Ali Bak 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Geçenlerde yine bizimkine denk geldim. Buna bi şort vermişler yayıldıkça yayılmış. Oha o nasıl frikik, mübarek ramazan ayındayız, puu rezil !!! Buradan yöneticilere sesleniyorum : Kızını dövmeyen dizini döver bugün böyle yaparsa yarın kimbilir neresini açar (bana düşmez ama benden söylemesi) 11 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 havalar çok sıcakofis ortamında ne yapsın şef en iyisini yapıyor. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Sonra diyorlar ki; afetler,felaketler neden oluyor... 4 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Keşke iftardan sonra yayınlasaydınız. Oruç zedendi bak şimdi.Zekeriya hocanın telefonunu bilen var mı? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bulanıklıktan anladığım kadarı ile sanırım gizli kamera görüntüler. Çekildiğini bilse böyle durmaz. Tövbe tövbeee... Keşke iftardan sonra açsaydın konuyu.. Keşke.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 İşte böyle kalkıyor dünyanın bereketi. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Arka plandaki üçgenlerden anlaşılıyor ki, bunlar hep illuminatinin alametleri.. 9 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bunlar hep ameriganın oyunu Ben paralele bağladım biraz... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 1- Ali bey forum kuralları gereği mesajımızı farklı font ve renkte yazmıyoruz. 2-Windows Tabanlı telefonlarla çekilen fotoğraflar göz bozduğu için lütfen kaliteli telefonla çekim yapın. 3- Server yöneticisi ve forum teknik sorumlusundan beklenen davranış olduğu için yönetim cezalık bir durum görmedi. Saygılarımla. Not: takip etmeyi bırakın adamı rahat rahat işine baksın. Adamı tedirgin etmeyin. İşinize bakın. 5 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 1- Ali bey forum kuralları gereği mesajımızı farklı font ve renkte yazmıyoruz. 2-Windows Tabanlı telefonlarla çekilen fotoğraflar göz bozduğu için lütfen kaliteli telefonla çekim yapın. 3- Server yöneticisi ve forum teknik sorumlusundan beklenen davranış olduğu için yönetim cezalık bir durum görmedi. Saygılarımla. Not: takip etmeyi bırakın adamı rahat rahat işine baksın. Adamı tedirgin etmeyin. İşinize bakın. İmam bunu yaparsa, beni cemaat olarak düşünün neler yapabileceğimi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ali beye uyarı verelim bence,paso yönetimi deşifre ediyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 İmam bunu yaparsa, beni cemaat olarak düşünün neler yapabileceğimi.Niye imama sorgusuz sualsiz itaat ediyorsunuz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 (düzenlendi) Dicem dicem diyemedim, etek mi la o? 7 Temmuz 2014 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Dicem dicem diyemedim, etek mi la o? Belki dedesi giller tarafı İskoç'tur.. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Aboooovvv Yahşi Norkide filmimi çekiliyor orda..... ifadeyi kim alıyor.... 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Yoktur öyle bir şey resim de kalitesiz zaten. Montajdır o [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Arif'in Manchester' a attığı golu ararken Selçuk Abi'nin frikiğini bulduk. Tövbe estağfrullah... 4 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Arif'in Manchester' a attığı golu ararken Selçuk Abi'nin frikiğini bulduk. Tövbe estağfrullah... Neydi o video ? Vermiyorum :) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Neydi o video ? Vermiyorum :)Hıığ hııhh vermicem Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ali Bak ,böyle fotolar çekeceğine oya ile ip atla yada top oyna. ck ck ck 3 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Neydi o video ? Vermiyorum :) Vermicem vermicem, ıhh ıhh vermicem Yorum bağlantısı
Recommended Posts