Selçuk Keleş 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Coşkun Karademir & Emirhan Kartal - Çektiğim Cevri Cefalar Çektiğim cevri cefalarSevdiğim senden ötürüEğer ikrar iman iseSen de çek benden ötürü İkrar imanı güderimSensiz dünyayı neylerimHem geldim hem giderimŞirin dilinden ötürü Mümin olan Hak'ka taparMünkir olan yoldan saparKeser taşı harcı yaparFerhat Şirin'den ötürü Pir Sultan'ım olmaz yalanYoluna olayım talanBu yola sadık yar olanSer verir sırdan ötürü Söz : Pir Sultan AbdalMüzik : AnonimKonuk Sanatçılar : Hüseyin & Ali Rıza Albayrak / Vokal Eşlik & BağlamaDerleyen : Coşkun Karademir & Emirhan Kartal 17 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Oğuz Aksaçtan dinlediğim ve sevdiğim bir türküdür. . 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Çok güzel bir deyiş ... Sözleri çok anlamlı.. Emeğine sağlık abi... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ne zaman kısa sap saz dinlesem içim kıpırdıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Bakalım beğenecek misiniz ? Coşkun Karademir & Emirhan Kartal - Gönül Kanat Açtı Gönül kanat açtı gökler yüzüne Gider bir yıldıza konar mı bilmem Beni bir can yaktı aşkın közüne O da benim gibi yanar mı bilmem Taze fidan idi bozuldu bağım Lodos vurdu soldu gülüm yaprağım Yarim gitti ıssız kaldı otağım Beklerim yolunu döner mi bilmem Kul Ahmed'im bana yar oldu turab Bu dünya gözüme göründü harap O yarin elinden bir yudum şarap İçsem acep gönül kanar mı bilmem Söz : Kul Ahmet Derleyen : Coşkun Karademir & Emirhan Kartal 8 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2015 Sevdiğim tarzda sadece bu videoda bulabildim. Bütün deyişler ve muhabbet çok güzel ama siz önce 52:20 - 55:40 arasını dinleyiniz. Söz : Pir Sultan Abdal Müzik : Geleneksel Derleyen : Ulaş Özdemir Arzusun çektigim gül yüzlü dostumErenlerin demi nurdan sayilirOn iki ımam katarina dizilenMuhammet ali'ye yardan sayilirİhlas ile giden bu yoldan dönmezDost olan dostundan ikilik bulmazEli hak bilmeyen hakki bulamazGözü bakar ama körden sayilirÜç gün imis şu dünyanin sefasıSefasindan artik etmis cefasiGerçek erenlerin nutku nefesiBiri kirktir kirki birden sayilirGerçek asik menzilinde durursaOcak gibi yanip yagi erirseBir kisi kusuru özde bulursaO da erdir gerçek erden sayilirAbdal pir sultan'im bagdat'tir vatanİkilikten çikip birlige bitenErenler yoluna kil ü kal katanYolun dikenidir hardan sayilir 4 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Ve hayatımın Anlamı, gözlerimin yaşlara boğulduğu o Türkü Hüseynik; hikayesi ile, sözleri ile her dinlediğimde Ağladığım bir Ağıttır. Bir Elazığ türküsü. Bende Elazığ'lı olarak çok severim bu türküyü. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 Söz : Pir Sultan Abdal Kaynak : Nurhak Cemi Derleyen : Dertli Divani Tevhid Hak bizi mahrum eyleme hak bizi mahrum eyleme Kurulsun ulu divanlar kurulsun ulu divanlar Canımızı serimizi canımızı serimizi Vermeye gelmişiz canlar vermiye gelmişisiz can (*) Esti muhabbet yelleri esti esti muhabbet yelleri Kokusu sarmış elleri kokusu sarmış elleri Cennet bağının gülleri cennet bağının gülleri Vermiye gelmişiz canlar vermiye gelmişiz canlar (*) Muhammed Ali pirimiz Muhammed Ali Pirimiz Kimseye çıkmaz sırrımız kimseye çıkmaz sırrımız Gönüllerdir yerimiz gönüllerdir yerimiz Almaya gelmişiz canlar almaya gelmişiz canlar (*) Pir sultanım el aman pir sultanım el aman Şahdan gele bize ferman şahdan gele bize ferman Güzel pirim derde derman güzel pirden derde derman Almaya gelmişiz canlar almaya gelmişiz canlar (*) Hak la ilahe illallah İllallah şah illallah Ali Mürşid güzel şah Şahım eyvallah eyvallah Cemalullah Feyzullah La ilahe ilallah 2 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Sami Savni Özer de tasavvuf da vazgeçilmez.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 4:08'den itibaren : Söz : Aşık Seyrani hak yoluna gidenlerinasa olsam ellerineer pir vasfın edenlerinkurban olsam dillerine bir üstada olsam çırakbir olurdu yakın ırakkemiğimi yapsam tarakyar zülfünün tellerine cesedimi kavursalaryönüm hakka çevirselerharman edüp savursalarmuhabettin yellerine vakit kalmadı durmağa seyrani arzeyler varmağacennete giden ırmağakatre olsam sellerine 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Mart 2017 Yazar Paylaş 24 Mart 2017 Muhammed Doğduğu Gece (Şah Hatayi) Şu aleme bir nur doğdu Muhammed doğduğu gece Yeşil kandilden nur indi Muhammed doğduğu gece Huri kızları geldiler Nurdan kundağa sardılar Muhammede yüz sürdüler Muhammed doğduğu gece Huri kızların hepisi Muhammed dinin tapusu Açıldı cennet kapısı Muhammed doğduğu gece Muhammed anadan düştü Kafirlerin aklı şaştı Bin bir putlar yere geçti Muhammed doğduğu gece Muhammed kalktı oturdu Alemi nura batırdı Yer gök selavat getirdi Muhammed doğduğu gece Alemler çağırdı ya Muhammed Bilindi farz ile sünnet Açıldı cem ile cennet Muhammed doğduğu gece Şah Hataim din kardeşler Güzel olur hep bu işler Secdeye indi tüm başlar Muhammed doğduğu gece (*) Hak la ilahe illallah İllallah şah illallah La ilahe illallah İllallah şah illallah Sen alimsin güzel şah Şahım eyvallah eyvallah 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Söz: Şah Hatayi Müzik: Hasan Albayrak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Nisan 2021 Yazar Paylaş 22 Nisan 2021 Kerbela çölünden sakin mi geldin ? (Dedemoğlu) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Daha önce de paylaşmıştım ama konu silinmişti galiba. Koro sevenlere ayrı bi huzur verir: https://youtu.be/iBd1r5VOK2c 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 11 Ağustos 2021 Paylaş 11 Ağustos 2021 Ervah-ı Ezelden levh-i kalemden, levh-i kalemden Bu benim bahtımı kara yazmışlar bilirim güldürmez devr-i alemden birgünümü yüz bin zara yazmışlar bilirim güldürmez devr-i alemden birgünümü yüz bin zara yazmışlar Dünyayı sevenler veli değildir,canım değildir canı terkedenler deli değildir insanoğlu gamdan hali değildir her birini bir efkara yazmışlar insanoğlu gamdan hali değildir her birini bir efkara yazmışlar nedir bu sevdanın nihayetinde,nihayetinde yadlar gezer yarın vilayetinde herkes diyarında muhabbetinde bilmem bizi ne civara yazmışlar herkes diyarında muhabbetinde bilmem bizi ne civara yazmışlar olaydım dünyada ikbali yaver,hey can yaver el etsem sevdiğim acep kim neder bilemem tecelli mi yoksa ki kadar beni bir vefasız yara yazmışlar bilemem tecelli mi yoksa ki kadar beni bir vefasız yara yazmışlar yazanlar leyla'yı mecnun kitabın sümmani'yi bir kenara yazmışlar yazanlar leyla'yı mecnun kitabın sümmani'yi bir kenara yazmışlar 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts