiş inşallah tekerrür etmez 11 Temmuz 2014 tarihinde Mehmet Zeki Yenigün tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 (düzenlendi) BCK SENSORU DİYE BİR SENSOR BOZUKMUŞ O YAPIYORMUŞ DEDİ SERVİS .PARÇANIN ADINI EKSİK VEYA YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM 14 Temmuz 2014 tarihinde Ekrem Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Geçmiş olsun. İnşallah son sorununuz olsun. Forumda mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmıyoruz. Yorum bağlantısı
Ekrem Bayraktar 16 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2014 Ok ama ben hala motorun fazla isindigini dusunuyom fan yeterince acmiyor gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Motorlarımız 95-100 derecede çalışıyor... Bu sıcaklık da oldukça yüksek sıcaklıklardır.. Gauge menü kullanımını öğrenip, ekrandan sıcaklığı kontrol edin bakalım anlık neler göreceksiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts